Jag skulle vilja dela något med er som jag upplevt ganska intensivt de senaste tre månaderna. Andevärlden har kommit till mig och visat mig olika saker. Det känns som om jag förbereds för något, som om jag går igenom en fantastisk förändring. Det är lite som att andevärlden ger mig bitar av ett pussel och  att en bild börjar växa fram. Jag har mycket aktivitet omkring mig.

Jag har en bra känsla av förväntan, men jag skulle inte kunna förstå det helt och hållet ens om jag försökte. Jag vet bara att något håller på att förändras på ett sätt som jag aldrig har upplevt förut. Jag får bilder, ord och känslor. Jag bara tar emot, utan att försöka analysera det. Det skulle vara meningslöst. Det liknar förvirring, men när jag är på den här platsen vet jag att förändring är på gång.

Jag känner att delar inom mig som jag inte varit i kontakt med förut börjar att öppna upp. Det är som att vara ute till havs utan en karta. Jag får bara följa med. Det här förbereder mig för något och öppnar upp mitt sinne för möjligheter som jag inte har förväntat mig.

Många människor ser det här som negativ förvirring och vill få svar på en gång, i ett fint litet paket, men jag ser det som en förberedelse för något nytt. Det har hänt ett par gånger tidigare i mitt liv. Jag förs i en ny riktning mot något jag inte riktigt förstår än.

Det här är en nödvändig del av vår utveckling. Vi vill att saker och ting ska hända på en gång, men det kommer inte att lära oss något. Processen lär oss att ha tålamod och att inte ta saker och ting för givna, att inte lyssna på vad egot vill ha. När jag får den här typen av information visar det mig att jag förbereds för att gå över en ny gräns och vidare till en ny del av mitt liv. Naturligtvis kan jag känna mig otålig, men jag vet att jag måste säga ”Nej, Terry” och ta en dag i taget.

Jag har börjat funder på nya saker jag skulle vilja göra i mitt liv. Det kommer upp som bilder i mitt sinne, men jag är inte säker. Jag vet vad jag skulle vilja göra, men det intressanta är att andevärldens sätt att arbeta med mig gör att min entusiasm vaknar till liv. Jag är intresserad och nyfiken. Jag behöver verkligen ny stimulans, något att jobba på, något att förstå. Det är vad som inspirerar mig, att vilja förstå nya saker. Det kommer alltid finnas hinder och broar att korsa, och saker och ting kan inte hända förrän vi är känslomässigt redo. Det är en fråga om tid.

Jag bestämmer inte vad det ska vara eller hur det ska vara. Jag är nyfiken på hur det kommer att visa sig. Ascala har lärt mig det här. Jag har inte alltid varit den mest tålmodige eleven, men vi kommer närmare och närmare varandra och jag börjar att förstå vad han behöver och vad han försöker förmedla till mig.

Jag har ett behov av att utmanas så att jag inte fastnar i ett rutinmässigt tänkesätt. Jag har alltid varit sådan. Det är fantastiskt hur din energi och din trygghetskänsla byggs upp och utvecklas när du går igenom sådana perioder. Det blir vad det blir.

Dessa nya dörrar kan bara öppnas när jag når ett ögonblick av självinsikt. När det händer kommer saker och ting att börja hända mycket mer spontant. Det är absolut nödvändigt för mig vid den här tidpunkten i livet. Jag har ingen önskan att helt gå i pension, men min förhoppning är att den resterande delen av min resa kommer att vara intressant och händelserik till den dag det är dags för mig att gå över och vara med mina vänner i universum.

När du befinner dig i förändring, var inte otålig, låt det bara hända.

Jag kommer att hålla er uppdaterade. Vi får se vad som händer…

Ta hand om er!

/Terry Evans

14 KOMMENTARER

 1. Hej,
  Vilket intressant inlägg. Jag funderade på lite upplevelser som jag har haft den senaste månaden i mina drömmar och tänkte att jag ska läsa Terrys blogg, och så såg jag det här inlägget. Även om jag tror att mina upplevelser är av ett annat slag så var det ett märkligt sammanträffande. 😊 jag hoppas du får en intressant resa framöver precis som du önskar, och jag ser fram emot kommande uppdateringar. 😊 ta hand om dig// Mia

 2. Tack för att du så bra kan formulera och sprida vidare dina skeenden. Jag följer gärna med på din resa, fast inte bokstavligt förstås. Hoppas att du och familjen mår bra och önskar en trevlig helg. Idag är det ett strålande solsken utanför mitt fönster som gör mig på ett gott humör. Hälsningar Sonja

 3. Toppenhärligt låter det. Jag känner igen en del av det du skriver hos mig själv. Jag önskar allt bra till dig.🙂

 4. Det låter väldigt spännande vad som ska ske och vart de för dig. Jag tror att de vet vad du behöver och vad de behöver dig till, jag tror att det är något alldeles extra, och det kommer bli bra 👍
  När man är på väg in på ett nytt spår så är det som du säger, att bara följa med, inte börja greja eller låta sig styras av otålighet. Även om man, som jag just nu självvalt, börjar se inåt och belysa känslor, så öppnas nya dörrar och jag har ingen aning om vart de leder. Behöver jag veta det? Är jag betjänt av kontrollen? Andevärlden har gett mig tecken på att städa upp i mina känslor, de gamla kläderna har gjort sitt. Vart allt leder har jag ingen aning om, och det är lite charmen med det hela. Det trygga är att jag kommer ledas dit det är tänkt, ögonblicket infinner sig när trådarna är färdig vävda. Andevärlden vet att jag låter mig vägledas och det blir bra…. om jag håller mina kladdiga fingrar borta därifrån 🤣🤣🤣

  Marie Klintebäck

 5. Det känns verkligen som att förändringarnas tid nalkas och även här kommer en och annan pusselbit på plats. Jag har haft mycket ”spring” i kroppen och då vet jag att något är i antågande. Hör också till de lite otåliga 🙂
  Jag får mycket till mig om tid, klockor och hela tiden hänger frågan i luften: Hur mycket är klockan? Gissa om jag blev förvånad när jag dagen efter skulle gå en promenad och det kommer fram en kvinna som frågar: vad är klockan? Tänkte, vad är detta? Lite märkligt är det och det var något med den där kvinnan som jag inte blev klok på, lite mystisk på något vis, var min känsla.
  Får med jämna mellanrum en bild av vår planet och allt järnskrot som cirkulerar runt, det har en signifikant betydelse av något slag, kanske uppvärmningen av planeten, kanske något annat? Detta återkommer hela tiden. Likaså kommer orden: Vi bygger upp för sårbart samhälle, det kan släckas ned med en knapptryckning.
  Har trots allt en känsla av förväntan, är liksom dig nyfiken och spännande är det.

  Tack för veckans krönika, har exakt lika tankar. Ta hand om dig och de dina ♥

  • Thank you for sharing with us, Rose-Marie. Very interesting thoughts. Take care you too! /Terry Evans

 6. Eftersom livet är extra tungt just nu skulle jag gärna vilja ha en sittning (om möjligt)

  • In a few weeks we will add new dates for private readings in our webshop. These dates will be for January and February. You are very welcome to book a time then. Thank you! /Terry Evans

 7. Hej!
  Vilken underbar text Terry! Jag har upplevt liknande saker under hösten. Jag har sett mig själv med en shamansk trumma, kristaller, tarot… Som den goda häxan jag är har jag införskaffat mig material jag behöver! Såklart. Jag är ju så bra på att lyssna haha!
  Och vad tror du hände då? Jo jag kom äntligen in på Personalvetarprogrammet som jag sökt de senaste åren. HAHA så nu sitter jag här med mina kristaller och undrar vad som hände HAHA! Jag älskar andevärldens humor!

  Jag saknar dig, hälsa Astrid och hoppas vi alla får möjlighet att ses snart!

  • Great to hear from you, Elin. I am very proud of your achievements. I believe in you and I have great respect for you and your courage. Keep in touch! /Terry Evas

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn