I mitt arbete som medium har jag träffat otaliga människor som har sagt: ”Det är något som saknas i mitt liv” eller ”Jag vill att mitt liv ska förändras”. Som medium kan jag ge dem insikten från andevärlden beträffande deras potential, vad som skulle vara naturligt för dem att göra eller bli, men dessvärre det ofta inte tillräckligt, många av dem vill inte ta steget och göra det själva. Det blir någon annan ansvar. Många vill bara ha vägledning, men inget kan förändras förrän en individ är beredd att göra ett åtagande för att förändras och ta en risk.

Att förändra ditt liv innebär att du behöver förändra din attityd och öppna upp, tillåta dig att göra misstag. Jag minns en man som kom med en leverans till kursgården, han berättade för mig att han varit hos mig på en privatsittning för många år sen:

– Jag fick en del bra information och blev inspirerad, men jag tog inte risken, jag var inte beredd att påbörja den resan. Jag väntade på att allt skulle komma till mig, men det gjorde det inte. Jag ångrar att jag inte tog risken och gjorde det.

När jag träffar människor som har kommit till mig tidigare får jag ofta höra sådant. Jag frågar dem: ”Var är du nu i ditt liv?” har jag fått svar som: ”I princip på samma plats som tidigare.” På ett väldigt artigt sätt kan jag då fråga varför och svaret jag får kan då vara: ”Jag kände inte att jag var redo. Jag väntade på rätt känsla.” När människor agerar på det viset är det deras val, men om en individ vill förändra sitt liv och bli mer medvetna om vem de är och vad de gör måste de handla.

”Jag har gjort många misstag under min resa, men utan dem
skulle jag inte vara där jag är nu.

Vad jag tror händer är; de tror inte är att de är utrustade att göra den resan, men verktygen de söker kommer bara genom att ta ett steg i taget. Jag har själv haft svåra perioder i livet som medium. Det har inte alltid blivit rätt första gången, men sen har jag även fått gyllene tillfällen att lära mig av dåliga beslut. Att göra misstag skapar underbara möjligheter. Men, om misstagen hela tiden upprepas, eller situationen vi befinner oss i, är det en tydlig indikation på att vi inte har påbörjat vår resa.

Jag har gjort många misstag under min resa, men utan dem skulle jag inte vara där jag är nu. Ett misstag vi kan göra är att försöka tänka fram ett svar och till slut blir det som att vara på en karusell av förvirring. Den andevärld jag känner vill bara ditt bästa. Den vill hjälpa dig att nå dina mål och hjälpa dig att upptäcka ditt livs syfte. Genom att det väcks till liv kan du även upptäcka andra saker om dig själv. Under en sådan resa kommer det alltid att finnas stunder när du är på väg åt fel håll, det är aldrig en rak väg, det går upp och ner, och när du minst anar står ett hinder i din väg. När jag möter ett sådant hinder, en utmaning, ger det mig verktyg att ta ytterligare ett steg framåt.

Tänk inte din dröm, känn den och ge dig själv en möjlighet att förverkliga din dröm, vad den än må vara. Det är aldrig försent.

Var står du? Har du begränsat din egen utveckling?

/Terry Evans

 

 

Föregående artikelInställd resa och adventstider
Nästa artikelMaskrosen
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

6 KOMMENTARER

 1. Hej, Terry!
  Tack, för Ascala healing som jag blev visad på den 22 aug -19. Känner att det blev ett viktigt besök för mig i min andliga resa att få bli vägledd av dig. Färghealingen pågick i 2 månader och det var meningen att fullfölja programmet men tyvärr det blev inte så. Vill bara säga att det gav mig nya insikter, nya andliga perspektiv och ett fortsatt ett healingarbete. Det var viktigt att få förstå mitt livsmål och att arbeta för det. Det kommer att vara en fortsatt process till självförverkligande. Det blir en spännande livsresa!
  Skrev många blad till dig om mina upplevelser. Det var verkligen värt besöket! Tack, Terry Evans!

 2. Tack Terry.du är en Fin människa,å ja har alltid trot på dä mediala.men ä skeptisk ibland.å ja har oklarhet ö v en man son ka jat haft en relation med samt gift.vi har ett barn tillsammans.han värkar inte vilja släppa mej samtidigt.å ja älskat honom en ja hat blivit så illa behandlad å kränkt av honom m.m. men ändå funnits.å vist ja har sakt möe som säkert sårat honom men ä ändå sant visst hårda ord .men ja har sakt möe för att ja bryr mej om honom.å nu vet ja inte om ja ska lita påmitt inre öv att han kommer å vilja tebacka till mej å be om itsäktw å mena dä.å den kvinnan som han har nu ä inte bra för honom.ja har fått en känsla av att han fortfarande dricker alkohol ofta å piller som även jpn matar honom mä.å dä höller nog inte länge till mellan dem .känns som han tänker på mej mycke.snälla ja vill veta om dä stämmer å om han kommer å vilja gå tillbaks till mej.å hur dä blir å om dä ä hållbart.å tusen tack att du finns

  • Your questions are not for me to try to answer. I do not feel it is appropriate for me. I can understand that you find yourself in a dilemma. What I can say is, you both need to work out your issues individually. They certainly do not go together. Then you will find out. Thank you! /Terry Evans

 3. Hej!
  Bra inlägg, bra och viktig fråga, kanske den viktigaste frågan i en människas liv. Personligen kan jag säga att jag är i fortsatt förändring. Det händer saker hela tiden. Ibland när jag ser på mig själv händer det att jag inte känner igen mig själv. Jag märker det på hur jag reagerar och känner inför olika saker, även människor. Under nästan ett år har jag haft en personlighet som inte alls varit trevlig, och inte bekväm heller. När man går in i sig själv och bearbetar saker så kan man ibland hamna i obekväma känslor, den här gången var det ilska som ville frigöra sig från mig. Det har varit jobbigt och frustrerande, men det känns bättre och bättre. Jag har fått bita ihop för att inte få utbrott i fel situationer. Som tur är har jag verktyg att så bra som möjligt att hantera det.
  Innan jag började min resa, innan jag tog tog tag i livet, försökte jag tänka ut ett svar, vilket jag gjorde och började leva där efter, med resultat att det blev bara konstigt och ibland värre. Men om man har känslan att man vill förändra sitt liv, då är det ett tecken att nu är tiden inne, våran själ signalerar när den ropar efter en förändring. Och det är aldrig fel eller svagt att be om hjälp, tvärtom det är en styrka att våga visa sig svag.
  Förut innan jag tog hjälp begränsade jag min utveckling, men efter det har det förändrats och fortsatt förändrats. Jag är oerhört tacksam att jag blev hjälpt.
  Jag med har gjort många misstag men det är just misstagen som hjälpt mig att ta mig framåt och växa i själen.

  God Jul
  &
  Gott Nytt År

  Marie Klintebäck

  • Good to hear from you, Marie. I found your text interesting and inspiring and I am sure it will have the same effect on those who read it. To be honest with oneself is the hardest journey. Thank you and good luck in the future! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn