Ibland kan jag fastna i rutiner och det som måste göras och när jag har haft den attityden kan jag i efterhand tänka: När var senaste gången du hade roligt, Terry? Astrid och jag, vi jobbar hårt båda två och för några veckor sen sa hon:
– Vi måste börja göra mer för varandra.

Jag förstod vad hon menade, vi behöver mer tid till att ha roligt tillsammans. Det är så lätt att fastna i ett stillestånd utan att vara medveten om det. Några dagar efter vårt samtal sa Astrid till mig:
– Vad tror du om att åka till Stockholm över dan?
Min första reaktion var:
– Varför? Vad skulle vi göra där?
– Min son ska sjunga i en kör och jag har aldrig sett honom göra det. Samtidigt kan vi fika med familjen och bara sitta ner och umgås.
Till min förvåning svarade jag ”ja”, utan att ställa fler frågor. Jag tycker om hennes familj, de har adopterat mig.

Det var så trevligt att se henne njuta av umgänget med familjen. På vägen hem började vi diskutera framtiden, vår livsstil och vårt arbete. När vi diskuterade vad vi skulle vilja göra och vad vi skulle vilja förändra kom vi närmare varandra. Det var verkligen kreativt att dela våra drömmar och vad vi skulle vilja göra tillsammans. Det var en riktigt positiv dag med en trevlig avslutning som verkligen gav mig svar på många olika saker.

Så kära Astrid dröjde inte med att använda sitt initiativ. När vi var i Stockholm upptäckte vi att det fanns ett annat event som vi skulle vilja besöka i Stockholm i sommar. Jag ser fram emot det.

Ibland säger man att man ska göra saker, men man kommer aldrig till skott. Den här gången gjorde vi det och jag är så glad för det.

/Terry Evans

Föregående artikelI tystnad med min guide
Nästa artikelVem är Grey Owl?
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn