Foto: Magnus Pamp

Nu är det snart dags ledighet; lite tid för vila och återhämtning tillsammans med min fru och mina vänner, men först ska jag tillbringa några dagar med ”Barnens Röst” i Moheda, på deras årliga sommarläger.

Jag är en upptagen person, men som jag har sagt till många människor, när de frågat mig om jag har tänkt gå i pension: Hur kan man pensionera sig från en livsstil? Det är inte möjligt! Det här är inte bara ett jobb. Ni som kommer till mig inspirerar mig, utmanar mig och hjälper mig att hålla kontakten med min egen kreativitet. Ni får mig att utvecklas och expandera min egen medvetenhet. Därför skulle jag vilja tacka er alla för allt ni har tagit med er till Creative Experiences och Gamla Byskolan. Ha en toppenbra sommar!

12 KOMMENTARER

 1. Tack detsamma Terry! Du är en fin inspiratör till många av oss! Önskar dig och Astrid en härlig semester! 💕

 2. Tack för din inspiration, visdom och humor Terry! Du gör skillnad för många människor 😊 och jag är en av dem 🌞 ha en fin sommar tillsammans med Astrid och vännerna

 3. Jag önskar dej med familj en riktig skön sommar Terry Evans ! Jag är en stor idol utav dej och följer dej i det Okända och vad man kan hitta dej. Jag önskar dej all lycka i livet !

 4. Thank You for just being You!!💚
  Take good care of You and your wife, and have a joyful holiday💚

  • Thank you, Monica! I wish you the same. It was nice meeting you and your husband in Köping. /Terry Evans

 5. Tack för du finns och tack för vad du gör för människor med den gåva du har fått🙏. Ha nu en fin semester tillsammans med din familj.

 6. Tack Terry för alla kloka ord och hjälp som jag har fått av dig och tack för inspirerande träffar med frekvenshealingen. Önskar er en härlig sommar!

  • It is so nice to hear from you, Petra. It was a pleasure to work with you, an open minded person with so much to give to the world. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn