I mitt arbete har jag alltid varit en organisatör. När jag arbetade inom byggnadsbranschen hade jag stora projekt att ta hand om och såg till så att saker och ting gick smidigt, men det fanns alltid dagar när jag var tvungen att lägga planerna åt sidan. Det lärde mig att vara flexibel gällande mina egna planer, när jag blir tvungen att ställa dem åt sidan.

Med entusiasm planerade vi vår flytt till Vänersborg. En del människor har sagt att jag kan vara något av ett kontrollfreak, vilket jag absolut inte håller med om! Skämt åsido, jag är medveten om att jag kan ha den tendensen.

Flyttföretaget fick lov att flytta våra saker i två omgångar. Den första dagen kunde jag inte vara på plats och ta emot sakerna, men jag hade bett dem ställa lådorna på olika platser i garaget, för att underlätta uppackningen. Men, när jag öppnade garaget var det fullpackat, så mina genomtänkta planer åstadkom inte syftet jag hade hoppats på. Jag blev lite irriterad, men det påminde mig om när mitt huvud är så fullt av olika saker att det är svårt att hitta rätt bland tankarna. Jag var tvungen att ta ett steg tillbaka från min besvikelse. Sånt är livet, ibland stöter vi på besvikelser.

De följande dagarna lyckades vi få lite ordning i garaget, men inte till den grad jag skulle ha önskat. Jag var besviken på mig själv, men jag insåg att det var mitt eget fel, för min plan inkluderade inte det oväntade. Hur ofta händer sådana saker i livet, våra planer blir inte som tänkt? Jag försökte åstadkomma för mycket och gav det inte tillräckligt med tid. Det påminde mig om när jag var projektledare inom byggnadsbranschen.

Om allt alltid föll på plats, vad skulle vi lära oss? Ibland när jag gör upp en plan har jag för höga förväntningar, och naturligtvis blir jag då besviken. Så, jag måste backa och vara ödmjuk. När jag tillåter mig själv att gå in i den fasen, utan att tvinga fram saker och ting, börjar jag se vad jag kan förändra beträffande planen och vilka aspekter jag har missat. Det jag trodde var en omöjlig uppgift fick min kreativitet att ta över och det visade sig vara lättare än jag trott.

Den andra dagen hände något oväntat, en man från säkerhetsföretaget kom till vårt hus för att arbeta med vårt säkerhetssystem. Han kikade in i garaget och sa: “Oj, ni är verkligen organiserade här inne.” Jag hade förvarnat honom om kaoset i garaget, men han tyckte att vi hade struktur och ordning. Han fick mig att skratta gott åt min egen otålighet.

Det här var en påminnelse för mig. När våra planer inte når sitt syfte betyder det ofta att de behöver lite mer tid. Rom byggdes inte på en dag, det finns ingen perfekt plan.

Känner du igen dig?

Ta hand om dig och ha en trevlig helg!

/Terry Evans

Föregående artikelEn ny början
Nästa artikelGod Jul 2020
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Hej, jag känner väl igen mig i det du skriver. Jag vill gärna att det ska bli som jag har tänkt mig.

    Jag kan ju lite smått erkänna att varje gång vi har flyttat så har jag sett till att alla flyttkartonger har varit uppackade samma dag som flytten skedde, bara för att jag inte orkade med att se dem i det nya hemmet. Har de inte varit tomma så har de hamnat i förrådet för då var det troligtvis inget däri som vi behövde använda. Med det sagt så funderar jag faktiskt på hur det hade blivit om jag inte hade haft möjligheten att packa upp dem samma dag. Jag hade troligtvis varit väldig jobbig att leva med tills det var klart 😊 det svåraste med att behöva ha kontrollen hela tiden är helt klart när man måste släppa på den och hålla sig balanserad samtidigt 😊 tack för en tankvärd text. 😊 Jag inser att jag kanske har lite att jobba med. 😊

    Mvh/Mia

    • Your words mirror our situation in our new home with unpacked boxes with things we did not know we had. I am trying to put away the things I do not need or to give them to someone who need them. I do not feel comfortable being surrounded by boxes either. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn