Vi lanserade Ascala News i september. Nu när året börjar närma sig sitt slut skulle jag vilja tacka alla skribenter, alla ni som har skickat in artiklar och alla ni som har blivit intervjuade. Jag skulle i synnerhet vilja tacka alla skribenter som är en del av projektet, för ert hårda arbete och er kreativitet. Jag ser fram emot att arbeta sida vid sida med er under 2019.

Jag vill även tacka våra läsare och ni som prenumererar vill jag tacka för stödet.

När vi expanderar och utvecklar Ascala News hoppas vi på att korsa nya gränser och erbjuda mer om det oförklarliga och det okända, för att på så vis inspirera våra läsare som är nyfikna och vill upptäcka sitt eget syfte. Om en artikel kan erbjuda dig en nyckel och få dig att komma vidare blir vi på redaktionen väldigt glada för det. Inget kan växa eller utvecklas om det inte får friheten och utrymmet att gå vidare.

Under det nya året ser jag fram emot hur Ascala News kommer att fortsätta utvecklas. Så jag önskar er alla ett Gott Nytt År!

/Terry Evans

Föregående artikelNytt år för Barnens Röst
Nästa artikelDet vi inte ser
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Gott nytt år såhär ett par dagar sent. Jag hoppas att du är nöjd med vad 2018 har givit, själv ser jag fram emot det kommande året med glädje. 🙂 Det har varit roligt att få läsa så många olika artiklar på ascala news, men jag har ännu inte kommenterat alla de fina inlägg med hög igenkänningsfaktor som finns här. Jag Önskar som sagt gott nytt år och hoppas på en god fortsättning till er alla. 🙂

    • It is nice of you to give the feedback of Ascala News. We wish you the same for 2019, success and happiness! Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn