För en tid sen sa jag till Ascala: Jag behöver tid för mig själv. Jag bad honom ge mig lite utrymme och han har visat mig den respekten. Han besöker mig ibland, men håller en viss distans.

Ascala alltid har funnits där för att ge mig stöd och hjälp när det har behövts, men det är så lätt att gillra en fälla för sig själv när man har en vän som Ascala. Risken finns att man blir för beroende av dem och deras vägledning.

Jag har gått igenom en process som har hjälpt mig att fatta en del viktiga beslut och när de väl har fastslagits och blivit verklighet i mitt liv, då kommer jag att informera alla det berör och alla som är intresserade. Faktum är att jag har kommit till ett vägskäl i mitt liv, där jag behöver göra några förändringar. För inte så länge sen var jag med om en speciell situation, som verkligen fick mig att vakna till och jag bara visste att det nu var dags att gå vidare till nästa fas i livet. Jag vill göra nya saker. Om vi inte accepterar nya utmaningar stagnerar vi och stagnation är inte bra. Jag tycker fortfarande om mitt arbete, men behöver nya utmaningar. Min förhoppning är att steget jag är på väg att ta kommer att synkronisera med det Ascala känner är bäst för mig och vårt partnerskap, för vår framtid.

”Jag är väldigt nyfiken på att se vart det här kommer att föra mig, nu när jag fattat ett beslut.

Kommer dessa ord från mig eller är det Ascala som vägleder mig, där han står på avstånd och iakttar allt jag gör? Oavsett om det är min idé eller Ascalas har jag plötsligt en längtan efter att göra andra saker med mitt liv, inte bara arbete, utan även sådant som jag inte har kunnat göra på länge, på grund av arbete. Det handlar om att ha mer tid för mig själv. Det här är det mest spännande med Ascala, när han tar med mig på dessa resor till ett ingenmansland där jag aldrig har varit förut. Det fördjupar min tillit till honom och jag utvecklas, men jag utvecklar även nya färdigheter.

Min kontakt med Ascala inleddes, medvetet, för 49 år sen, när min resa som medium började. Sen den tiden har mitt liv varit ett riktigt äventyr med många stora förändringar. Inget kan förbli detsamma för alltid. Jag behöver stimulans och ett syfte, en vision. En del av min framtid handlar om författarskapet. Jag vill även ha mer tid att forska. Jag är väldigt nyfiken på att se vart det här kommer att föra mig, nu när jag fattat ett beslut.

”Jag har fortfarande mycket kvar att göra här på jorden, i denna inkarnation.

Mina nya planer handlar om att ge mig själv tid att göra sådant som jag har velat göra under många år. Jag tror inte att pension är något för mig, men det skulle vara trevligt att ha tid att fiska, åka ut med ekan eller kanoten. Jag skojar ofta och säger att den dag det blir dags för mig att gå bort och jag hör Ascala säga: Nu är vi redo att ta emot dig, kommer jag troligtvis säga: Nej, jag kan inte komma nu. Jag är alldeles för upptagen. Med det sagt tror jag inte att jag har tänkt vandra vidare inom en nära framtid. Jag har fortfarande mycket kvar att göra här på jorden, i denna inkarnation. Så långt tillbaka jag kan minnas har jag alltid haft en längtan att utforska och tänka utanför ramarna.

Jag har hört Ascalas röst säga: ”Nu börjar skeppet, Creative Experiences, förberedas och vi tar ombord allt vi tror vi kommer att behöva för den här resan.” Vart det kommer att föra oss har jag ingen aning om, men min önskan är att det kommer att föra oss mot nya horisonter. Med det sagt, Sverige är mitt hem. Det är här jag vill vara.

/Terry Evans

Föregående artikelVåga stå för det du tror på
Nästa artikelEtt nytt kapitel
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

25 KOMMENTARER

 1. Det låter bra i mina öron att du behöver tid för dig själv.Fiska och åka ut med ekan låter underbart,sånt gillar jag också.Jag har nog tänkt på att ni medium arbetar väldigt mycket,även om du tycker om det du gör så är det skönt med egentid också.Det blir nog en fin tid i ditt liv detta….Kram Elisabeth

 2. Lovely to read that your fantastisc work Will go on here in Sweden,you are the best medium if you Ask me..💖💫

 3. Spännande och samtidigt känns det som ett lugn över det du berättar❤
  Själv har jag stort behov av att skriva, vill gärna ”få till” en bok. Dock är det svårt att veta vad jag ska skriva om. Det finns så många områden som är intressanta.
  Lycka till med det du ska göra Terry🙏❤

  Varma hälsningar

  Birgitta Marjakangas

 4. Jag känner igen mycket av det du skriver, framför allt det där om stagnation. Vi är levande varelser i ständig rörelse. Universum rörs hela tiden, det står aldrig stilla. Människan förändras, mänskligheten förändras. Inget kan vara i stagnation. Inte ens ett berg är stillastående, det rörs hela tiden, men vi ser det inte.
  Det som kan vara i stagnation är våra tankar, och det är inte bra. Människan behöver förändring, vi behöver både uppdatering och förändring…..För att utvecklas……personlig utveckling du vet 😉
  Känner igen det där med att jag har så mycket jag skulle vilja göra men arbetet tar tid och energi. Jag har inte för avsikt att gå i pension, mer än i siffrorna så att säga. Kan inte tänka mig att sitta på en stol och göra ingenting, nä då dör jag i själen.
  Fiska älskar jag att göra, och det gör jag på sommaren, det är så fridfullt att gå in i naturens egen energi. Där kan jag känna en healing energi som stärker mig. Det är skönt att vara bakom flötet 😂
  Hoppas jag får vara kvar på jorden länge till och ge av den kunskap och erfarenhet jag har, vill ge mitt bidrag till mänskligheten.

  Marie Klintebäck

 5. Hej Terry
  Härligt att höra att du fortfarande har lusten att göra nya saker i livet

  Jag antar att inte längre kommer att ta emot privatsittningar längre !?
  Det var lite synd då jag sett fram emot att boka just en sådan Jag har fått intrycket av att du är en god människa och medium med ett gott hjärta

  Hur som helst så önskar jag dig lycka till med dina planer

  Med vänlig hälsning / Bitte

  • Even though I am making these changes I still intend to give private Readings, so so do not give up hope. /Terry Evans

 6. Jag tror det är viktigt det du säger Terry om att aldrig stanna upp utan se varje dag som en utmaning till att lära sig något nytt. Jag tackar Universum för allt jag får uppleva och det man visar mig, och jag känner en stor tacksamhet. Du är en man som väckt många människor som inte trott på sig själva. Du har gett oss nycklar till något större att förvalta.

  Du har mycket kunskaper kvar att dela med dig av, och vad du nu än väljer, hoppas jag du gör det av kärlek till dig själv och det universum nu visar dig som uppgift.

  Jag är bara en i mängden som fått ta del av din humor och djupa kunskap i att hitta rätt triggerpunkt hos varje individ du mött, för att de skall kunna gå vidare och göra sina vägval.

  Lycka till i framtiden Terry och TACK för det du gjort så här långt!!

 7. Ja så var det menat att det skulle bli. Du är nu på rätt väg. Välsignad dig på din resa🙏

 8. Hej Terry! Lycka till med nya erfarenheter och utmaningar i Ditt liv. ❤️ Skönt att du har tillit, det är nog ett måste när man kliver ut i det okända. Men du verkar vara en väldigt stabil person, så det kommer att gå bra. Tack ännu en gång till Dig Terry för att du som medium/redskap har hjälpt mig på min vandring🙏.
  Varma hälsningar från Catrin o Blue feather

 9. Hej Terry! Det är viktigt att följa sitt hjärta, att lämna plats för egentid, nya upplevelser och nära och kära. En spännande förändring väntar! Lycka till!
  Varma hälsningar Petra

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn