Jag arbetar just nu i ett projekt tillsammans med fyra unga män som har en radiopodd, “A Wanderers Think Tank” Allt som är annorlunda, märkligt eller olöst beträffande livet, vetenskap, allt kontroversiellt eller sådant som inte är vetenskapligt bevisat, vill de försöka förstå och erbjuda tankeställare om. De tänker utanför ramarna, är öppensinnade och kreativa. Till vardags arbetar de inom media, men de vill utvidga sin kreativa verksamhet. Jag tror på det de gör. Jag kallar dem pionjärer.

För inte så länge sen frågade de mig om jag ville bli intervjuad, så några veckor senare satt vi där och delade våra erfarenheter, under fyra timmar. Jag tyckte det var fängslande. De var också fascinerade av arbetet jag gör som medium och lärare, så de sa: Skulle vi kunna göra en liten dokumentär om dig; om ditt arbete och det du gör? Sagt och gjort. Det var inte som att arbeta för tv. Jag fick fritt använda mina färdigheter. Förra helgen tillbringade vi omkring 36 timmar i intensivt arbete och utforskande.

Det var både intressant och roligt – och det ledde till resultat. Det här var ett av de mest intressanta projekt jag varit involverad i på länge. Det fanns inget manus att följa. Vi besökte olika platser och jag berättade vad som kom fram. Eftersom jag fick arbeta på det är viset ledde till resultat. Att få den här friheten att se vad som kom upp spontant var uppfriskande för min själ. Att få använda min personlighet och mina färdigheter fritt gjorde det möjligt för mig att upptäcka andra aspekter av mig själv, som jag inte använt i det här sammanhanget förut. Jag upptäckte nya verktyg som jag är säker på kommer att utveckla mig som person och medium.

Det kan hända att det dyker upp en dokumentär på Youtube i framtiden, så håll era ögon öppna!

Det är med de här killarna som jag kommer att arbeta i Stockholm den 2 november. Vi kommer att använda ett privat rum på Bonden Bar där vi kommer att spela in en livepodd under fyra timmar. Jag tror att det kommer att bli riktigt intressant och roligt. Jag kommer att vara delaktig, men även andra intressanta människor kommer att delta.

Dem av er som är nyfikna eller är sökare, kom dit helt enkelt! Jag är säker på att det kommer att bli en spännande och dynamisk kväll, där vi kan dela med oss och ge vår åsikt. Det kommer inte att serveras någon alkohol under inspelningen. Om du är intresserad att ta dig ett glas efteråt, så är du välkommen att göra det.

Läs mer om evenemanget här: https://www.facebook.com/events/245050786389496/

/Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn