Vi är nu i början av 2020 och jag kan säga det här, mitt sinne har verkligen öppnat upp för nya möjligheter, både för mig som person och som medium. Jag har insett, att när jag arbetar så hårt som jag ofta gör, kan jag omedvetet försumma, inte bara mig själv, utan även min egen kreativitet. Jag har idéer för det kommande året, och jag vill fortsätta jobba på att skapa bättre balans mellan mitt privatliv och mitt arbetsliv, så att de kan gå hand i hand.

I framtiden kommer det att ske förändringar. Jag ska försöka att ta det lite lugnare i vissa avseenden, för jag skulle vilja ha mer privat tid och möjlighet att befästa saker och ting inom mig. Så, jag kommer att fortsätta arbeta för att skapa nya strukturer för mitt privatliv och mitt professionella liv. Jag vill naturligtvis fortsätta att undervisa och arbeta som medium. Samtidigt har jag kommit till en punkt där jag inte får försumma andra saker som jag har velat göra under några år, men inte haft tid för.

Jag vill börja skriva böcker, det finns två böcker som väntar på att födas fram. Jag vill också gå ännu djupare in i den forskning jag har jobbat med under några år. Jag skulle vilja utforska kvantfysiken mer. I mitt arbete med Ascala har han visat mig hur jag kan öppna dörren och ta nya steg, så det känns väldigt viktigt för mig. Tillsammans med Ascala är min önskan att fortsätta inspirera andra människor att hitta sin egen väg, i viss mån kommer jag därför att ta in nya saker i min undervisning.

Det som också gläder mig mycket är att se dem jag har undervisat genom åren arbeta som medium och till och med undervisa. Jag skulle vilja säga: Bra gjort! Det gläder mig mycket att se andra medium träda fram och använda sin förmåga för människans väl.

Min fru och jag åkte på semester till Teneriffa, jag har aldrig varit där förut. Det är en vacker ö, en skönhet med många ytterligheter. Det är underbart att betrakta Atlanten; dess kraft och skönhet. Ibland var det som om det hypnotiserade mig och förde mig till en annan plats. Jag har alltid älskat hav och stränder. Jag är en skorpion, kanske är det därför jag längtar efter att ha mer kontakt med vatten i framtiden. Min fru och jag har en känsla av att vi kommer att återvända till Teneriffa de kommande åren. Upplevelsen berörde oss djupt.

Jag kan säga en sak, jag skulle aldrig pensionera mig från det som är en passion. Det är en källa till energi för mig.

Håll ett öga på min hemsida och Facebooksida, där kommer du att uppdateras när det sker förändringar.

/Terry Evans

Föregående artikelKänslan av julmirakel
Nästa artikelDen bortsprungna hunden kom med ett budskap
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

12 KOMMENTARER

  • Nice to hear from you, Jenny! I would like to talk to you. I need some information from you. Call me when you can! /Terry Evans

 1. Vårda det du älskar mest.
  Känslomässig stress som kommer från att inte räcka till eller att kunna avvara tid till sina kära/nära eller sig själv skapa själslig obalans. Man får nära till ilska, irritation, frustration utbrändhet..
  Det blir toppen med Teneriffa i framtiden.
  All kärlek och lycka till er 👏

 2. Visst e det gott med sol & värme denna årstid, jag har varit i Thailand 2 veckor.
  Läkande för både kropp o själ❣️

 3. Vi brukar åka till Gran Canaria
  Jag älskar Atlanten, att se de stora vågorna rulla in mot stranden och lyssna till havets musik
  Uppe i bergen blommar mandelträden med en sky av vita blommor, det är så vackert!
  Och mimosan med sina gyllene blomklasar och härliga doft är så fin
  Det finns en härlig natur att uppleva där!
  Man känner en glädje att få åka till solljuset när det är mörkt och kallt här i norr
  Jag förstår att ni vill återvända till Teneriffa och jag önskar er ett år med glädje och fina upplevelser!

  • I wish you the same, Brittmarie. Astrid and I do intend to return to the Canary Islands. Thank you! /Terry Evans

 4. Hej!
  Ser ut som du har ett spännande år framför dig. Jag ser fram emot att se vad som visar sig.
  Personligen vill även jag förändra saker. Det finns drömmar som jag skulle vilja förverkliga….skriva en bok, resa till en speciell plats, och arbeta mycket mera med mediumskap. Boken kommer sen, när familjebilden förändrats, resan blir om tre år, när jag fyller 60 år.
  För detta år önskar jag mig ett nytt arbete. Jag behöver förändra arbetslivet, kanske till lite lugnare tempo. Behöver nya människor runt mig, som är lite på min bana så att säga. Jag har bett andevärlden om vägledning så jag hamnar rätt när det är dax.
  Det behöver inte vara fel på platser där man är, och inte människor heller, men ibland behöver man ändra på saker så det blir mera harmoni. För min egen del om jag behöver flytta från orten så är det så. Ett är dock viktigt för min del- jag vill absolut arbeta medialt, annars dör en bit av mig. När det gäller det mediala, så håller jag med dig, där tänker jag aldrig gå i pension 😁
  Det är viktigt att man har det både privat och professionellt så man mår bra. Många människor tjänar stora pengar på det de avskyr. För mig är det viktiga att jag har balans och mår bra.

  Marie Klintebäck

 5. Very nice
  Love is everything when real ! Glad for You two wish You all Happiness in THE World !
  I Lost everythings !😭

  • Hi Tina, you may feel as if you have lost everything and I can understand that. But sometimes when we think something is lost for ever, we can be quite surprised what could happen in our lives. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn