Genom åren har jag hållit många utbildningar med människor som har velat utvecklas och upptäcka sitt sanna syfte. När jag arbetar är det för att hjälpa individer att förstå sitt värde, vad de kan göra och åstadkomma. Det är en tidskrävande process, det finns inga genvägar. Jag har sett elever kämpa, tänka “Jag klarar inte det här”, men det är så fantastiskt att se dem gradvis lämna det bakom sig och inse att de klarar det. En del av dem är redo att öppna upp och komma i kontakt med vilka de är etcetera. Det som har saknats i deras liv.

Jag minns en dag för många år sen, jag hade en meditationsgrupp i London där deltagarna fick lära sig att öppna upp. En av deltagarna var en kvinna som inte hade något självförtroende alls, men när det var dags att avsluta gruppen och deltagarna skulle ge budskap vid en liten storseans visade hon en helt annan sida. Kvinnan blomstrade när hon ställde sig framför publiken. Hon hade hittat något hon kände att hon kunde göra. Hennes självförtroende hade vuxit. Det var som om hon hade lämnat ett mörkt rum.

Att lära sig bli medium handlar inte bara om att lära sig prata med andar. Det är så mycket mer, det handlar om att lära känna dig själv, upptäcka aspekter som du inte visste fanns eller sådant som behövs utvecklas inombords. Det är en livslång resa, men de förändringar och mirakel som kan komma till dig när du arbetar med andevärldens intelligens är fantastiska. Vi har alla en stor resurs inom oss. Det handlar om att hitta vår egen sanning – vad du kan bli.

Det var en helt otrolig upplevelse för mig när jag öppnade upp till min andliga potential. Jag kan än idag tänka: Hur i hela fridens dar gick det här till? Jag öppnade en dörr in till mig själv och gick över en gräns. När du öppnar upp ditt sinne och ditt hjärta, och får kontakt med ditt sanna jag, kommer det att förändra ditt liv.

Andevärldens intelligens har också hjälpt mig när jag varit sjuk. Den har funnits där vid min sida. Den här intelligensen vet alltid när det är dags att ge oss den hjälp och det stöd vi behöver, men det betyder inte alltid att vi får saker och ting på vårt sätt. För många år sen var jag tvungen att genomgå komplicerad ansiktskirurgi på grund av cancer. Dagen efter första operationen satt min mormor, som fanns i andevärlden, med mig i rummet och pratade med mig. Hon berättade att saker och ting skulle ordna sig. Det var en stor tröst. Jag kände mig trygg.

Andevärlden har så mycket överflöd att erbjuda. Det handlar inte bara om budskap. Resan jag har gjort har verkligen inte bara handlat om att vara medium. Den har öppnat upp mitt sinne till så mycket annat som rör min egen person.

Skulle du vilja göra den resan och upptäcka ditt sanna jag? Andevärldens intelligens, eller vad vi än väljer att kalla den, har en jättelik resurs att erbjuda för att hjälpa oss att hitta balans i livet. De är aldrig långt borta, men de kan bara hjälpa dem som vill göra jobbet med sig själva.

Det är ett stort nöje att se alla de människor jag har undervisat ge sig ut i världen för att förverkliga sig själva. Det ger mig stor glädje att se deras framgång. Jag vill verkligen tacka mina elever för erfarenheterna, för ni har alla lärt mig så mycket. Tack allihopa för att ni funnits där. De ansträngningar ni har gjort i era liv har också berört många andras hjärtan.

Tack!

/Terry Evans

8 KOMMENTARER

 1. Jag har varit extra tacksam till andevärlden senaste tiden. Jag fick veta via ett medium att jag inte behövde vara orolig inför en kommande operation, jag skulle få mitt barn via kejsarsnitt. En farbror i andevärlden berättade att allt skulle gå bra och att han skulle vara med mig där på sjukhuset. Det gav mig ett otroligt lugn och tillit inför operationen och även under operationen, jag tänkte mycket på att jag inte var ensam där på operationsbordet. Utan hans ord till mig hade tankarna fortsatt i scenarion om hur operationen kunde gå på värsta sätt…
  Så nu fick jag istället en lugn graviditet och kejsarsnitt. Jag är så tacksam och glad över att jag vet om andevärlden idag 💖

  • Thank you for your words. It is true, when we ask for help in an unselfish way it is amazing what kind of assistance we can receive from spirit. Your story reminds me of my own experiences from surgery. /Terry Evans

 2. Vad jag har reflekterat på den senaste tiden vad gäller mig själv och mediumskapet är att, sure, det är roligt att bidra till människor där jag kan förmedla andekontakt och ”bevis” för att våra kära lever vidare i fråga om personliga meddelanden. Men det som verkligen har slagit an är glädjen i att hålla en grupp i Bergsmeditation. Att få följa med på deras resa där de upptäcker sig själva och vem de är, vilken potential de har. Hur de gör den resan som du berättar om i din text. Jag trodde ärligt inte jag skulle njuta av det Så mycket som jag gör. Jag hoppas att jag kan ta det vidare och utöka det till några kortare kurser också. Tack Terry för ett fantastisk redskap! Tack för lärdomar och utmaningar! Och resan fortgår ännu.
  Ha en fantastisk helg!
  Kram om er alla både två och fyrbenta

 3. Ja, jag har hittat delar av mitt sanna jag, och det började när jag öppnade upp för mitt inre barn. Det barnet hade hållit mig vid liv, men jag var en överlevare med överlevnadsstrategier. När jag började frigöra mig från mitt förflutna kom bitar av mitt sanna jag fram. Jag började bli mera omsorgsfull med mig själv, satte större värde på mig själv. Man kan bli hög av topparna och föda sitt ego och glida på högmodet, men man kan bli lika hög av dalarna, i självömkan med offerkoftan på sig- där var jag. Varefter jag började repa upp maskorna i koftan lärde jag mig hur jag skulle handskas med olika situationer och en större version av mig själv började formas.
  Sen kom andevärlden in i mitt liv, mera medvetet och ett beslut som togs tillsammans med dem att forma mig till medium., för de tyckte att jag mogen för det. Hade själv tyck långt tidigare att jag var mogen…. men se, jag fick vänta 😁
  Att ha den högre intelligensen bredvid mig är en trygghet. De vet att jag vågar stå naken inför mig själv, Gud och dem i mina känslor, och det är då de kan hjälpa mig ♥️
  Tack själv Terry för att du är den du är. Ditt raka jag och ditt hjärta så stort av kärlek.
  Jag var nervös inför den första utbildningen men ditt sätt att jobba på passade mitt sanna jag och det är jag tacksam för 🥰

  Marie Klintebäck

  • Nice to hear from you again, Marie. Congratulations on your hard work and your endeavours. Thank you! /Terry Evans

 4. Hej, jag heter Jana Moberg och vi sågs på Restaurang torget i Akalla. Om du kommer k håg så nämnde jag att du/ ditt ansiktet kändes som bekant för mig. Jag kom på det när jag kom hem och tänkte på ett tv program som heter Okända. Det var där jag kände igen dig ifrån!.
  Jag är har haft intresse för andevärlden och spirituella. Det var jätte trevligt att träffa Astrid och övriga familjen. Det måste betyda någonting och önskar en fortsatt kontakt med er!.
  Hoppas det och hälsa Astrid från mig så mycket

  • Nice to meet you and nice to hear from you, Jana. I will pass on the message to my wife. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn