Många människor vänder sig till andevärlden när livet är svårt och de vill ha omedelbara svar. De vill att andevärlden ska tala om för dem vad de ska göra och hur de ska fixa det. Att söka efter omedelbara svar är en naturlig reaktion. Det har hänt att jag har gått i samma fälle. Väldigt ofta är det så att det vi upplever är något vi själva har skapat, det är alltså vi själva som är skyldiga. Det finns naturligtvis sådant vi möter i livet som är oundvikligt: sjukdom, tragedi eller något annat som orsakar smärta eller sorg. Det lustiga är att när allt går på räls glömmer vi att det finns en högre intelligens som vill hjälpa oss, när de anser att det är nödvändigt.

Min guide Ascala kommer ofta till mig när jag befinner mig i en situation som måste lösas. Det är han som avgör vilken slags hjälp jag behöver. Ibland, när jag försöker att lösa ett problem verkar det som om han bara sitter med mig i tystnad. Han kommunicerar inte med ord, jag känner bara hans tystnad. Det påverkar mig så att vad jag än anser vara ett problem eller en oväntad utmaning, om jag lär mig att sitta i tystnad med honom då börjar turbulensen jag eventuellt upplever inom mig att försvinna.

När turbulensen skingras öppnas mitt sinne upp. Det ger mig inte alltid det svar som jag önskar, men det ger mig en insikt om att allt kommer att ordna sig. Mitt sinne töms, öppnas upp och kommer i balans igen. Känslan inom mig är: Allt kommer att ordna sig, det finns ingen anledning att oroa sig.

’’NÄR JAG KÄNNER KÄNSLAN AV STILLHET KOMMA ÖPPNAS MITT SINNE UPP OCH NÄR DET HÄNDER ÄR DET SOM ATT JAG FÅR TILLGÅNG TILL NYA MÖJLIGHETER, SÅ ATT JAG KAN SE SAKER OCH TING FRÅN ETT ANNAT PERSPEKTIV.

Andevärlden ger oss inte alltid något i formen av ett logiskt svar, som vi kan förstå. När Ascala har suttit med mig och gått in i tystnad lär han mig hur jag ska använda mitt sinne, men inte för att fokusera på lösningen av en situation. När jag känner känslan av stillhet komma öppnas mitt sinne upp och när det händer är det som att jag får tillgång till nya möjligheter, så att jag kan se saker och ting från ett annat perspektiv. Det här är ett väldigt bra sätt att lösa problem eller hitta lösningar som kan leda till ett positivt resultat.

När jag sitter och skriver detta känner jag Ascalas närvaro i rummet, jag ser konturen av hans ansikte och hur han ler. Sen säger han:

– Jag inspirerade dig att skriva den här texten, för det är ett meddelande som jag vill förmedla till dem som är i en liknande situation.  Det är ett mycket lättare sätt att hitta en lösning, istället för att förvänta sig den förklaring DU vill ha.

Jag jobbar fortfarande på det här jag med. Det tar tid och kräver träning. Det är något som jag kommer att fortsätta arbeta med för att skapa ett neutralt sinne. När du kan nå det tillståndet blåser många frågeställningar och problem bort med vinden och du lär dig tålamod för att kunna lämna tillståndet av stress eller onödig oro. Det här är något som måste praktiseras.

Ascala och jag ville bara dela det här med er.

/Terry Evans

Föregående artikelEn uppfriskande helg!
Nästa artikelHa mer roligt i livet
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn