Julfirandet är över och vi närmar oss ett nytt år. Det senaste året har varit mycket händelserikt för Creative Experiences och för mig privat. Vi har haft bra dagar och besvärliga dagar, men sånt är livet. 2019 har verkligen varit en inlärningsprocess för mig, beträffande min syn på världen och vad jag känner för min skola och arbetet vi gör här. Det har öppnat nya dörrar och gett oss en ny riktning som både känns spännande och inspirerande. Min önskan är att vi kan ta emot varje ny dag under det kommande året, med ett öppet sinne och ett öppet hjärta, vad vi än arbetar med eller vad vi än ger.

Min känsla är att många fler dörrar kommer att öppnas under 2020. Det kommer att vara ett år av inte bara personlig upptäckt, utan i många olika avseenden. Nya broar att korsa och berg att bestiga. Tidigare har jag försökt mig på nyårslöften, men det verkar aldrig fungera. Haha! Detta år är mitt löfte att gå in i 2020 med ett öppet sinne och ta emot det som ges utan krav.

Min önskan är att jag ska kunna uppfylla mitt livs syfte under de kommande decenniets år. Jag skulle också vilja leka mer och ha lite mer roligt, och fortsätta att leva min dröm varje dag, där jag gör det jag älskar att göra. Till var och en där ute, jag önskar er ett intressant och upplysande nytt år. Jag skulle även vilja tacka er alla för allt ni har gett Creative Experiences. Vi hoppas att träffa er någon gång! Skulle ni vilja besöka oss under 2020, så är ni varmt välkomna.

Gott Nytt År!

/Terry Evans

Föregående artikelNågot att tänka på inför det nya året
Nästa artikelKänslan av julmirakel
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

11 KOMMENTARER

 1. Gott nytt år Terry och resten av gänget🌠❤ 2020 känns som ett bättre år rent energimässigt, kan inte förklara riktigt. Ingen ångest och krav, bara tillförsikt🙏❤ Jag och min syster kommer nog komma till Byskolan någon gång i pr, då hon flyttar till Storå från Småland🙏❤ Känns bra❤ Ha det gott så länge 🙏🌟❤
  Kram Birgitta Marjakangas

  • Nice to hear from you, Birgitta. All of us at Fanthyttan send our greetings to you. Thank you! /Terry Evans

 2. Förra årets ord tillhör förra årets språk och nästa års ord väntar en ny röst. Att göra ett slut är att göra en början. Av T.S Eliot
  Med dessa ord önskar jag dig Terry och de dina ett fantastiskt 2020. Kramar från din vän Anna-Lena i norr.

  • Your words touch my heart. Your friend Terry misses you. Good luck with everything you do for 2020. /Terry Evans

 3. Hej Terry.
  Roligt att läsa din blogg då och då. F Den gångna året var för min del ganska besvärligt men det behövde jag för att vakna till och inte drömma för positivt. Just nu söker jag någon som kan vara behjälplig med att skriv en bok….
  Jag önskar dig allt väl i den nya året. Kommer du framöver att ha seanser i Helsingborg/Ängelholm ?
  Hälsningar Jozef Z

  • Nice to hear from you, Jozef. Keep an Eye on our website and you will see where we will be holding demonstrations. Thank you! /Terry Evans

 4. Gott nytt år. 😊

  2019 var verkligen ett speciellt år på alla plan, så det ska bli skönt att blicka framåt. 😊 Jag lyssnade på podden där du var med som du tipsade om. Verkligen superbra och jätteintressant och jag tyckte att kombinationen av dina berättelser och frågorna som ställdes skapade en väldigt intressant dialog. Om ni gör fler avsnitt så kommer jag självklart att lyssna.

  Jag önskar dig och alla på creative experiences ett gott nytt år och en god fortsättning. 😊 Take care 😊

 5. Jag kom och tänka på när ja skrev till dig på din förra blogg, det måste vart 2017 att ja för första gången kände min bebis sparkar i magen 😊❤ hade tidigare sagt att ja önskar jag får uppleva känslan av att ha barn och familj (Det kom inte lätt för oss). Strax efter hon kom till världen gifte vi oss och i februari 2019 föddes vårt andra barn, en son! Kan va därför jag varit så tyst jag har fullt upp nu haha. Ville berätta det för ja känner mig så tacksam för livet 🥰 Önskar er ett toppen 2020 med massa lycka och god hälsa!

  • Thank you! It is nice to hear from you again. I wish that 2020 will be a good year for you and your family. /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn