Något jag verkligen älskar att se är när människor hittar sig själva. Många har kommit till mig genom åren och nu gör ett bra jobb med mediumskap, healing, undervisning etcetera. När jag ser vilken framgång de har nått genom hårt arbete värmer det mitt hjärta och skänker mig enormt stor glädje. För mig betyder det att de har upptäckt sin krigarsjäl som vågar följa vägen till sitt syfte. Många av dem är hängivna sitt arbete på andevärldens vägnar. Det stimulerar även min önskan att fortsätta göra det jag gör. Det är väldigt viktigt att uppmuntra och att motivera människor.

En hel del människor som jag inte har sett på många år har kommit tillbaka till mig de senaste sex månaderna. Det är fantastiskt att se hur de har förändrats; de är sannerligen inte samma människor de var för alla dessa år sen. Jag kan säga detsamma om min fru, när jag ser tillbaka på vad hon har åstadkommit de senaste 4,5 åren, hon är en annan person idag. Det är härligt att se henne hitta sig själv och att hon nu börjar använda de fantastiska förmågor hon har inom sig. Den feedback vi får på inläggen hon skriver i Ascala News är riktigt intressant. En person som kom på en kurs förra veckan sa: ”Astrid är min idol, jag älskar hennes sätt att skriva.” Som hennes make är jag hennes största supporter.

När vi hittar vårt livs syfte det är då vi får kontakt med den energi vi behöver. Astrid går just nu även en mediumutbildning hos mediet Margaretha Tärnström, som är en av mina före detta elever. Hon är en jordnära kvinna som både undervisar i djurkommunikation och mediumskap. Hon är en pålitlig person och det är därför som jag är så glad och lättad(!) att min fru går hos Margareta. Hur mycket jag än älskar Astrid, så måste jag säga att jag är glad att hon valde att gå till någon annan än jag. Hon gör något helt och hållet för sig själv.

I måndagskväll arbetade vi med en storseans i Galleriet vid Källorna, för en väldigt god vän, Kerstin. Hon är faktiskt den första jag fick kontakt med när jag kom till Sverige 1991. Kerstin och hennes make, Micke, har hittat ett vackert hus, med tillhörande konstgalleri. Hon är en utmärkt tolk och kollega. Jag träffade även en annan vän där under kvällen. Han är konstnär och ställer förnärvarande ut lite av sin konst i Kerstins och Mickes galleri. Ni borde ta er en titt på deras hemsida för att se vad de har på gång: www.gallerietvidkällorna.se

Det blev en riktigt trevlig kväll med en intressant publik. Under storseansen kom en liten flicka till mig, jag trodde att hon var tre år gammal. Jag gav informationen jag fick om henne och hur hon gick bort, men dessvärre kunde ingen ta emot det. Vad kunde jag göra? Under pausen kom en kvinna till mig och sa:

– Den lilla flickan du pratade om var min systers dotter. Eftersom hon hela tiden sa mamma kunde jag förstå vem hon var. Hon var 6,5 år när hon gick bort, men jag förstår vad siffran tre betyder, Terry. Det var en betydelsefull siffra för mamman och dottern.

Så, det arbete jag inte trodde skulle nå fram till någon, blev till slut förstådd och uppfyllde sitt syfte.

Till alla dem jag har undervisat och arbetat med, vad ni än gör nu, så har ni verkligen lämnat ert avtryck hos mig och när ni delar er framgång med mig och jag ser vad ni har uppnått blir jag djupt berörd. Det betyder mycket för mig, för jag vet att den väg ni färdas på kan vara lång och krokig.

/Terry Evans

 

Föregående artikelEn otrolig resa
Nästa artikelYnglingen på Hults, Del 3
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn