När en förutsägelse görs genom mig som medium, i det ögonblicket är det en händelse som ännu inte har skett. Det är inte en del av vårt dagliga medvetande, men det är något att lägga på minnet. Allt har sin tid och för mig är förutsägelser en förberedelse för framtiden, så personligen lägger jag det bara på en hylla i mitt minnesarkiv, med attityden: vi får se. En fara med förutsägelser är att vi kan gå i fällan att leva i framtiden utan att inse vad vi faktiskt har här och nu. Jag har känt många som, när de väl fått en förutsägelse, har gått ut i världen och försökt att få det att hända på en gång.

Jag har aldrig planerat mitt liv baserat på framtiden, kanske i praktiska avseenden, men inte så att jag har bestämt hur det ska vara i framtiden. Som de flesta av er kanske vet är min filosofi att det viktigaste ögonblicket i våra liv är här och nu. Det borde vara vårt viktigaste fokus i livet. Förutsägelser är som vägvisare för framtiden och när jag väl har nått dit kommer vägvisaren att uppenbara sig, antingen genom ett slumpmässigt möte eller en oväntad inbjudan. En förutsägelse kan till och med hjälpa mig att hantera konflikt på ett oväntat sätt, men en förutsägelse är inte verklighet förrän vi möter det ögonblicket på vår livsväg.

Jag fick information om min mors sjukdom och bortgång innan hon själv visste om det. Informationen kom till mig genom en förutsägelse, så från tidpunkten när förutsägelsen gavs och senare när diagnosen ställts fick jag tid att förbereda mig mentalt. Innan jag började arbeta för Nordisk Film hörde jag min guides röst som sa: ”Snart kommer du att höra från Nordisk Film.” När jag sen blev inbjuden att göra testet, för att avgöra om jag kunde göra jobbet, var mitt sinne därför öppet och jag var redo att anta utmaningen.

’Förutsägelser kan vara vår vän eller fiende, positivt eller negativt, det beror helt på hur vi bestämmer oss för att ta emot dem.

Jag skulle kunna ge massor av exempel, men det jag har poängterat är bara en fingervisning om hur jag hanterar förutsägelser. De har verkligen visat sig vara till stor hjälp, en utmärkt förberedelse för att kunna se möjligheter. När dessa möjligheter väl accepterades upptäckte jag också potential som jag aldrig tidigare insett att jag hade. Förutsägelser har även varit till stor hjälp när jag mött svåra situationer på min livsresa, för att hitta rätt sätt att lösa situationen på ett känslomässigt intelligent sätt.

Förutsägelser kan vara vår vän eller fiende, positivt eller negativt, det beror helt på hur vi bestämmer oss för att ta emot dem. Jag fortsätter att få förutsägelser om framtiden från mina andeguider. Ibland tror jag dem och ibland är jag skeptisk, men att vara skeptisk med ett öppet sinne anser jag är sunt. Lite skepsis skärper hjärnan och talar om för oss att inte vara naiva och acceptera allt vi får. När en förutsägelse görs är jag idag väldigt snabb på att upptäcka om det kommer från min guide Ascala eller egots röst, men jag är glad att jag lägger förutsägelserna på hyllan och väntar för att se om de kommer att bli verklighet i framtiden.

Jag skulle gärna vilja höra vad ni har att säga om det här.

Terry Evans

Föregående artikelAtt leva i en värld av tvångshandlingar
Nästa artikelAtt säga sanningen
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn