Jag vill dela en text med er som jag skrev i november 2018. Då hade jag ingen aning om att jag två år senare skulle ha sålt min kursgård och flyttat till Vänersborg…

Så långt tillbaka jag kan minnas har Ascala, min guide, funnits vid min sida. Så snart han känner att en ordning inom mig inte längre fungerar, börjar den plötsligt tas bort. Det lämnar mig med känslan av att vara i ett ingenmansland – vad kommer att hända? När jag då har sagt till Ascala: “Visa mig vilken riktning jag ska ta”, sätter han hjulen i rullning när han anser att tiden är inne.

När förändringsprocessen börjar är det ofta svårt att släppa taget om en gammal ordning och omfamna förändringen och vad den faktiskt betyder. Det kan göra att du känner dig osäker och sårbar. Till viss del kan det skapa en känsla av kaos; var ska jag sätta ner min fot härnäst? Så många människor längtar efter förändring, men när det händer är de för rädda för att lämna en gammal ordning som inte längre gynnar deras själ. Det är inte förrän du möter dina känslor och din sårbarhet som nya dörrar öppnas. Vårt ego hämmar oss, det vill inte ha förändring, bara ha kontroll.

Jag var med om en mycket konstig upplevelse häromnatten; jag hade svårt att sova, vilket är rätt ovanligt för mig. Plötsligt kände jag Ascalas närvaro, så jag lämnade sovrummet och gick till vardagsrummet för att inte väcka min fru. När jag satt där inne och lyssnade till stormen som rasade utanför hörde jag något banka och jag tänkte: Har vinden skadat något? Men allt var som det skulle. Sen kände jag Ascalas närvaro igen. Han log ett varmt och vänligt leende:

När du hörde ljudet gick du för att undersöka vad det var, men det var bara mitt sätt att fånga din uppmärksamhet och tala om för dig att allt inom dig är okej, inget är fel. Jag vet att du även har undersökt rummen i ditt andliga hus, och som du märkte var allt som det skulle.

När du korsar förändringens bro kommer det naturligtvis att skapa oro och bryderier. Det är en svår tid för alla människor; när vi accepterar att själens röst talar om för oss att det är dags att gå vidare och skapa en ny ordning, så att vi kan vidareutvecklas.

Jag vet att du litar på mig. Jag har sått nya frön hos dig, Terry. Dessa frön kommer upp i ditt medvetande som känslor och tankar. Jag ser vilket arbete du har gjort med att släppa taget om det gamla och för att föra in det nya. Det är gott att se att du lägger till rum i ditt andliga hem. Dessa nya rum kommer att representera nytt arbete som du kommer att göra, och en del av det är nära förestående. Jag kan försäkra dig om att tankarna och känslorna du har haft för dig i rätt riktning. Snart kommer det nya arbetet jag tänkt presentera för dig att visa sig.

Som jag har sagt tidigare, Terry: Jag är en del av dig och du är en del av mig. Det är min uppgift att vägleda dig så att du kan utveckla ny potential och korsa nya gränser. Tillsammans kan vi uppnå ditt livs syfte.

Det finns ett uttryck inom den kristna kyrkan: “Ske din vilja.” När du säger det utan villkor låter du din själ vibrera och utvecklas, och det gör att vi kommer närmare varandra, Terry. Förändringsprocessen kan då påskyndas.

Jag iakttog dig när du arbetade i Gamla Byskolan i somras. Jag hörde dig säga: “Det finns en annan anledning till att vi gör det här arbetet, men jag förstår det inte just nu.” Jag följde dig varje steg på vägen, ibland som observatör och ibland som följeslagare.

När du sitter i tystnad under nattens timmar och lyssnar på vinden utanför är det enbart en reflektion av det du har upplevt under den här övergångsperioden. Snart kommer vi att stå tillsammans på grunden av den nya ordning som vi har skapat.

/Terry Evans

 

Föregående artikelEn ny fas i livet
Nästa artikelEn ny värld
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

15 KOMMENTARER

 1. Så spännande att läsa det du skrivit, om jag visste för fem år sedan att jag skulle flytta från Stockholm till Skåne där jag bor nu sedan i januari, så skulle jag aldrig tro detta om mej själv
  Men nu bor jag här det känns lite svajigt än men tror verkligen detta vad meningen. Tack för dina ord
  Hälsningar Lena i Skåne

 2. När vi åter får träffas efter denna konstiga tid hoppas jag att få träffa dig. Jag har en djup fråga jag skulle vilja ha hjälp med. Det är så härligt att höra dina funderingar och ledande och tröstande ord.🥰

 3. Jag känner en sådan enorm lyckokänsla när jag läser din text. Minns att jag läste den 2018, då du delat den. Är glad för din skull för vad du lyckats uppnå sen du skrev texten. Att få vila tryggt i universums livsplaner för oss, är en ynnest. Tack Terry och all kärlek till dig 🙏

  • Thank you. It is always interesting to see how the universe will help us, and they will if we are ready to receive. /Terry Evans

 4. Gillar din ascala, precis mitt sätt att att ta till livet, som jag försöker lära min barn att göra

  För mig slits jag nästan itu, jag vill mera, hela min själ längtar efter det, att stanna kvar skulle bli samma tråkiga visa igen, på det andra stället blev det ett oj och ett hurra när jag såg möjligheterna, enorma möjligheter, där jag kan få en inkomst till min futtiga sjukpension, känner faktiskt igen stället då mina föräldrar tog oss dit för att bada på sommaren

  Så nu väntar jag på att få flytta dit, gamla kärringen

 5. Här en bror som dog 2019 skulle så gärna vilja få kontakt med honom. Här försökt men inte lyckats så bra. Hur gör jag?

 6. ”Till viss del kan det skapa en känsla av kaos; var ska jag sätta ner min fot härnäst? ”

  Ja sannerligen något jag känner igen, här blåser förändringens vindar starkt just nu. Något håller på att ske, inte bara på det personliga planet utan på det världsliga planet men kan dock inte sätta fingret på det än. Känslan är väldigt stark. Det är så mycket som händer runt omkring, så mycket sjukdom, så mycket lidande inom familjen, nästan så jag blir förvirrad, de lite sköra känslorna far åt alla håll och ibland är det kaotiskt.

  Får till mig att det är förändringens år, vad det då innebär.

  Känner av någon form av närvaro då och då, som ett vinddrag, någon som blåser i mitt hår. Härom natten kände maken av att någon stod i sovrummet men såg ingen, bara kände att det var någon där.
  Den inte så behagliga biten är att vi båda två blir helt kraftlösa mellan varven.
  Undrar vart vägen leder härnäst? Tills dess tar jag god tid till eftertanke och funderingar.

  Tack för en fin text ♥ Ha en underbar vecka du och de dina ♥

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn