Det är intressant när du kommer till en tidpunkt i livet och liksom går in i en ny fas där du måste börja vara ärlig med dig själv. Om du inte är det har livet ett sätt att påminna dig.

Jag har alltid varit en mycket aktiv person, det är genetiskt betingat. Människor frågar mig hela tiden när jag tänkt gå i pension. Jag kan aldrig pensionera mig från det jag arbetar med, jag har fortfarande en gåva och en mycket aktiv hjärna. Kronologiskt sett är jag pensionär, problemet är bara det att jag inte ser det eller att jag inte accepterar det faktum. På sistone har min kropp börjat säga: ”Sakta ner lite grann. Det är dags för dig att lära dig bevara din energi.” Jag älskar mitt arbete, men jag insåg plötsligt att det börjar bli för mycket. Trots att anden är villig var tvungen att förlika mig med att jag inte längre har samma energi som när jag var yngre. Så, frågan är: Vad gör jag?

Ascala kom till mig häromdagen och sa:
– Vi vill att du ska använda din energi för att skapa en ny framtid för dig. Jag frågade:
– Vad menar du? Han skrattade.
– Trots att du inte har alla svar än vill vi inte att du ska sluta undervisa. Vi vill att du ska visa människor hur du använder din förmåga på ett mycket mer avancerat sätt.
– Det här är en övergångsperiod för mig, sa jag.
– Ja, tror du att det är din egen plan? Vi vill att du ska öppna upp din andliga värld mer, hur det fungerar, inte bara för medium, utan hur människor kan tala till dem genom sin själ.

Det är delvis därför som jag nu funderar på att inte fortsätta hålla samma slags kurser längre. Det finns andra som undervisar i mediumskap. Genom mina utbildningar under årens lopp har många etablerat sig själva som medium. I hela Sverige finns ett fantastiskt nätverk av medium.

Det lilla jag har lärt mig om andevärlden skulle jag vilja dela med andra, så att de kan upptäcka något nytt om sig själva. Jag skulle vilja öppna upp nya dörrar för människor som vill gå vidare och komma ett steg närmare harmoni mellan själ, ande och sin livsuppgift. Min tanke är att dela det uppvaknande jag har haft för att inspirera andra att följa sin egen väg. Inte för att omvända någon. Det ger mig stor tillfredställelse när människor upptäcker vilka de är och tar ansvar för sina liv och gåvor. Det finns ingen platå som vi når, om vi tror att vi är ”där” då stänger vi dörren till lärandet. Enligt min mening avtar aldrig lärandet, inte ens efter vår bortgång.

Där jag är i mitt liv just nu förlitar jag mig på den högre intelligensen, ibland antar jag att jag gjort dem lite besvikna. Jag kan vara något envis… jag är mycket mer medveten om att det är dags att behandla mig själv, personen Terry, med mer respekt.

Jag är inte förväntansfull och har inga krav på hur det ska vara. Jag sitter bara på en stilla plats tillsammans med Ascala och väntar. Han lovar mig att han ska sända mig människor som kommer att erbjuda inspiration. Jag vill leva mina resterande år i frihet, med syfte och kreativitet. Jag vill inte känna mig fast eller stagnera. Jag vill gå vidare och utforska nya dimensioner inom mig själv.

Det är dags att släppa taget om det förflutna.

/Terry Evans

Föregående artikelHealing är kärlek
Nästa artikelGlimtar av framtiden
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

14 KOMMENTARER

 1. Det låter väldigt fint,tycker jag.Jag önskar att jag kunde prata med min guide.Jo,jag pladdrar på förstås,men kan inte höra svaret.Men,när jag tänker efter så vet jag bara ibland,och det kanske är hennes sätt att svara mig.Ha det så bra Terry.

 2. Hej Terry! Det livslånga lärandet ” genom att läsa det du skriver så får jag nya insikter om att jag måste lämna mitt förflutna. Har ett liv i det förflutna som missbrukar sedan unga år och kom på att jag fortfarande söker mig till dessa energier . Jag har en kamp just nu som om det är något som inte vill släppa taget om mig . Tackar dig och universum och änglarna för de tecken som kommer till mig 🌺🙏

  • Thank you for your comments. Good luck with everything and may the angels walk with you. /Terry Evans

 3. Jag berörs verkligen av din text.
  Kan det vara så där jag tänkt utan att jag vet vad jag tänkt.
  Jag tror verkligen att människor är till för mera än vad vi tror. Tror också att det finns många människor som skulle vilja komma sin själ närmare, men som inte har verktygen att ta sig vidare. Det är synd. Att lära känns sig själv och vara nära sin själ skulle egentligen vara ett underverk för varje själ som går här på jorden.
  Jag vet själv hur det känns att vara fast, i stagnation, man mår inte bra då. Det ligger ju i människans natur att växa i själen, även efter ”döden”.
  Minns när jag började ta tag i mitt liv, då undrade jag själv-undra när jag blir klar. Det visade sig att jag fick ett svar som sade att- du blir aldrig färdig. Utveckling är en ständig process. Men i en process ingår även att släppa taget om det förgångna.
  Man behöver släppa taget för att kunna gå framåt. Det kan kännas otäckt att släppa taget, man vet ju inte vad som väntar där framme. Men att hålla fast försenar utvecklingen och den mening som ska bli.
  Vissa saker kan jag se att jag hållit fast vid för länfe, för det var en ” sanning” för mig som jag trodde var sanning. Jag hade levt med den så länge att det kändes konstigt att släppa taget. Då när jag upptäckte det då sade jag till mig själv- är det detta jag ska vara i, eller något nytt och bättre? Nu har det näst intill blivit minnen, och det känns skönt att ha gått vidare.
  Det låter intressant med det du tänker gå vidare med. Din text tar jag med mig i en fundering hur jag ska ta ett steg till.

  Marie Klintebäck

 4. Tid att greppa i nuet och satsa på framtiden. Jag vill beröra och arbeta med och för barnen och de unga. De behöver oss. Vill du vara med? Sitter också och väntar in på hur men har en övertygelse på att det kommer att lösa sig på ett eller annat sätt- och att tiden börjar bli inne.

  • Susana, If you wish to work with children I recommend you to get in touch with Barnens Röst, which is an organisation that supports children. Thank you! /Terry Evans

 5. Hej Terry! ”Jag skulle vilja öppna upp nya dörrar för människor som vill gå vidare och komma ett steg närmare harmoni mellan själ, ande och sin livsuppgift.. Låter som en lysande ide´ ♥

  Tror att många av oss har svårt att hitta den där balansen som ger harmoni och insikt om vilken livsuppgiften skulle kunna vara. Har funderat mycket kring det där med livsuppgift och vad var och en egentligen är ämnad för, en svår bit att hitta även om man söker med ljus och lykta i hopp om att hitta den där känslan av att man äntligen hittat rätt. Lätt att fastna på den ”där” lite snåriga stigen man vandrar på, någonstans på vägen sticker man sig på en tagg och drar ut den med hull och hår, en erfarenhet rikare.

  Jag hör så många idag av våra unga som säger: Jag hör inte hemma i det här livet, i den här tidsandan.
  En del äldre säger samma sak fast då säger dom att dom aldrig hörde hemma i detta liv.
  Varifrån kommer tanken som tydligen bara finns där att man tycker att man inte hör hemma i detta liv, i tidsandan, är det upplevelser från tidigare liv, är det en längtan om mer harmoniskt liv eller något man upplevt i tidigare liv som man vill ha tillbaka? Sedan funderar man på vilken inverkan dessa tankar har i människors liv?

  Önskar dig och de dina en underbar vecka ♥

  • Thank you for sharing with us, Rose-Marie. I have thought a lot about how to help people create that bridge between who they are and what they are meant to do. Perhaps I will have time to create something in 2021? /Terry Evans

 6. Vilka upplysande ord att lärandet avtar aldrig inte ens efter vår bortgång, så är det nog
  Tack det är alltid intressant att läsa din blogg!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn