Ascala News redaktör, Viktoria, har övertalat mig att fortsätta blogga. Det kommer att vara lite annorlunda än tidigare. Jag kommer att försöka vara mer aktiv och berätta om vad jag gör och hur jag tänker. Jag bjuder in er att få se vem Terry är, mannen bakom mediumskapet. Vad händer, vad gör jag i min vardag?

I lördags gjorde jag och min fru det vanliga, vi åkte in till sta’n och handlade lite, tog en kopp kaffe etcetera. Det var trevligt att komma hemifrån en stund. Sen tillbringade vi resten av dagen med att gräva upp det sista potatisarna i potatislandet. När vi grävde var vi plötsligt omringade av höns, som verkade tycka att maskarna som kom upp till ytan när vi grävde var utsökta. De ville vara med på festen. Det var så skönt att vara ute i friska luften och jobba med kroppen.

Jag tycker om att laga mat, så jag lagade också omkring fem eller sex liter grönsakssoppa, vilket jag portionerade ut i burkar och frös in. Jag tycker att det är avslappnande att laga mat. Jag lagade även en rådjursrätt, så till middag åt vi rådjur.

Snart blir jag 70 år gammal, men jag känner mig inte så gammal, inte i sinnet. Jag är fortfarande full av energi och optimism för framtiden! Jag vet egentligen inte hur man ska känna sig när man är 70, men jag trivs bra med min ålder. Jag skulle inte vilja vara 25 år igen.

/Terry Evans

Föregående artikelEn berättelse om hästen Fedora
Nästa artikelKursdags
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

12 KOMMENTARER

 1. Kul att du är tillbaka med bloggen. Alltid lika spännande att läsa de????????????????????????Du är en otrolig duktig medium.Älskar att titta på det okända när du är med!

 2. Trevlig läsning. Så roligt att ha höns, det är trivsamma och nyttiga
  husdjur. Vad skulle man göra utan ägg?
  Du kan trösta dig med att du kanske tillhör den sorts människor som min
  mamma och min fd grannfru t ex! De blev 96 respektive 98 år. Och de var
  av den sort som inte går att åldersbestämma. Pigga o rörliga till både kropp
  och själ. Så än kan du ha många många år kvar!

 3. Hej! Roligt att höra att du fortsätter med bloggen, det är alltid så roligt och Interesant att läsa vad du skriver, och som det blir en stund att samla ihop sig och stilla sig! En tanke en ide en fundering, ofta har något satt igång något inom mig! Säkert flera som känt liknande! Ialla fall härligt att du är här åter igen! Jag blir snart 65 år säger nog som du Terry känner mig ung i sinnet , och att det är med tacksamhet jag är glad för varje dag jag får ta del av livet på olika vis! Det har nog gjort sig mera till känna att det är inte något att ta för givet , allt kan så snabbt förändras så jag har nog mera kontakt med den känslan att det faktiskt är så även för mig!

 4. Åh så kul att bloggen är tillbaka Terry. Trevligt att få ta del av din vardag för vardagen är ju där vi mest befinner oss. Du har lyckliga höns och det gör mitt hjärta glatt. Min son har också lyckliga höns så man får äta ägg från höns som lever som alla höns borde få göra. Roligt att läsa om din ålder för jag är också 70 År men känner mig som 25..Tack än en gång för att du delar med dig av din vardag 🙂

 5. Åh rådjur som man mest förknippar med jul. Rökt bog.ja ta vara på dagen det är viktigt trots livets gång.trots att jag inte nått pension än så uppskattar man hur lycklig lottad man var som hade älgkött.tunnbröd.peran.nötkött hemma som barn ja man fick hjälpa till men det är bara positivt idag.ja ibland önskar man att man kan göra det samma för mitt barn

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn