För några månader sen fick jag möjligheten att träffa en kvinna från Kanada vid namn Sue Rumack. Hennes filosofi är att hjälpa människor att omfamna förändring i sina liv samt att arbeta med högkänsliga vuxna och barn. För att göra en lång historia kort, vi fick kontakt och jag bjöd in henne till min kursgård. Vi tillbringade flera timmar i samtal i trädgården. Det var en vacker, solig dag. Vi började helt enkelt prata om hur allt hade börjat för oss, vi utbytte historier. När vi diskuterade och utforskade var det som om två besläktade själar möttes. Man skulle kunna säga att det var som en återförening med någon du aldrig har träffat.

När vår konversation fortsatte öppnade vi helt enkelt upp för varandra och upptäckte att, vårt kall i grund och botten är väldigt lika – att komma i kontakt med våra egna känslor och livets syfte – trots att vi arbetar med olika verktyg. När jag lyssnade till Sue började nya dörrar öppnas upp i mitt sinne, vilket gav mig ett tillfälle till vidare utforskning.

På grund av andra åtaganden var vi dessvärre tvungna att avrunda samtalet. Jag upplevde Sue som en öppensinnad person, redo att ta emot och dela med sig. Trots att jag aldrig har deltagit på någon av hennes workshops eller liknande, knöt vårt samtal an med något inom mig och påminde mig om underbara minnen från den tid jag tillbringat i Kanada.

Jag upplevde Sue som en nyfiken sökare, en andlig pionjär. Trots att hon är liten till växten har hon en vilja och ett hjärta som sträcker sig långt, längre än hennes fysiska storlek.

Vi planerar att prata med varandra igen, så när vi börjar prata igen kanske den här artikeln kan få en uppföljning.

Läs mer om vårt möte ur Sues perspektiv här.

/Terry Evans

Föregående artikelGenom Bergsmeditation hittade jag tillbaka till mig själv
Nästa artikelSkynda långsamt
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn