Mitt liv har varit en otrolig resa, allt det goda som har hänt, möjligheter som har hjälpt mig att utvecklas som medium och lärare… När jag ser tillbaka på tillfällen då jag inte varit riktigt säker på om jag skulle kunna hantera utmaningarna eller problemen kan jag idag säga: Tack, gode Gud, att jag fick uppleva sådana stunder, för jag kan se att det verkligen bidragit till min personliga utveckling. I efterhand kan jag se det som en gåva.

När jag pusslar ihop alla dessa erfarenheter ger det mig en ny grund, en ny början. Jag älskar livet och uppskattar verkligen vad det har gett mig. Utan utmaningarna skulle jag inte sitta här och skriva detta idag. Till syvende och sist är vi själva ansvariga för hur vi pusslar ihop allt. Uppgiften jag har framför mig är att använda alla dessa bitar i nästa fas av mitt liv. Den här proceduren kan vara frustrerande, men det är också spännande. Jag har ingen aning om vad det betyder eller vad det kommer att medföra, men Ascala har uppmuntrat mig.

Jag är inte redo att gå i pension. Jag behöver använda min hjärna, om jag inte gör det tappar jag styrfart. Jag behöver inspiration och utmaningar. Det därför jag börjat skriva min nya bok. Jag vet inte vad det kommer att leda till, men när jag skriver vänder jag mig inåt och upptäcker nya saker. Det är som ett nytt uppvaknande.

När jag arbetar med människor och berättar för dem vad de skulle kunna vara eller uppnå möts jag ofta av misstro, men vi kan inte öppna nya dörrar förrän vi når självinsikt. Nyckeln kommer inifrån, men det är naturligtvis svårt att gå igenom perioder av förändring. När jag ser tillbaka på mitt liv kan jag tänka: Hur hände allt det här? Alla de intressanta, vackra och inspirerande själar jag träffat?! Allt är en del av planen.

Jag har fått många kommentarer från människor som har känt att de senaste månaderna har varit ett stort test för dem, men ur ont kommer gott. Det här viruset har hjälpt människor att stanna upp och tänka efter: Vem är jag? Var står jag i livet? En del har insett att de inte vill gå tillbaka till hur saker och ting var förut.

Jag kan inte säga när detta virus kommer att försvinna, men det är en del av livet som ingen av oss kan förändra. Vi kan bara lära oss att leva med det på ett sätt som är tryggt för oss alla. Ja, det har cirkulerat en hel del konspirationsteorier om viruset och jag vet inte vad som är sanning. Det enda jag känner är att det var meningen, oavsett hur det uppstod.

Det viktigaste för mig är att jag har en inre frid medan jag är här på jorden. Jag är inte rädd för att gå bort. Allt är synkroniserat och det finns en tid för allt. Vi måste bara försöka ha ett öppet sinne och lämna det gamla, som inte längre är till någon nytta, bakom oss.

Det är så här jag har arbetat med den högre intelligensen genom åren. Sanningen kommer inifrån. Släpp in den högre intelligensen, utan förväntningar. Ha tillit, den största risken du tar är att möta dig själv. Tack gode Gud för att jag haft mod att fatta beslut som möjliggjort för mig att lämna en komfortzon som inte längre har något syfte.

Jag har tillåtit mig själv att vara den jag är, det har varit mitt huvudtema. För det mesta har jag sagt mig själv sanningen. De gråa dagarna, de soliga dagarna, de är alla en del av livet. Jag skulle vilja föreslå att du tar dig en titt på dig själv. Är du dig själv och inte den alla andra vill att du ska vara? Finn din sanning och låt den vara vid din sida. Kanske kommer du också kunna se tillbaka och tänka: Wow! Jag gjorde det verkligen! Jag tog steget ut i det okända.

/Terry Evans

Föregående artikelAcceptera det som är
Nästa artikelAtt inte ta något för givet
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

10 KOMMENTARER

 1. Varmt tack för fina och tänkvärda rader. En undran – om du kommer att ha någon form av ’möten’ framöver? Tar du emot enskilda möten?
  Mvh
  Karin

  • Thank you Karin! I have many plans for the future, but I am still waiting to see what will happen with Covid-19, but as soon as things calm down I plan to get moving. I do offer private readings, but at the moment I have taken a short break from them. /Terry Evans

 2. Tack Terry 🙏 Blir både rörd och berörd av dina ord. Ju mera sann jag är mot mig själv och den jag är och skall bli, desto mera frid och lugn känner jag. Jag har lärt mig att handskas med utmaningar inte är lätt alltid men ur dem kommer tillväxt och att man utvecklas. Det är alltid lika spännande att se vad som kommer ur en utmaning.
  Glad sommar!

 3. En verkligt intressant text. I mycket känner jag igen mig själv. Då och då ser jag tillbaka på mitt liv, och ser hur mycket jag har mött, utmaningar som jag gått genom, utmaningar som jag inte velat möta, som jag satt åtsida för att det varit obekvämt men som jag till sist ändå fick ta mig an. Men vem skulle jag idag vara utan den väg jag har gått. Jag ser det som en läxa jag skulle ha i denna inkarnation. Det har gett mig ett fundament att stå på. Jag behövde alltihop för min personliga utveckling, jobbigt JA, men jag vill inte vara utan något av det. Och hur det än är, det enda jag tar med mig till andra sidan är det jag sparat ihop på mitt personliga konto.
  Även om jag gjort ett arbete med mig själv så ställer jag mig ändå frågan till mig själv- vem vill jag vara, ägas av någon annan eller ett eget jag. Väljer jag det sistnämnda så med tiden infinner sig friden i själen. Jag behöver göra det för att fortsätta vara vän med mig själv.
  Att möta sig själv är inte lätt, men jag tror det är en av koderna för att lära sig växa i själen. Jag tror Gud vill se oss gå stolta genom livet och inte böjd av sorg och tunga emotionella lass. Det man tittar på försvinner, det du motsätter dig lever kvar.
  Tack för texten🙏

  Marie Klintebäck

  • Nice to hear from you again, Marie. Your text inspires me, as I am sure it will others. Have a great summer! /Terry Evans

 4. Det är så inspirerande att läsa din blogg. Det kanske inte är rätt att fråga här men jag vet inte hur jag ska få tag på dig

  Jag läser mycket om det andliga.
  När jag var barn kände jag av många känslor från andra. Jag har varit en mycket öppen person.
  För några år sedan började jag må mycket dåligt och föll in i djup depression. Jag har alltid känt lukter och även hört och sett saker, exempelvis min gammelmormor som jag aldrig träffat.
  För två år sedan gick jag en person som var medial och utförde bioresonans behandling. Hon sa att jag hade så mycket intuition och tog sina händer om min panna och bakhuvud för att dämpa den och hjälpte mig att lättare ”stänga av” eller tänka bort andras energier så att jag blev bättre att känna av mina egna.
  Hon sa att när man är så sensitiv som jag var då så kan man ibland blanda ihop sina egna känslor/energier med andras i omgivningen och det är tröttsamt.

  Sedan dess känner jag att jag är helt stängd. Jag känner inga lukter, hör inget och ser inget. Denna avgränsning gentemot andra hjälpte mig nog inte att må bättre.
  Jag skulle vilja utbilda/utveckla min andlighet. Hon säger att hon kan sätta tillbaka min öppenhet. Jag undrar om jag ska göra det för det känns som om det inte är jag utan den, men sedaners jag rädd att må sämre igen. Hur ska jag göra? Kan du se svaret?

  Snälla, jag hoppas på svar. Jag behöver verkligen hjälp. Jag vill utveckla min andliga del.

  • The only thing I can do is advise you to go to an established medium working with medium development to do some real work with your sensitivity. I wish you all the best of luck. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn