Det jag har upplevt under de senaste veckorna är mycket intressant. Ascala har varit i min närhet och bearbetat mig, så att säga. Jag känner att jag utvecklar en mycket nära kontakt med honom. Det säger mig att förändring är på gång och när jag skriver det är Ascala här igen.

– Du har gjort stora förändringar i ditt liv, Terry. På så vis har du lämnat gamla tänkesätt, gamla sätt att göra saker och ting. Vi förstår din känsla för åtagande, men även tänkesätt och åtaganden behöver förändras. Det som nu bryts ner och rensas ut skapar nytt utrymme i ditt liv.

Du har alltid varit lojal mot oss. Vi kände att du skulle vara det och att vi kunde lita på dig. Människor säger att du är envis, och på grund av ditt arbete behöver du till viss grad vara det.

Du har korsat en bro till något nytt och du vet inte vart det kommer att föra dig, men du kan vara säker på att vi skapar nya planer åt dig, några som du kommer att tycka om och några som du inte kommer att tycka så mycket om, men det är så det måste vara.

Din nuvarande livsstil är bra, men vi känner dig bättre än du gör. Du blomstrar med utmaningar. Fortsätt framåt. Just nu förbereder du dig för arbetet som ligger framför dig. Vi kommer att skicka dig möjligheter, som du kanske tror bara är avledande uppgifter, men det är vad du är ämnad att arbeta med för resten av ditt liv. Det är den anledningen som du har haft så levande drömmar och interaktioner med kända och okända människor. Dessa visioner kommer att manifesteras och visa dig vägen du ska följa. Det är därför som vi sa till dig, när du var inlagd på sjukhus: ”Om du går in i tunneln kommer du inte tillbaka.” Du lyssnade på oss och insåg att ditt arbete i detta jordeliv inte var över.

Du har rensat ut en hel del gamla saker, även ur ditt medvetande. Vi är glada att du har börjat skriva på din bok, tiden är rätt, men ha inte bråttom, för du har mycket att säga, men även mycket att komma till insikt om.

Vi har märkt att du sätter gränser på ett nytt sätt och vi är glada för det, det kommer att hjälpa dig bevara energi som du behöver i framtiden. Arbetet du gör handlar om att lyssna till din egen sanning, men med viss flexibilitet.

När det är mer rörelse i världen kommer det även bli mer rörelse för dig. Lägg det på minnet. Vi kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa och stötta dig. Vi skrattar ofta när människor säger: ”Vi känner dig, Terry.” Men vi uppskattar att du har varit öppen och delat med dig av den du är med oss.

Det finns många själar som ödmjukt arbetar för att bygga broar till framtiden, för att mänskligheten ska kunna omfamna framtida förändringar. Människor som tror att de är större än de egentligen är kommer förr eller senare att lägga krokben för sig själva, genom sitt eget beteende.

Plötsligt skrattar Ascala till och säger:
– Så du tycker om er nya katt? Varsågod. Vi sände den till dig för att öppna upp ditt hjärta ännu mer. Jag tror vi kallar det kompromiss. Vi har varit med dig och iakttagit din resa de senaste tre åren. Vilken resa det har varit! Det är aldrig lätt att lämna något bakom sig, i synnerhet inte när det för dig djupare än vad du är redo att inse. Det finns inga genvägar i livet.

Allt som visar sig vara ett onödigt hinder i ditt liv kommer att rensas ut. Fortsätt som du gör, så kommer vi och knackar på din dörr när tiden är inne.

/Terry Evans

Föregående artikelKorkad eller icke?
Nästa artikelKommer vi någonsin lära oss?
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

10 KOMMENTARER

  • It is and it is something that I have been very lucky with. The journey with spirit and Ascala has given me huge insights. /Terry Evans

 1. Just lovely to read.Good luck to you and all others as we walk towards new roads.
  Exciting and challenging time ahead.❤️

 2. Fantastiskt med förändringar som man får hjälp o förverkliga! Men även från dej själv T.E bl annat så en går vidare i livet o lustkänslan i det!! Spännande o hoppas på mer från dej framöver!!!

  • The book has been started, but it will take time and that is all right. It is quite a project. /Terry Evans

 3. Hoppas allt blir bra med ert nya boende och så katten såklart
  De enkla sakerna i livet är de oftast vackraste. Tänk om alla kunde ta till sej det enkla och vackra som inte kostar någonting.
  En dröm vore att få träffa dej, (träffade dej och din fru på Kvantum) för du kanske kan lösa några av mina ”knutar” i livet som
  gör ont ibland. Som sagt det är en dröm.
  Ha det gott och klia katten.

  • Thank you for your comments. I do not have to cuddle the cat, she demands it. She has certainly brough a lot of good energy into our lives and our home. /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn