Jag tycker om att gå in på bloggen och kommentera. Man vet aldrig vem man kommer att möta, människor som har besökt bloggen länge, eller kanske någon ny besökare som knackar på? De kommentarer ni ger beträffande det jag skriver om har en väldigt positiv effekt på mig och det är intressant att se hur många som kan knyta an till det jag tar upp. Det får mig att inse att jag inte svävar iväg eller lever på något lila moln. Jag är inte ensam. Det hjälper mig att behålla kontakten med mig själv, att hålla mig jordad.

Jag känner att det är viktigt att vi delar våra tankar och känslor. Nya idéer kan skapa bördig jord där idéer kan växa. Alla era kommentarer sammantaget hjälper mig att hitta en väg framåt, det inspirerar mig och ger mig nya tankespår. En del av er är riktigt humoristiska och det tycker jag verkligen om. Det är så intressant att läsa om er filosofi, era erfarenheter. Jag känner att den här bloggen har skapat en mötesplats för människor, där ni kan träffas utan att bli förlöjligade. Här finns ingen tävlan.

När jag skriver här påminns jag även om var jag var för sju år sen, när jag började blogga. När ni visar vilka ni är och vad ni känner undervisar ni mig, så tack för ert deltagande!

/Terry Evans

Föregående artikelJag ska yoga resten av mitt liv
Nästa artikelDe val vi gör
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn