När jag bestämde mig för att flytta mina två pågående kurser till Quality Hotel i Vänersborg undrade jag hur eleverna skulle reagera på att vara på en annan plats än min kursgård i Fanthyttan. Jag hade bott på hotellet ett antal tillfällen och tyckte att servicen där var mycket bra, men det var min personliga erfarenhet.

Quality Hotel visade sig vara ett mycket bra val. Personalens sätt att ta hand om sina gäster påverkade gruppen på ett mycket positivt sätt, allt från städningen av rummen till ägaren själv. De tog verkligen god hand om oss. Kurslokalen var mycket trevlig att arbeta i. Vänlighet genomsyrade hela hotellets atmosfär. När jag frågade eleverna vad de tyckte, om de hade någon kritik, var svaret nej. Det hade inte tagit lång tid för dem att vänja sig vid den nya miljön.

Det är alltid en utmaning att flytta en grupp från en plats till en annan, för det är inte alla som tycker att förändring är lätt att hantera, men den här bergsledargruppen hanterade det väl. Det var också ett rent nöje att arbeta på en plats där jag inte behövde bry mig om de dagliga problem som jag hanterade när jag drev min skola. Nu kunde jag fokusera helhjärtat på kursen.

Jag skulle vilja rikta ett offentligt tack till Quality Hotel i Vänersborg för deras vänlighet och för vad de ger. De som arbetar där och driver hotellet är verkligen serviceinriktade. Så, till alla som jobbar där: Tack!

Vi planerar också att ha mindre seanser i hotellet, från och med oktober eller november. Det kommer att handla om grupper på kanske 50 personer. Det är en trevlig grupp att arbeta med. I och med att hotellet finns i centrala Vänersborg så är det också lätt för människor att ta sig dit och att hitta logi om nödvändigt.

Det finns andra idéer, som att hålla ett särskilt julevenemang för 100 personer och att då erbjuda en slags paket-deal. Vi har fortfarande detaljer kvar att färdigställa, men vi jobbar på det just nu. Jag tycker om det faktum att det begränsas till 100 deltagare och att vi efteråt kommer att äta en bit mat tillsammans. Det blir som att komma och träffa Terry. Jag nämner det här redan nu, för att ni ska veta att det kommer hända något spännande i slutet av november eller i början av december.

Vi pratar även om att hålla någon form av Nyårsevenemang omkring nyår, något positivt att starta året med.

Det intressanta för Astrid och mig är nu att leta efter ett nytt hem i Vänersborg. Om ni känner till någon som planerar att sälja, så får ni gärna meddela oss. Vi vill inte bo ute i bushen, men inte heller i centrala Vänersborg, då min kära fru har sina älskade höns, som också behöver ett passande hem. Så, om någon av er känner till ett hus i hyfsat gott skick en bit utanför stan får ni gärna höra av er.

För mig innebär Vänersborg en ny period i mitt liv, där jag kommer att ha mycket större frihet att vara kreativ i och med att jag varken har skolan eller personal att tänka på. Jag ser fram emot det nya äventyr som väntar. Jag har ingen aning om vad det kommer att leda till och det är det som är så spännande.

/Terry Evans

 

8 KOMMENTARER

 1. Hej Terry. Kan man boka en privat sittning med dig.? Skulle du kunna tänka dig att komma hem till oss och ha en sians? Bor i Ljung 52495 mvh Ulrica Ericsson ubby.

  • As you know I am in the middle of moving and that is my priority at the moment. I will not be doing private readings this autumn. Unfortunately I do not go to peopels houses to do seances, but thank you for asking. /Terry Evans

 2. Välkommen till vackra Vänersborg! Hoppas ni kommer trivas.
  Jag önskar jag hade råd att gå på kurs hos dig! Men sjukskriven ensamstående med 3 barn så är det tyvärr omöjligt! // JENNy

  • Maybe you can come to one of our medium evenings that we are going to have in Vänersborg. Thank you for your words of welcome! /Terry Evans

 3. Hi Terry.
  Will start any new medium courses soon? I am interested in when and the cost.
  Best regards
  Aina

  • At the moment I do not have any plans to start a new medium course. We will see what the future brings. Thank you for asking! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn