Det ger mig stor glädje i mitt arbete som medium och lärare, när jag har möjlighet att ge genom att använda mina färdigheter. Det finaste är att se när det jag ger, från mig själv eller på andevärldens vägnar, inspirerar människor och hjälper dem att hitta tillbaka och börja upptäcka sitt syfte, när hoppet börjar komma tillbaka till deras liv. Hopp är inte bara en känsla, det är en väldigt viktig faktor i en människas liv.

Det händer att jag ser tillbaka på åren som gått och alla de människor som kommit på kurser. Det är fantastiskt att se något tändas i människors ögon, när de får kontakt med något de känner är rätt eller fungerar för dem. Man skulle kunna säga att när du väl kliver på hoppets tåg kan det ta dig till platser som du inte trodde var möjliga. Där det finns hopp finns en avsikt och där det finns en avsikt att åstadkomma något med ett fullständigt öppet sinne är det som om någon har tänt ett ljus inombords. När jag inte kan ge av mig själv är det som om någon har låst in mig i ett mörkt rum. Jag tycker inte om att vara där, men jag antar att vi alla behöver våra mörka platser ibland. Genom att sen hitta tillbaka till ljuset kan vi upptäcka nyckeln som öppnar dörren till livet igen.

Ibland tycker min fru att jag är en föregångsman. Jag vet inte vad jag ska säga om det själv, men en sak är säker, när du ger av dig själv och det hjälper en människa att tända ljuset inom sig är det nog det vackraste som finns.

”Att ge utan att behöva uppmärksammas för det är något underbart, det är kärlek när den är som starkast.

Våga låta dit ljus skina! För när du gör det och vågar ge av det ljuset, då motiverar du andra och ger dem energi. Att få se det, för min del, gör att jag känner mig levande. Var bara den du är, bli inte något du inte är. Arbeta från ditt hjärta. Om du kan skapa sådan balans, kommer du att känna kraften flöda genom dig. När du ger av dig själv ska du också minnas att det du ger ut kommer tillbaka till dig.

Vi har alla möjlighet att ge något av oss själva. Det räcker ofta med de små sakerna, att säga något till en främling, le mot någon. Varenda liten gest innehåller sin egen magi. Att ge utan att behöva uppmärksammas för det är något underbart, det är kärlek när den är som starkast. Det som verkligen förvånar mig är hur någon plötsligt kan säga ett ord eller en kort mening och hur mycket det kan uppmuntra och motivera mig.

När vi ger av oss själva med goda intentioner och ett öppet hjärta, för mig är det ljusets kraft – ljuset inom oss och ljuset ovan. Jag skulle vilja bjuda in er alla att begrunda det här och jag skulle gärna vilja höra era kommentarer om det.

/Terry Evans

Föregående artikelHar vi alla svar?
Nästa artikelFörsoning
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

4 KOMMENTARER

 1. Du har så rätt i dina tankar
  Ett litet leende kan lysa upp
  Lite omtänksamhet och en vänlig gest kan göra tillvaron ljusare
  En enkel handling av kärlek, så lätt att ge bara man tänker på det!

  Så vill jag önska dig och dina medarbetare en riktigt God Jul och
  ett Gott Nytt År

  • Thank you! What you write about is love in progress. Love is not just a word, it is action. /Terry Evans

 2. Möt alla med ett varmt leende, gör små goda gärningar, var snäll mot djuren. Stanna upp o njut av livet o djure o naturen. God Jul 🎅🎄🎁💖

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn