En ny vecka är här, jag undrar vad den kommer att bjuda på? Viktoria och jobbar just nu mycket med att förbereda saker och ting inför den stundande semestern.

Jag hade en riktigt trevlig helg i trädgården. Det blev en hel donande och fixande. Trädgården fick en dos välförtjänt kärlek. Jag var upptagen med det här större delen av lördagen och söndagen. Jag uppskattade verkligen lugnet och att se hur mycket trädgården har vuxit den senaste veckan. Jag kände ingen stress, utan tillät mig bara att göra det som behövdes. Eftersom jag inte stressade upp mig själv såg jag sådant jag inte varit medveten om tidigare. Det var fantastiskt. Det var som om trädgården öppnade upp för mig och började prata. Den välkomnade mig med öppna armar och visade sin själ.

Något som verkligen roade mig var att en av min frus hönor bestämde sig för att adoptera mig och följde efter mig vart jag än gick. Det var som om hon sa: Jag flyttar in hos er nu.
När jag stod och lagade mat var det något som strök sig mot mitt ben. Jag trodde först att det var katten, men det visade sig vara hönan. Mannen som ägde henne tidigare brukade bära omkring på henne kring huset, så jag tror att hon saknar manligt sällskap.

Det här var en av de mest avslappnade helger jag har haft på länge. Hur ofta styrs vi inte av scheman som helt tar över oss? Jag insåg att stress ibland begränsar vår uppfattningsförmåga. Vi missar så mycket. När jag backade och släppet taget om stressen öppnades allt upp för mig. Det blev en riktigt härlig helg. Ett toppenbra sätt att ladda mina batterier inför en hektisk vecka.

/Terry Evans

Föregående artikelVi är universum
Nästa artikelSlutfasen
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn