Gruppen vi har haft här denna vecka har varit väldigt annorlunda på ett roligt sätt, riktiga personligheter. Vi har haft så roligt! Jag kommer att tillbringa lördagkväll med familj och vänner på en trevlig restaurang. En kär vän från Island kommer på besök. Tack än en gång för allt ni ger och ha en trevlig helg! Ni kommer att höra från mig igen nästa vecka!

/Terry Evans

Föregående artikelKatten på råttan…
Nästa artikelEtt stort tack!
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

8 KOMMENTARER

 1. Trevligt att du har haft en bra vecka. Det har jag nog också haft, om man ser på hur jag har mått den här veckan. Hoppas att helgen blir lika fin, trots gråväder. Nu vill jag se litet sol!

  • Thank you, Anna-Lena! Today we have had some sunshine in Fanthyttan. It has been wonderful! /Terry Evans

 2. Ett stort grattis på födelsedagen. Något fick mej att googla, för att kolla efter någon seans i närheten. Fick se att hade födelsedag. Ha en fortsatt bra dag.

 3. Hej Terry!
  Precis som Elisabeth här ovanför så fick jag för mig att gå in på din hemsida. Stort grattis på bemärkelsedagen (några timmar i efterskott)! Jag hoppas att du hade en riktigt härlig dag med nära och kära.
  Jag har inte varit in på nya hemsidan förrän nu. Den är riktigt bra! Lättnavigerad, lätt att hitta, intressant att läsa och surfa runt, superfin design.

  • I am so glad you like our new website, Monica. Thank you so much for your belated birthday greeting! /Terry Evans

 4. Varmt Grattis Terry,Önskar dig och de andra en fortsatt fin vecka…Roligt att du är tillbaks med bloggen också,alltid intressant att läsa..

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn