Många människor kommer till mig och frågar vad de är ämnade att göra med sina liv. Svaret på det har vi redan inom oss, i vårt minnesarkiv. En del är omedvetet och en del medvetet.

Så många gånger när jag har haft en dröm, och en möjlighet att förverkliga den drömmen i mitt liv har dykt upp, har jag varit tvungen att ta en risk med dessa tankar ekandes i mitt huvud: Fantiserar jag bara? Är det mitt ego? Tänk om jag har fel? När jag tar den risken tillåter jag mig att föras till en okänd plats. Det kan kännas skrämmande, men det är väldigt viktigt för mig att lära mig arbeta med den osäkerheten.

När jag tar dessa risker och litar på andevärldens högre intelligens har de en möjlighet att vägleda mig till det jag är ämnad att vara. Jag kan ha perioder där jag sätter upp motstånd, som visar sig genom att jag blir lite envis och har svårt att släppa ett gammalt tänkesätt. Men jag har lärt mig att stanna i den inre vildmarken. När jag gör det börjar motståndet upplösas och mitt sinne öppnas upp. Jag börjar känna mig lugnare och starkare, förmögen att möta utmaningen framför mig.

Det är inte en lätt uppgift att lämna vår komfortzon, men om vi inte vågar göra den resan kommer själens intelligens aldrig kunna få kontakt med oss. Att göra den här resan, lita på min själs röst, gör mig starkare. Jag utvecklas och förändras. Det som verkade vara en omöjlig uppgift är inte längre omöjlig. Det fantastiska är, när min själ och andevärldens intelligens harmoniserar, försvinner rädslan och osäkerheten. Min själs röst blir starkare och jag får en möjlighet att säga till skuggorna av tvivel: ”Jag är medveten om er närvaro, men ni kommer inte att få kontrollen.” Det är inte alltid lätt att möta sin osäkerhet, men det för dig närmare det du är ämnad att göra.

Det har funnits stunder när jag har sagt till Ascala: ”Var är du?” Det verkar då som om han har dragit sig undan, men han har egentligen inte övergivit mig. Det är viktigt för mig att möta dessa känslor av osäkerhet och att komma över dem. Gör vi inte det är det nästa omöjligt att korsa bron till ett nytt skede för din själsliga resa. Andevärldens intelligens har gett mig många utmaningar och de har öppnat dörrar som har fört mig till fantastiska platser inom mig och i andevärlden.

För att skapa sådan harmoni måste vi ha tillit. Världen inom oss, den kunskap vi har fört med oss till den här inkarnationen, är oändlig. Den kunskapen fortsätter i oändlighet. I många avseenden är det därför som många människor upplever att de inte höra hemma i den här tidsåldern, men det handlar inte om att passa in i någon annans sanning, det handlar om att hitta vår egen verklighet och vårt eget syfte. Jag minns när jag var yngre och försökte passa in i alla andras sanning, det var omöjligt. Jag tror inte att jag någonsin kan förändras och ”passa in”. Jag vill bara vara Terry och jag vill att mitt liv ska vara meningsfullt och ha ett syfte.

Dela gärna dina tankar om det här.

/Terry Evans

 

 

Föregående artikelGlimtar av framtiden
Nästa artikelUppskatta det du har
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

8 KOMMENTARER

 1. Varför ska det vara svårt att leva i sannin? Följa sin själs röst, ibland så gör man det men det är alltid lättare att följas andras råd och vägledning även fast man vet att om man lyssna till sig själv så får man de rätta svaret, är de för att man är fast i gamla tankemönster? Hur överlämna man sig helt åt de gudomliga?

  • By learning to accept the truth that comes from within, from what you feel. At the end of the day the purest truth comes from yourself. /Terry Evans

 2. Jag har oftast stannat i att det är
  mina önskningar.
  Vet inte riktigt om jag förstår vad jag kan vara ämnad att vara

  • To understand what you are meant to be doing follow the feelings that come from within and take a risk, if you do not nothing happens. Thank you! /Terry Evans

 3. Åh, tack Terry! Vilken underbar text! Vilken resonans! Jag blir upprymd av att läsa dina ord! Vi måste alla ut i det okända för att skapa. Ut i vildmarken till våra rötter. Hitta vår egen sanning och skapa vår egen mening. Jag har i så många år letat efter en sanning. Jag har träffat otaliga andliga och kreativa personer. Lyssnat, kontemplerat, trevat mig fram på olika vägar. Ibland har jag gått runt i en labyrint för att komma tillbaka där jag startade. Och så börjat om igen. Sökt nya vägar. Sökt min egen sanning. Och jag förstår nu att jag måste ha tillit och skapa min mening och sanning. Att jag redan vet. Allt finns inom mig.

  Idag när jag ser tillbaka på mitt liv så kan jag känna mig lite stolt över allt som jag vågat göra. Allt från att lämna min barndomsstad, rest, utbildat mig, skaffat familj, bytt jobb och sökt en andlig väg som känns rätt för mig. Och nu känner jag att vägen börjar klarna allteftersom jag gör resan. Det som inte från början var synligt börjar nu synliggöras. Det är som om jag nu kan förstå min historia bakåt samtidigt som jag reser mot det okända. Jag skapar utifrån en egen plattform som tagit mig flera år att bygga. Jag har sagt upp mig från en krävande tjänst och gått in i min inre tystnad för att kunna höra min röst. Och ur den stillheten har en kreativ kraft större än mig själv uppenbarat sig i stunder. Jag kommer i flow och skapar det som min själ brinner för. Tid och rum försvinner. Jag blir ett med det som jag skapar. Jag är den som skapar och jag är det som skapas. Jag känner mig gränslös. Jag känner mig så levande! Jag skapar just nu och delar utan att begära något i gengäld. Och det känns så rätt! Jag känner att det är min kanal. Kanske ska jag göra det i större format och ta ytterligare ett steg utanför komfortzonen? Tanken kittlar mig!

  Du beskriver rädslan du brottas med. Bli vän med den, Terry. Gör rädslan till en allierad röst som vill visa var du inte tror på dig själv fullt ut. Jag blir så nyfiken på vad det är du vill skapa! Du skriver till oss det som du själv redan vet. Ibland ger vi andra råd som vi behöver ge oss själva. Din själs röst kallar på dig. Bara du vet vad du ska skapa. Jag ser fram emot att läsa om vad det blir. Du har så mycket erfarenhet, värme och energi! Du behöver kanske bara lite stillhet för att tydligt höra vad rösten vill säga dig. Och lite tid att formulera dina planer. Jag känner bara att du är på rätt väg för jag får en barnsligt kittlande känsla av att läsa det du skriver och som skapar resonans i mig! Jag önskar dig all lycka i ditt fortsatta skapande!

  Sandra ♥

 4. Härlig text 👍
  Din text påminner mig om då jag var en vilsen själ och ville hitta en bra version av mig själv. Jag minns en gång när jag mådde så dåligt att jag skrek rakt ut att nu får det vara nog. Är det så här jag ska ha det ? Är det så här jag ska leva? Alla andra tycktes leva så fint och helt, men jag då. När tiden var inne kom hjälpen, och drömmen om ett helare jag började skapas. Jag fick hjälp, men fotarbetet fick jag själv göra.
  Ett av det jag lärde mig i arbetet med mig själv var att ha tillit till processen. Eftersom jag har en stark gudstro, lämnade jag över problemen, när det blev för jobbigt, till den högre makten. Det är något jag gör än idag. När jag känner att det är andevärlden jag ska vända mig till, då gör jag det. Jag har full tillit att de vägleder mig dit jag ska.
  I förvirrade stunder lämnar jag över och låter tiden ha sin gång.
  ” Det fantastiska är, när min själ och andevärldens intelligens harmoniserar, försvinner rädslan och osäkerheten”…..de orden är bra, där satte du ord på något jag inte tänkt på.
  Det tar jag med mig ☺
  Med åren har öron och rädslan minskat, nu är jag i mycket mera tillit att det ordnar sig. Andevärlden har läst min livsplan och vet vart jag ska och vad jag ska gå genom, men med deras kärlek känns det bättre, jag vet att jag inte är ensam.
  Hur många gånger tror du jag gjort andras sanningar till mina? Det är otaliga. När jag steg ur det osanna och in i min egen sanning blev livet enklare, värdefullare och mer balanserat. Idag finns bara min sanning och den är min. Det finns de som försöker manipulera och spela ut mig mot andra för att själv hamna i bättre dager, men jag står fast vid mitt.
  Jag vill vara, och fortsätta skapa en större sannare version av mig själv, för där trivs jag.
  Marie Klintebäck

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn