Det sägs att dåtid, nutid och framtid är en och samma. Sådan är den universella intelligensen. Att arbeta med den intelligensen som medium öppnar för min del upp portaler i mitt sinne, så att jag kan gå tillbaka till det förflutna och in i framtiden. Andevärldens intelligens har tagit mig genom dessa portaler många gånger och berättat om min framtid. Jag har även själv förutspått framtiden, både medvetet och omedvetet.

Andevärlden har berättat för mig att jag skulle stöta på kontrovers på grund av mitt arbete, att jag även skulle mötas av skepsis från vissa människor. Det har alltid varit ett test, men jag har varit beredd på att möta det. Om du inte möter det kommer du inte vidare.

Allt andevärlden har berättat för mig har helt enkelt hänt för att jag låtit synkroniciteten göra jobbet. Jag har väntat på att denna högre intelligensen ska erbjuda mig möjligheter. I många avseenden har jag alltid varit en pionjär. Det har varit en väldigt stark drivkraft och är det än idag. Jag kan inte stå stilla, det fungerar inte för mig.

Den universella intelligensen har gett mig stöd i överflöd. Ja, mitt liv i den här inkarnationen har i många avseenden varit en utmaning, men jag har behövt båda slags erfarenheter. Det har inte alltid varit lätt, men jag lärde mig för många år sen att rädslan kommer att börja kontrollera dig om du inte möter den.

Vi fastnar så i det förflutna ibland att vi känner oss låsta, men för att komma vidare i livet måste vi ta risker, annars kommer vi aldrig upptäcka vad vi har inom oss. Alla förutsägelser som andevärlden har gett mig har stämt till 100%, men just då kunde jag ibland ifrågasätta det: Är det här verkligt eller är det fantasi?

I mitt eget liv har jag upptäckt att en av de vägledande faktorerna är att låta mitt sinne öppnas upp för fantasi. Genom fantasin får jag mycket information. Jag försöker ge det ett format som är förståeligt, för att kunna kommunicera det jag får till andra.

Den mest kreativa kraften kommer genom sinnet och källan till den informationen kommer från framtiden. Precis som när medierna berättade för mig vad jag skulle kunna bli och göra. Jag stötte inte bort det, jag bara väntade med attityden vänta och se. När jag var redo skulle de förverkliga det genom att använda fantasi och spontanitet, på ett sätt som mitt ego inte kunde föreställa sig.

För mig är det en verklighet att du kan vägledas av en universell intelligens. Jag har blivit det och det har öppnat upp delar av mitt sinne som jag inte visste existerade. Jag såg en film om en uppfinnare, som brukade simma. Med ett öppet sinne flöt han omkring i vattnet. Det brukade ge honom den inspiration han behövde för att skapa något som skulle kunna vara till nytta för andra.

Oavsett om människor anser att jag har förlorat förståndet, eller om de inte är intresserade, tror jag att det finns många andra som kommer att förstå. Om det här berör din fantasi eller kreativitet, lyssna till det. Vi bör inte låsa oss i tradition – hur saker och ting bör vara. Mänskligheten är på väg att gå igenom en stor förändring. Det jag ser och känner om framtiden nu är att det finns en koppling mellan det jag arbetar med och vetenskap.

Jag skulle vilja berätta mer om vad som pågår i mitt sinne och hur det fungerar. Jag tror att det skulle kunna öppna upp en otrolig resurs i människans sinne; hur vi kan komma närmare den universella intelligensen som hyser många olika trosuppfattningar.

/Terry Evans

12 KOMMENTARER

 1. Steg för steg har jag kommit att förstå hur mycket andevärlden formar oss och leder oss. Precis som här på jorden finns det onda och goda men det är svårt att veta vilka de är för ibland verkar det som det är nåt ont som styr våra liv men sen längre fram märker man att det var inte ont utan det fanns nåt där borta i framtiden som vi inte kan se men andarna vet allt om oss, hela vårt liv innan saker har hänt.
  Jag har en bra kontakt med de som är i himlen och de manade mej att starta en Podcast men jag visste inte varför och hur det skulle gå till då jag inte hade några gäster. Men hur dumt det var för mina gäster var de från andevärlden.

 2. Hej!
  Är så i intresserad av det du kan!
  Min nu avlidna lillasyster hade samma förmåga som du😊

  • Thank you for sharing with me. It would not surpirse me if your sister take care of you now. /Terry Evans

 3. Hej Terry,vill tacka för din mångåriga medverkan i det Det Okända,den plattform som dom flesta av oss känner dig ifrån skulle jag gissa. Du medverkade tillsammans med övriga medium i denna utmärkta serie och gjorde tillsammans med dom,ett stort intryck och hjälp,både för dom inblandade,drabbade,samt för oss tv tittare. Tack för att du fortsätter här att bjuda på dina gåvor,hoppas det sker i många år till.mvh Kristian Aasa

  • Thank you for your words of encouragement and recognition for the work I do. I do not intend to stop as long as my brain stays ”normal”. /Terry Evans

 4. Tack Terry!

  Känner igen så mycket av det du skriver. Tack för det!
  Det verkar inte finnas så mycket begränsningar i medvetandet om man bara tillåter det och har tillit. Har fått mycket upplevelser som jag undrar om det verkligen är sant. Och gång på gång blir det bekräftat. Ändå tvivlar jag fortfarande emellanåt…
  Vill tacka än en gång för ”Bergsmeditationen” som både hjälpt mig lära känna mig själv och gett mig info från änglarna o andra guider.
  Jag vill också tacka för din bok. I den fick jag bekräftelse på att mitt sinne inte hittade på att jag reste iväg med UFO under meditation en gång.
  För det du beskrev där var precis det jag själv hade upplevt ett par månader tidigare! Det var mycket vänliga o kloka varelser som visade mig hur de hjälpte jorden med energier. Varför jag fick den infon vet jag dock fortfarande inte. Men det kändes tryggt. Så det kanske var just därför! För att känna mig trygg.
  Så tack underbara du för att du står stark i den du är!
  Varm kram till dig och Astrid 🥰

  • Thank you so much for sharing and giving so much in your comment. It warmed my heart, Ulrika. /Terry Evans

 5. Intressant inlägg 👍
  Jag kan skriva under på det du säger om andevärlden och dess vägledning. Men eftersom alla tre tidsformerna sker samtidigt så är det svårt för ett medium att sätta in tiden när det ska ske, även om man får en känsla, tex framtiden, det kan ju ske om ett eller tre år. För att det ska bli bra så behöver man vänta och se, alla trådar måste få sin tid att vävas ihop, och landa rätt i tid.
  Fantasi är bra, där kan man upptäcka mycket. Fantasi för mig det är själen som talar till mig och vill få mig kreativ. När jag målar försöket jag låta fantasin och intuitionen flöda, ibland blir det som jag vill, och ibland inte 😂😂😂
  Tidigare var jag väldigt fyrkantig, men när jag tog steget ut ur fyrkanten upptäckte jag hur annorlunda det blev, och bra. Men det tog mig år att jobba bort det fyrkantiga, och mer och mera kunde jag bli bekväm med min intuition. Många gånger när jag gjorde saker så ville jag göra annorlunda men vågade inte för jag var rädd att bli stämplad som konstig eller knäpp. Idag bryr jag mig inte, jag gör som jag tänkt och känner. Borde, ska och måste försöker jag undvika. Jag tänker istället att jag behöver, jag behöver lyssna till mitt och det jag känner för…….och i där finns andevärlden med och vägleder mig.
  För mig har det blivit naturligt att låta mig vägledas av den universella intelligensen ❤

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn