Vi lever i en tid där livet inte tycks ge oss tid att hinna ifatt med oss själva. En stor del av mitt arbete har stoppats på grund av pandemin vi lever med just nu. Jag har insett är att det är tid för mig att gå vidare och undersöka nya saker.

För många år sen, när jag var en ung man, brukade jag tänka: ”Är det så här mitt liv ska vara? Inget tycks röra på sig, inget verkar hända.” Jag medveten om att jag hade något inom mig, att jag var kreativ. Jag visste att jag hade viss förmåga att skriva och jag hade börjat utveckla mitt mediumskap, men jag visste inte vad jag skulle göra med det. Eftersom jag inte hade någon högre utbildning, trots att jag skulle ha velat ha det, kändes det som att bristen på utbildning skulle förhindra mig från att komma vidare i mitt liv. Jag var väldigt duktig på mitt arbete inom byggnadsbranschen, men det var inte så pass tillfredsställande som jag skulle ha önskat att det var.

En dag, när jag gick till ett medium berättade han om allt det jag skulle komma att göra, men jag var fast i ett tänkesätt: ”Är det här allt jag kan göra eller någonsin kommer att bli?”. Jag hade ett bra jobb och ett socialt liv, men jag var totalt vilsen. När mediet pratade om framtiden var det som om ett ljus gick upp, jag trodde inte riktigt på honom, men jag insåg att det som hindrade mig att komma vidare var den inre rädslan att jag aldrig skulle vara bra nog eller bli accepterad. Jag visste att jag inte kunde förändras över en natt, men jag förstod att jag hade potential att göra något eller att vara något. Sen dess har jag många gånger fått den insikten; att mina tankemönster är det som hindrar mig från att komma vidare.

Andevärlden började sända mig möjligheter som jag inte sökte efter, de bara kom och öppnade upp nya delar av min intelligens. Jag blev mycket mer kompetent och redo att ta nya risker i mitt arbete. Jag växte för var möjlighet. I och med att jag fångade dessa tillfällen, insåg jag vilken intelligens jag hade; vad jag var ämnad att göra och min naturliga intelligens. Jag tror inte att jag någonsin kommer att känna att jag är fulländad på något vis, jag kommer alltid att behöva utforska nya dimensioner i mitt sinne. Det finns fortfarande orörd intelligens.

När jag träffade ett medium för första gången hade jag ingen riktning och visste inte att det fanns en högre intelligens som stöttade mig. Det var inte jag som fattade beslutet att gå till mediet, det var min mammas ide. Hon var så nöjd med sig själv. Men allt mediet hade berättat hände.

Numera, eftersom jag har använt min intelligens och förstått den bättre, har allt jag haft förmåga att åstadkomma med andevärldens hjälp fört mig på en otrolig resa. Jag har funnit mitt syfte.

Då och då kommer vi till en punkt då vi känner att det är dags för något nytt. Du behöver inte söka, det bara kommer. IQ, EQ och SQ, tre olika slags intelligens måste verka unisont. De har ett syfte, vi fungerar inte utan dem. Jag använder min IQ och min känslomässiga intelligens (EQ) och jag använder andevärlden och min själs intelligens (SQ). De för mig framåt och jag tror att de kommer att göra det till den dag jag tar mitt sista andetag.

Ha modet att titta på dina tänkesätt, för de kan hålla dig tillbaka och förhindra att du kommer vidare i livet. Det är bättre att ta ett steg framåt, istället för att gömma sig i en grotta och se livet passera förbi. Så, vad har du tänkt göra åt det här? Istället för att gå upp i självömkan eller ställa krav, lyssna till din själ. Den kommunikationen är ren och vill bara hjälpa till.

Ja, vi är mitt i en pandemi, men en sak är jag säker på, om du har viljan och temperamentet kommer det att öppna upp nya dörrar till något inombords som bör upptäckas, oavsett vad som pågår omkring dig. Det finns alltid en väg framåt

Den här tiden på året handlar om att vara tillsammans, att ge kärleksfulla gåvor till människorna vi har omkring oss, våra nära och kära. Det här är min gåva till er alla. Jag kommer att tänka på er allihopa. Vi kommer att ta oss igenom den här perioden och växa oss mycket starkare och bli mer tillfreds. Ta hand om er och njut av julen. Vem vet vad 2021 bjuder dig på?

Jag sänder er alla kärlek från min själ och mitt hjärta. Tack för all den hjälp och kärlek ni har erbjudit genom åren. Utan er skulle jag aldrig ha uppnått mitt syfte.

/Terry Evans

Föregående artikelFrån organiserat till kaos
Nästa artikelMed hoppet som följeslagare
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

38 KOMMENTARER

 1. I begin and Wish you Merry Xmas 🎄
  Yes life is dear and fagile…
  I wish that I could see more of those who have passed on. I have some glimpses every now and then. My relatives of course.
  And that man who lived around 1100 , a knight I guess. I experienced myself in his body, horsebackriding……

  • Perhaps you should do some kind of introduction course in mediumship. Take care and Happy New Year! Thank you! /Terry Evans

 2. Det du skriver om känns som mitt liv men jag sitter fortfarande fast i att jag inte vet hur jag ska komma vidare. Jag önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år 🎅

 3. Thank you very much for your words! Your message in this blogg gives me an opportunity to look into my own life with an other angle.
  I’ve experienced situations that goes beyond the reality we live in. A “person/spirit” walked right through my body from left to right while I was working many years ago and I’ve also been somewhat forced to say a name to a colleague that told me she had felt a spirit in her apartment. I’m not safe when it comes to the spiritual but with the help of your blogg it can give me another angle.
  Merry Christmas to you and your family Terry!!! 🎄

  • Thank you for your positive feedback, Morgan. I wish you and your family a happy new year! /Terry Evans

 4. Intressant att följa dig och se hur du hjälper folk. Hoppas du har kommit i ordning
  i det nya boendet. Vill du ha lite hjälp i trädgården får du gärna höra av dig.
  ronny 0705662130

 5. Tack 🙏 ha de nu en skön å vilsam jul tillsammans med din fru.Sitt ner och vila.
  Hitta på nåt riktigt kul och överraska henne nu. Passa på att stila.
  Ett litet rött paket med vita snören , eller kanske gå med i kören .
  Kanske hon föredrar det första .
  God jul önskas till den största . (som läromästare)
  Jul kramar från Monalisa

  • Thank you so much for your words. I think my wife would have prefered the first present :-). Nice to hear from you. Take care! Happy New Year! /Terry Evans

 6. Hej Terry!
  Jag känner igen mig i det du delar med dig av. För många år sedan när jag första gången besökte ett medium så sa hon till mig att jag är en mycket känslig själ…ja, tänkte jag, jag har ju lätt till tårar, så visst är jag känslig. Vad jag då inte visste var det jag vet idag, känsligheten av andevärlden. Ändå så är jag fast i att inte ta steget fullt ut och släppa in allt helt och vara den neutrala fina kanal som du gett mig verktyg till. Tack!
  God Jul och Gott Nytt År till er! 🌟

  • Hi Katarina, Nice to hear from you again. Do not stand still. Keep moving forward and take a risk. You will be amazed what you will discover! Happy New Year! /Terry Evans

  • I wish you the same, Maria. Maybe we will meet again one day. Take good care! Happy New Year! /Terry Evans

 7. God Jul & Gott Nytt År Terry med familj.
  Tack för ”en till ” bra förklaring om ande världen och gåvorna som de ger.

  • If you look within you will discover even more gifts within yourself. Make that your promis in 2021. Happy New Year! /Terry Evans

 8. Sitter med grannen/gubben och kollar på bingolotto. Han är helt övertygad om att han ska vinna en bil. Och varför inte? Ha det bra nu över jul och nyår, och hälsa din fru. Kram från Anna-Lena i Norrtälje.

  • Thank you for your kind words, Anna-Lena. I will say happy new year to you and may the new year make some of your dreams come true. /Terry Evans

 9. Jag vill önska dig och din familj en God Jul och ett Gott Nytt År!
  Ni har väl kommit på plats nu efter flytten
  Det känns skönt att det går mot bättre tider nu
  Det blir ljusare och vi kan se fram emot en ny vår och sommar!
  Och förhoppningsvis blir vi av med det otrevliga viruset
  Ha det så bra och sköt om er!

  • Thank you, Brittmarie! Yes, I believe 2021 will be like walking into the light, into change. Happy New Year! /Terry Evans

 10. God Jul 🙂

  Väldigt fint och tänkvärt skrivet, som alltid!
  Det är bara jag som kan förändra mitt liv och mitt tankesätt, och jag är på god väg. Allt löser sig när tiden är inne.
  Hur 2021 blir vet jag inte, men jag ska göra mitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt för mig och min familj!
  //Sophia

 11. Tack Terry, jag önskar Dej och Dina Nära och Kära allt Gott i allt ni företar Er.

  Du är en god inspirationskälla.
  Jag fegar lätt ur, och gömmer mej bakom den sk ”Jantelagen”. Väl medveten om att det är så dumt.

  Kram och Kärleksfulla Tankar
  Barbro

  • Thank you for your message Barbro. Take a risk in 2021 and stop hiding in the shadows and you will see things starting to change for you. Happy New Year! /Terry Evans

 12. Jag känner igen mig i din text. Många gånger genom åren har funderat vart ska jag och vad är meningen att jag ska göra. Men vart efter har det liksom gett sig själv. Efter det jag började utveckla min medialitet har livet tagit ett annat spår. Det har fyllt en mera och större mening. Jag har fått en större bild av hur allt hänger ihop, och med det en insikt och en annan bild av mig och om mig själv.
  När jag ser tillbaka förstår jag varför jag givits de utmaningar/möjligheter som jag ställts inför, det var för att jag själv skulle se att jag kan och jag behövde växa. Det har alltid funnits tanke utmaningar i det jag har ställts inför. Och det mesta har jag klarat av. Men framför allt har jag hittat ett syfte med mig själv.
  Just nu är jag i ett läge där jag känner att jag behöver lämna saker, för att gå vidare mot något nytt. Jag fungerar inte i stagnation, jag behöver lära nytt och utmaningar för att må bra. För varje gång jag hamnar i detta så vet jag att nytt är på ingående, och det kommer utmana mig i att möblera i mina inre rum.
  Jag har nyss varit i kontakt med andevärlden och nytt är på ingående. Jag som du, använder mig av det jag har tillit till, jag vet att de vägleder mig dit jag ska, eller det jag behöver. Nu låter jag tiden ha sin gång.
  Tack själv Terry för det du ger till omvärlden, och tack för det du gett mig.

  Marie Klintebäck

  • Nice to hear from you again, Marie. Thank you for the feedback! May I also wish you a happy new year! /Terry Evans

 13. Kommer in lite sent för att önska God Jul, hoppas att du och de dina haft en underbar Jul. Istället får jag önska er ett riktigt Gott Nytt 2021!
  Tack för allt du skriver och tack för att du finns, det hjälper många av oss andra en bra bit på vägen. Har suttit i grottan alldeles för länge och stampar nu otåligt för att se vad som väntar runt hörnet 😉
  Nu stoppar vi in det gamla året i en säck och blåser bort den, in med nytt och ut med all stagnation och frustration. Känner mig glad och upprymd inför det nya året, tror att jag kanske hinner ifatt den del av mig jag sprang ifrån…..
  Jag vet att det ligger många tuffa utmaningar för mig framåt så jag måste ha tillit, den tillit som ibland fått sig en törn, dock slutar jag aldrig att tro att allt löser sig till sist.

  Ta hand om er ♥ Tack för i år!

  • It is a pleasure to be there and have contact with so many people, Eva. I wish you the same. /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn