En sak som Ascala har lärt mig är vikten av att visa uppskattning. Problemet är att vi väldigt ofta inte visar vår uppskattning. Till exempel om vi går till en butik för att köpa mat eller om vi går till banken, där finns människor som ger oss service och som arbetar hårt varje dag. Det handlar inte om att göda någons ego, det handlar helt enkelt om att säga tack. Uppskattning kan stötta andra så mycket och det tar inte ens en minut att tacka någon.

Något jag lärde mig väldigt snabbt är hur intelligent andevärldens organisation är. Det blir uppenbart genom arbetet de gör när de försöker hjälpa oss på det sätt som de anser är nödvändigt. När jag arbetar som medium får jag alltid en varm känsla av att säga tack till mina andevänner. De behöver också uppmärksammas och inte tas förgivna.

Det finns stunder när jag ger privatsittningar eller får feedback om mitt arbete. Känslan i uppskattningen, när någon säger tack, laddar mitt batteri. Det är definitivt uppskattat av mig, men jag klarar inte alltid av att ta emot det. Att tjäna andevärlden eller mänskligheten är ingen lätt uppgift, det tar mycket tid och ansträngning.

”Till och med när vi är missnöjda med något kan vi alltid stanna upp ett ögonblick och minnas att personen som inte ger oss den service vi ber om också är en person.

Om jag går in i en butik och inte får bra service betyder det inte alltid att det är personen som servar mig som gör fel. Jag försöker alltid att säga tack ändå, och ibland kan jag se att det påverkar dem när de förstår att de är uppskattade. Men, i mitt vardagsliv finns det naturligtvis även stunder när jag framför klagomål, om jag anser det vara nödvändigt.

Att visa uppskattning är ett sätt att respektera någon annan och uppmärksamma det hårda arbete människor gör. Ibland är det dessvärre även så att vi som kunder förväntar oss för mycket. Tolerans och tålamod är viktigt. Jag minns när jag höll på att lära mig arbetet som medium och övade på människor, många av dem var väldigt vänliga och uppmuntrande trots att jag gjorde misstag. Till och med när vi är missnöjda med något kan vi alltid stanna upp ett ögonblick och minnas att personen som inte ger oss den service vi ber om också är en person

Det verkar idag som om vi människor klagar mer än vi uppskattar. Ofta när vi vill ha något ser vi inte det vi redan har. Det är brist på uppskattning, vi fokuserar bara på det vi inte har, men anser att vi borde ha. Ibland tar vi så mycket för givet.

Samtidigt tänker jag, hur är det med uppskattningen vi ger oss själva? Tar vi hand om oss själva? För mig handlar det här om att leva i stunden och att vara tacksam för det vi faktiskt har. Då kommer vi att börja se det med nya ögon.

Jag behöver också lära mig att uppskatta ännu mer.

/Terry Evans

Föregående artikel#2 Fjärilsmöte – flickan som klappar fjärilar
Nästa artikelFölja Tecken
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn