Många av oss har gjort märkliga resor i vårt sinne, men vi är ofta rädda för att berätta om upplevelserna med andra. Vi vågar inte ta risken att bli kritiserade. Jag skulle vilja uppmuntra er att dela era erfarenheter med andra. Du är inte ensam om du delar med någon annan, då börjar besläktade själar med liknande tro att komma in i ditt liv och dela sina historier med dig. Känslan av att vara ensam eller missförstådd börjar då att minska. När det händer skapar du en mötesplats inom dig och du hjälper människor att hitta sin mötesplats.

Dela lite av dig själv varje dag, men gör inte misstaget att försöka övertyga någon att din sanning är den enda. Vi har alla vår egen unika sanning och unika saker att dela, så ta en risk och dela din sanning om livet och kom ut ur dina skuggor. När du börjar dela med andra visar du ditt inre ljus. Testa det här i en månad, med engagemang, och berätta sen om du märker av någon förändring inom dig eller i ditt liv. Kommentera gärna här på min blogg.

Det fungerar. När du gör det här försvinner känslan av att vara isolerad. Men, förvänta dig inte att alla ska tro på din sanning.

Terry Evans

Föregående artikelDen snabbaste vägen är den längsta
Nästa artikelSchamanism – kontakt med naturens väsen
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

8 KOMMENTARER

 1. Jag är mycket intresserad av det mediala. Vid ett tillfälle när jag gjorde en änglameditation hände något fantastiskt som jag aldrig ska glömma … jag kände änglavingar på ryggen och tog några vingslag. Jag kände verkligen rörelserna på ryggen. Har försökt uppnå detta igen utan resultat. När jag berättat detta för några så får man frågande blickar tillbaka men jag är inte rädd för att dela dessa erfarenheter. Märklig och fantastisk upplevelse.

 2. Jag har upplevd mycket och har ävnen att gå på båda sidor. Skulle dock behöva utvecla min medialitet och jobba med båda den och mycket annat. Som healing. Andra sidan tar ofta kontakt med mig. Jag är aldrig rädd för de vill inget ont. Vet ocå att det finns onska. Har både sett och upplevd det. När jag var barn var det normalt för mig med andra sidan. Då var jag rädd för mycket. För vi fick höra att spöken kunde ta oss. Mm.

 3. Hej Terry, jo jag delar med mig av mina upplevelser. Ibland för att få ro i själen då jag blivit skrämd men oftast för att jag fått ett leende på mina läppar när andarna busat med mig. Dock så kan jag inte prata med min sambo – han tror inte på denna värld – allt ska gå att förklaras.

  Du har sagt till mig åtskilliga gånger att jag ska fråga vad de vill – och trots att besöken är många i perioder så glömmer jag var gång att fråga vad de vill.

  Bland de senaste besöken så stod det en ljusfigur vid min säng och försvann så fort jag såg den. Jag blev paff och besviken då jag gärna upplevt besöket längre. Men du har sagt flera gånger att de inte visar sig om du blir rädd och det kanske jag blev.

 4. Hej
  Har en del upplevelser som lämnat frågan på vad skillnaden är mellan t.ex energiminne och ’spöke’, och andligt vs utomjordiskt.
  Jag utrycker mig dåligt här men det här vill jag lära mig att skilja på, eller bara få ett svar på upplevelserna hade varit bra.

  • I think you should go on some kind of basic mediums course to get some idea of what feelings is yours and what belongs to spirit. But Rome was not built in a day. Good luck! Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn