Varje dag hör jag historier från människor som berättar att inget någonsin händer för dem. Deras liv är alltid likadant, inget förändras. De känner sig frustrerade. Jag frågar dem: ”Varför tror du att inget händer? Vad skulle du vilja göra med ditt liv?” Och när de börjar berätta om sina drömmar kan de tyckas vara ganska ordinära, men inte för dem själva. Om drömmen gick i uppfyllelse skulle det göra skillnad för dem. Jag frågar dem även: ”Om din dröm kunde gå i uppfyllelse på en gång, skulle du vilja jobba med den för att få det att hända?” Många svarar då: ”Jag kan inte göra något för att den ska gå i uppfyllelse”.

Är det du som måste ta första steget för att få drömmen att börja visa sig? Att leva min dröm är för mig att leva mitt livs syfte, det jag är ämnad att göra. Intelligens antar många olika former, oavsett om den är intellektuell, spirituella eller kreativ etcetera. En del drömmar kan helt enkelt handla om nöje, att köpa en båt, fiska eller resa till ett avlägset land.

Hur ser din dröm ut? Jag anser att det är där resan börjar. Jag träffar många människor som har haft en möjlighet att göra något nytt med sina liv, men när tillfället kommit har de inte vågat ta en risk. Jag hör ursäkter: ”Jag är inte tillräckligt intelligent” och så vidare. De avfärdar en möjlighet som kommer att öppna en dörr till drömmen.

För att arbeta med din dröm krävs förändring, vi måste göra ett åtagande och tro på att magi kan bli verklighet. Jag har träffat många människor i mitt liv som har vågat förverkliga sina drömmar, och när de har börjat ta de första stegen till att förverkliga det, har de både fått sinnesro och hittat sin dolda resurs. Vi kan hitta många guldklimpar inombords när vi vågar.

”När du följer vägen till att upptäcka din dröm är det fantastiskt att se hur synkronicitet tar över.

Jag har vänner och elever som har vågat gå den vägen. Livet får då mening och de har en önskan att kliva upp ur sängen varje dag och energi att ta nästa steg för att hjälpa den inre resursen att komma till liv. Jag anser att alla har kapacitet att förverkliga sina drömmar, så länge som de har viljan att ta en risk och inte är rädda att göra ett misstag. Varje gång jag gör ett misstag finns det något att lära sig och har jag bara ett öppet sinne kommer det att ge mig nyckeln till vad mitt nästa steg är. Det kan vara spännande, för när jag inte lyckas uppnå ett syfte kan misslyckandet ta mig i en helt ny riktning.

Förpliktigande är en nödvändig disciplin, även en dålig dag. Du kan ha en dålig dag där inget verkar fungera för dig, men djupt inom dig fungerar det med säkerhet. Människor som är villiga att hjälpa dig kommer att ge dig ledtrådar och idéer, för att de tror på dig. Ibland kommer hjälpen från en till synes okänd riktning eller person. När du följer vägen till att upptäcka din dröm är det fantastiskt att se hur synkronicitet tar över.

Du vet aldrig när ditt liv kommer att ändra riktning för att du ska kunna uppfylla dina drömmar. Det finns ingen väg som enbart är rak, det finns många kurvor där något alltid väntar på att få hälsa dig välkommen runt hörnet. Ibland är det även raksträckor med klar sikt.

Sitt med den här texten i några dagar och gör ett försök att upptäcka din dröm, vad du verkligen skulle vilja göra. Kräv inget, lägg fram ett önskemål, så får det kontakt med din själ. Det är då själens intelligens kan aktiveras och hjälpa dig att förverkliga din dröm. Sluta aldrig drömma.

Terry Evans

Föregående artikelTa plats
Nästa artikelTolerans
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

6 KOMMENTARER

  1. Ibland händer saker när man som bäst behöver dem. Funderar just på vad min dröm är, hur den ser ut. Så står din rad där. ”Är det du som måste ta första steget för att få drömmen att börja visa sig?”
    Precis så är det. Tack Terry

  2. Hej .ja ä en beundrare till din skicklighet åja visst vill ja nå min dröm.som dels ä att få vår hingst god känd inom även å att de går bra med den biten å att ja har den man ja älskar vid in Sida.bi ä separerade en känd ej dom vi ä klara men ja vet ej hur ja ska nå honom riktigt.å han har sakt att han har känslor m.m. kvar till mej menändå ej visat riktigt.han har möe å ge dä vet ja sedan innan.å han hat så många fina sidor synd att ham inte verkar orka först mej öv alkoholen tex å hölle sej i från tabletter.min önskan är att han hittar tebax till mej å ger sej en gång för alltid mä missbruket.för sin egen del i först hand å kommer tebax till mej om han älskar mej fortfarande. Å vi får göra om å göra rätt.å att dä blir bra w å Att han kan förstå mej bättre .å vi får ett tryggt å harmoniskt liv tillsammans med varandra å barnen å även att de mår bra i detta.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn