I lördags var jag inbjuden av en grupp killar, som har en egen radiopodd med namnet A Wanderers Think Tank (AWTT), att delta i ett event där de hade bjudit in lyssnarna att komma och möta dem. Deras syfte är att väcka tankar kring olika ämnen som rör livet. De intervjuar gärna dem som tänker utanför ramarna, de har bland annat bjudit in medium och varit mycket nyfikna på ufon och utomjordingar etcetera. De tycker om att utforska och de bjuder in lyssnarna till en alternativ värld. Man skulle kunna säga att deras program tar upp sådant som vissa människor tycker är märkligt.

Under kvällen ifråga hade de bjudit in Ocean X Team, som pratade om sina projekt, en del av sina fynd och varför de ägnar sig åt att utforska vrak och liknande. Det var tankeväckande för mig, för jag har alltid varit intresserad av undervattensutforskning. Det öppnade verkligen dörrar till sådant som jag själv aldrig har utforskat, men alltid varit intresserad av.

Publiken bestod av AWTT’s lyssnare. Det var så intressant att lyssna till deras frågor. Inspelningen bara flöt på, det var en mycket interaktiv kväll. Jag blev också inbjuden att ge min åsikt om ett par aspekter beträffande Ocean X Teams upptäckter. Det var fängslande.

Sen blev jag inbjuden att visa lite av min kunskap och mina erfarenheter. Jag har alltid varit fascinerad av sinnet och dess funktion, så jag bjöd in några ur publiken att bli avlästa av mig, jag gav dem en slags personlighetsprofil. Det var så många som ville bli avlästa, men det var inte mediumskap som sådant, utan det var mest sinne till sinne. Även jag fick svara på frågor. När vi var färdiga minglade vi och pratade. Man skulle kunna säga att det var som grädden på moset, publiken hade oändligt många frågor. Det märktes att de var fascinerade och inspirerade.

Jag tycker att AWTT gjorde ett utmärkt jobb med att möta sina lyssnare och låta dem få ställa sina frågor. Jag insåg att många av frågorna handlade om sådant frågeställarna burit på under många år. För vissa av dem blev det liksom en omedelbar insikt, att något de upplevt genom hela sina liv var verkligt.

Killarna i AWTT påstår sig inte ha alla svar, de lär sig också allteftersom. När de möts, med sina öppna sinnen, och skapar den här podden gör de även en individuell resa för att upptäcka sig själva och förverkliga sin potential. Det är så trevligt att arbeta med öppensinnade människor som dem, utan kritik och fördomar.

AWTT berättar om resorna de gör som ett team. Det får mig att tänka på författaren Enid Blyton. Alla hennes böcker handlade om olika äventyr som en liten grupp barn upplevde tillsammans. Jag var fascinerad av dessa böcker och jag tror att jag läste varenda en i serien. Barnen kallades ”the Famous Five”. I mina ögon är AWTT som ”the Famous Five”, för de vågar göra sin resa och lär sig genom praktisk erfarenhet. Jag har en känsla av att de kommer att ta sina projekt ännu längre, och jag har en stark känsla av att fler och fler människor kommer att få upp ögonen för dem.

Om du är nyfiken och vill lyssna till AWTT’s podd så hittar du den här: https://awtt.podbean.com/

/Terry Evans

 

Föregående artikelJag bad om ett tecken…
Nästa artikelFörändringar
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn