Vårt husmedium och min kollega, Ingela Collin Lendin, har haft en kurs i mediumskap och intuition under veckan, och deltagarna som jag pratat med har varit väldigt nöjda med den. Deras resa påminner mig om hur fantastisk det har varit att följa Ingelas resa genom åren. Hennes arbete som healer, medium och lärare visar väldigt tydligt att hon har åstadkommit mycket som hon aldrig trodde att hon skulle kunna göra. Hon är min vän, men också en utomordentlig kollega.

Jag har mött många människor genom åren, och det har varit så inspirerande att se dem arbeta hårt med sig själva och finna sin väg till frihet. Genom åtagandet de har gjort gentemot sig själva och andevärlden har de skapat en ännu större resurs för andevärlden och mänskligheten. De har tagit sig förbi hinder för att göra sådant de aldrig trodde var möjligt för dem. De har mött sin rädsla att misslyckas och göra misstag, och tagit sig förbi det. På så vis har de gett andevärlden nya kanaler för att hjälpa människor upptäcka sin naturliga resurs och sitt syfte. Att se människor växa och finna sitt syfte är den bästa lönen jag kan få för mitt arbete.

Det skulle vara intressant att höra hur du som elev eller sökare har blivit hjälpt av sådana människor som jag pratar om här. Låt oss få höra era kommentarer!

/Terry Evans

Föregående artikelPressas igenom ett nålsöga
Nästa artikelVad är vänskap?
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Du Terry har varit min största inspirationskälla genom min brokiga väg och genom mitt sökande. Har nu landat, förstått vikten av att ta hjälp för att hitta fler nycklar. Jag går nu i pension, och kommer att ägna mycket tid till det mediala och att bygga broar mellan våra världar.

    Tack än en gång
    MVH Roine Riddarsköld (Lindberg)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn