Förra veckan avslutade jag en av många mediumutbildningar som jag gett genom åren. Eleverna har arbetat hårt under hela utbildningens gång och blev i slutändan tilldelade diplom, efter att ha uppnått önskad nivå. Precis som många andra upplevde de tidigare att det var något som saknades i deras liv. De hade ännu inte kommit i kontakt med en viktig del av deras naturliga intelligens.

Människor upplever att mitt sätt att arbeta hjälper dem att upptäcka sitt sanna jag. De får en möjlighet att skapa en solid inre grund. Det är fantastiskt att se glädjen och tillfredställelsen hos dem när de får kontakt med sig själva. Att arbeta med andevärlden går inte bara ut på att ge budskap, det handlar även om att upptäcka sin inre sanning och potential. Med andra ord handlar mitt arbete inte bara om att lära ut mediumskap, utan även om vad du som individ behöver ta ansvar för beträffande din utveckling, så jag tar eleverna på en resa till vad de är ämnade att vara och uppnå.

Det kan vara en mycket skrämmande resa, när vi upptäcker att vi inte har levt ett eget liv, utan för att vara andra människor till lags och försökt leva upp till deras krav. Det är inte alla som antar utmaningen direkt, men många gör det. En del blir liksom återaktiverade längre fram och inser vad de har missat, men det sorgliga är att vissa människor inte är beredda att ta en risk och möta sitt inre jag. De försöker uppfylla behovet av något genom shopping och liknande, men det uppfyller aldrig syftet.

Den högre intelligensen jag jobbar för sträcker sig längre än logiken. Den har hjälpt mig oändligt mycket och tagit mig på en otrolig resa genom mitt liv och jag är säker på att jag inte är färdig än. Min process och resa rör sig fortfarande framåt. För varje möjlighet jag tar är det som att upptäcka en kruka med guld. Det öppnar upp så många nya aspekter inom mig själv.

Min intuition och min tillit har tagit mig till fantastiska platser i mitt liv. Jag har arbetat med så många människor och det är därför som jag tror att det här är vad jag är ämnad att göra; att hjälpa människor upptäcka vilka de verkligen är och vad de har inom sig.

Jag tror verkligen att vi alla har ett syfte och speciell potential, men de flesta av oss känner sig aldrig redo. Om en möjlighet kommer din väg, våga ta den! Om något oväntat kommer till dig, omfamna det, ha tålamod och det kommer att bära frukt. Vi vet aldrig vad vi har inom oss förrän vi vågar öppna dörren och möta det. Dolt i det rummet finns en gåva som du förmodligen aldrig insett att du har. Med tid och tålamod kommer det att berika ditt liv. Du kan förvandla ditt liv. Ja, det är möjligt.

Det är så många människor som går i cirklar, inte för att det de gör inte är viktig, men det uppfyller dem inte. Alla ni som känner att ni har någon form av potential som ni ännu inte upptäckt, eller ni som bär på en tomhetskänsla inombords, om ni har ett öppet sinne och en önskan att hitta er potential kommer ni att vägledas dit, steg för steg. En sak leder till en annan.

Vi har alla olika färdigheter, det handlar inte om att alla ska bli medium eller liknande. Det handlar om det som förverkligar ditt liv och gör det meningsfullt.

Den som vågar vinner.

/Terry Evans

24 KOMMENTARER

  • Well, the only way to find that out is to open yourself up. You have to develop your mind to meet your angel. This is a life time’s journey. you never know when you will meet them. In this life or in the next or amongst the stars. With patience and without demand you will come closer and closer to your guardian angel. Thank you! /Terry Evans

 1. Bråttom. Intressant! Det är först nu på ålderns höst som jag tagit till mig att bromsa tankar o handling. Det här med bråttom bråttom är som en sjukdom i samhället. Bråttom har du bara när det är fara å färde.

 2. <3 Jag tror du har rätt.
  Jag önskar att någon rycker mig lätt i ärmen och tar mig med. Jag vet inte var jag ska söka, hur jag ska börja för att upptäcka mitt inre. Visst krävs det mod och när jag inte vet var jag ska söka så ger jag lätt upp. Jag önskar att någon rycker mig lätt i ärmen och tar mig med. 😊
  Jag tror många känner likadant

  • The words you are using are exactly where I was many years ago. I decided to take the challenges that came my way. I did not search for anything. If you start doing that magic can begin to happen. Thank you! /Terry Evans

  • Att det är vinst i att våga ta steget, det är något jag kan se idag när jag reflekterar över resan jag gjort sedan jag av tillsynes en tillfällighet hamnade på Din blogg tidigt 2015. Den tog upp svar på de frågor jag satt med och jag tog kontakt med skolan. På den vägen är det.

   ”Vårveckan” var omtumlande men det gav mig också mod att våga gå igenom nästa dörr för att komma vidare i min personliga utveckling, som jag ser som det primära och viktigast i denna resa. ”Blod, svett och tonvis av tårar” har resan fört med sig, men bara vinst hela vägen. Vinst i att se mig själv med nya ögon, tilliten till mig själv, våga öppna upp för nära vänskap, tillit till andevärlden.. Tryggheten det skapat inom mig, möjligheten att vara mer ”här och nu” och lägga bort sådant som inte är mitt men som jag kunnat bli indragen i.

   Jag har också känt att min resa har tagit rätt vägar i rätt ordning: Vårveckan följt av BM-ledarutbildningen, healingen och nu senast mediumkursen. Med facit i hand har det varit rätt ordning för mig.

   Nu vilar jag i alla mina vinster, jobbar för att fortsätta vidareutveckla mig själv, lyssnar inåt, lär mig det språk andevärlden använder just nu osv.

   Livet känns mer och mer spännande!

   • Thank you for the update, Majsan! Always good to hear from you. I am pleased to hear about where you are right now. /Terry Evans

 3. Hej Terry
  Jag inser att du skriver till alla men det känns som att budskapet är riktat till mig. Det du förmedlar är samtidigt skrämmande och lockande.
  Skrämmande för att inte räcka till, lockande för att vilja ta reda på vem jag är utöver det jag redan vet.
  Jag ser fram emot den resan som jag innerst inne vet att jag vill göra. Behöver bara lite mod för att ta första steget.
  Tack!
  Karin

  • I enjoyed your comments. You never know waht you are good at until you meet the challenges that come your way with an open mind. Thank you! /Terry Evans

 4. ”Den som vågar vinner” – eller ”Visdomen kommer i regel först när man fått nog av sin kunskap” (Frithiof Brandt).
  Jag är intresserad att medverka i kursen och undrar lite mer om tid och plats nu när restriktioner p.g.a. pandemin släpper.
  Att följa Terry i programmet ”Det okända” har varit oerhört intressant och jag vill gärna förstå mer.

  • Once everything has settled down I am planning to do new things, but nothing is decided yet. Thank you for showing an interest. /Terry Evans

 5. Kan känna igen mig när det gäller att behaga andra ! Tränar på att mer lyssna på vad jag vill.. upptäcker dock att det ligger mkt träning i det 😁

  • Very honest and intelligent words. You have to be patient and give yourself time. Thank you! /Terry Evans

 6. Precis så, mitt ”tomrum” som jag inte egentligen visste fanns men något kändes inom mig som tomt och ensamt blev så verkligt då jag fick möjligheten att möta dig under min utbildning. Inte att glömma alla kurs kompisar, det var ju vi tillsammans som delade vårt med varandra som för mig kändes helande. Att jag fick känna mitt tomrum fyllas var det jag sökte och att jag fick mitt diplom var som pricken över i:et, bonus. 😊 Tack!

 7. Hej Terry! Det är så sant det du skriver. Jag har utvecklats så mycket, men har mycket kvar för att jag skall känna mig hel. Försöker fortfarande jobba med min inre resa, för det känns som min resa kommer att fortsätta, men vart vet jag inte. Tack för alla kloka ord.
  Kram Anne-Berit

  • I am glad that my words offer you some kind of support. It is important to find your answers by yourself. The answers lies within all of us. Thank you! /Terry Evans

 8. Who dares today?Wonder,what Ascala can tell about the Worldsituation today?Most important…
  Talk about the situation, today.
  Many people suffers today,UK have no goods on their Shelves today ….Empty
  More countries will experience this.
  You say nothing.Why?
  Have you so much to do?No answer on Facebook to people who loves you.
  Astonishing….really.
  Not important…or?
  I am halfblind and it is so important that you can read and get information as long as you can se and write.
  Come on Terry Evans and wife.You can do better than that.None of you are Gurus.Far from it.
  Terry,you have chosen,so get up and go.😊
  All the best to you as❤️

  • Thank you for your comment. You want me to give my perspectives, but as you say, I am no guru, just a person with a potential. Sure I am aware of what is going on in this world, but I do not have the answers. I am an observer too. The responsibility lies on the shoulders of all humanity, not just one person. /Terry Evans

 9. Att våga möta sig själv och öppna dörren till ens inre okända är ett tufft jobb och möte, men befriande och utvecklande. Det finns inget som kan gro i komfortzonen, där går aldrig att så frön och tro att det ska växa upp något nytt.
  När jag började skala av mig själv gjorde det ont, och jag fick en känsla av att vara ännu mera förvirrad, men vart efter kom jag och min själ fram och började ta form. Jag kom i kontakt med mig själv. Min inre potential fick komma fram, och med tiden förstod jag att mina känslor var viktiga för mig, inte vad andra tyckte och tänkte eller sade till mig. Jag lärde mig att separera mitt och andras. Detta är viktigt åxå i mediumskapet- vad är mitt och vad är den andres. Hur ska jag kunna vara en klar neutral kanal om jag inte kan särskilja på saker och ting? Vuxenlivet präglas av barndomen, mitt bagage färgar det mediala…. så länge jag inte arbetar med det.
  Det finns en inre potential i varje människa, jag unnar alla att verkligen komma i kontakt med den. Det är så härligt när man vaknar till liv i sig själv.
  Tack Terry för texten. Du har en fin förmåga att ge ord till det som berör det känslomässiga 🥰

  Marie Klintebäck

 10. I hela mitt liv har jag känt mig annorlunda, Som barn även vuxen. Ju äldre jag blivit ju konstigare har det blivit. Inte för att jag inte förstår allt. Utan hur jag ska hantera det. En kvinna berättade om sina intressen hon tyckte om. Jag sa, jag tycker om att vara ensam. Min före detta man är en fjäril. Men Örnen som varit i mitt liv i många år som flyger över mig, vet jag ej vem det är. Jag behöver kanske en kurs eller något? Jag har försökt i perioder tränga bort det. För det gör mig ont, sorg. Men på någotvis så följer det ändå med mig. Så nu har jag bestämt mig å vågar ta steget å möta det som kallar. Jag undrar om man kan på något sätt få personlig vägledning?

  Mvh Penntroll.

  • The only thing that I can say is that you should find a medium offering courses. I hope you find someone who knows their job and is responsible. Thank you and good luck! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn