Först och främst skulle jag vilja be om ursäkt för problemen vi har haft med vår hemsida, för alla eventuella olägenheter det har orsakat. Vår tidigare hemsideleverantör kunde inte förse oss med en fullständig och fungerande hemsida, som utlovat enligt kontrakt, så vi var tvungna att fatta beslutet att lämna dem. För närvarande arbetar vi med en ny leverantör, IT-Connect. Under de senaste veckorna har de, tillsammans med Niklas Hägernyh från ConQurator, gett oss goda råd och bra support. Det kan hända att det kommer att vara en del småproblem under de kommande veckorna, men vi jobbar på att reda ut allt. Vi ber er ha tålamod med oss.

Jag skulle vilja tacka våra prenumeranter för tålamodet ni har visat. Det känns nu som att vi har en ny grund att bygga på och den professionella expertis vi behöver för att gå vidare. Med det stöd vi nu har känner vi också att vi kan fortsätta att utveckla Ascala News, som är min och min guide Ascalas ”hjärnskapelse”. Den kommande tiden är vårt mål att erbjuda ett mycket större perspektiv och insikter till dem som söker efter sitt livs syfte, för att hjälpa dem hitta en väg som passar dem och deras behov.

Vi arbetar just nu med det första programmet där vi använder metoden Ascala Frekvenshealing och det verkar verkligen göra skillnad i människors liv. Frekvenshealingen som kanaliseras genom mig verkar ha effekt på dem och hur de ser på sina liv. Det handlar om att låta individen att finna sin själs intelligens och det den har att erbjuda. Det är fantastiskt att se insikterna de når om sig själva. På det stora hela är jag väldig nöjd med resultaten så här långt. Det är fantastiskt hur mycket jag kan använda mig av forskningen vi jobbade med i Kina.

Vissa människor tror att de bara har anledning att komma till mig om tanken är att de ska bli medium eller healers, men så är inte fallet. Om en person kan komma i kontakt med sin naturliga resurs, sin naturliga intelligens, kan det börja att fylla upp ett tomrum inom dem, som de inte har kunnat fylla på egen hand. När detta är uppnått anser jag att individen har en grund att utgå från för att påbörja sin sanna livsresa.

Hur som helst, jag tackar er än en gång för det tålamod ni har visat beträffande problemen vi har haft med vår hemsida. Jag kan försäkra er om att vi gör allt för att lösa det.

/Terry Evans

Föregående artikelBucket list
Nästa artikelMedial rening på Lindesberg Stadshotell
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn