Jag vill fortsätta att prata om den universella intelligensen. När jag har arbetet med den här intelligensen har det öppnat upp delar av mitt sinne som har gett mig information, som jag inte skulle ha kunnat upptäcka intellektuellt. I människans sinne finns olika medvetandenivåer. Varje nivå erbjuder olika slags intelligens och när du väl börjar förstå hur det fungerar får du större tillgång till sinnets arkiv.

När du färdas genom dessa medvetandenivåer får du tillgång till gammal kunskap. Jag har använt en del av denna inre kunskap och det har gett mig information om människans sinne och hur den här kunskapen kan användas mycket mer i framtiden.

Den universella intelligensen får kontakt med oss genom våra sinnen. Därför anser jag att det är dags att lägga mer betoning på kvantfysik om människan ska fortsätta att utvecklas. Dessa frekvenser som den universella intelligensen verkar på är något vi måste lära oss att avläsa och inte bara avfärda det för att det inte passar in i dagens vetenskapliga ramar. Traditionell vetenskap är viktig, men det ger oss inte alla svar.

Denna gamla kunskap har lärt mig hur jag kan förstå frekvenserna genom matematik, genom att använda en enkel rutin som upprepas vid varje medvetandenivå, vilket tar mig vidare till nästa nivå. Jag behöver bara ha tillit och följa det här, men det är inte något som du kan lära dig över en natt – det tar ett helt liv.

Jag använder dessa frekvenser när jag arbetar som medium. Min önskan är att jag ska lämna ett slags arv efter mig med den här informationen. Det här är något jag har arbetat med innan jag åkte till Kina, där jag var delaktig i ett forskningsprogram för några år sen, och det började när professorn ansvarig för projektet, helt oväntat, kom till mig i en meditation en tid innan vi faktiskt fick kontakt. Han pratade om en process som skulle ta mig tillbaka till gammal kunskap, som i vissa avseenden sträcker sig tillbaka till Arkimedes tid. I den universella intelligensen finns mycket information som har varit begravd under en längre tid. Mänskligheten förlorade helt enkelt förmågan att använda den.

I den delen av mitt sinne upptäckte jag en matris som har nyckeln till mycket av den här informationen; arkiven från det förflutna. För att besöka den här delen av sinnet behöver du vara i god psykisk balans. När jag gjorde den resan hade jag vant mig vid dessa frekvenser, men de var så kraftfulla att de tog mig till yttersta gränsen för vad jag kunde hantera mentalt och fysiskt.

Arbetet med frekvenserna är fortfarande i den grundläggande fasen, men det är något jag hoppas på att få en möjlighet att arbeta med mer. Om vi öppnar upp den delen av vårt sinne är jag övertygad om att det kommer att vara fördelaktigt för mänsklighetens evolution. Genom att använda dessa tekniker vägleds du tillbaka till den du verkligen är och vad du är ämnad att göra med ditt liv.

Jag hoppas att jag en dag kommer att kunna förmedla den här informationen till andra som är intresserade av att lära sig att använda detta. Jag hoppas att det är en del av vad jag är ämnad att göra med den tid jag har kvar här i livet. Tiden får utvisa.

Är vi tillräckligt öppna och beredda på att ställa det vi redan vet åt sidan, för att vidareutvecklas som människor? Jag tror det är nödvändigt för vår framtid.

/Terry Evans

14 KOMMENTARER

 1. Så sant har man en så fin gåva skall man känna sig lyckligt skattad. Vetenskap i all ära men det finns så mycket outforskat och som kan vara svårt att bevisa men som ändå är ett led till vår framtid.

 2. Ja folk har ju hånat naturfolken som hade en annan syn på liv och död.(inget sagt om politiker och religion)
  Det finns ju de som kan tala med djur och då har de väl en annan intelligens?
  Jag passade en hund och han läste av mina tankar och gav svar, så han var väl intelligent med?
  Även växter har väl en medvetenhet som kan påverka människor?
  Kan det vara så att lever man nära naturen, så ökar den mediala förmågan?
  funderingar mvh ronny i Uddevalla

  • That can happen. Nature is powerful and we are unconsciously affected by the frequencies around us. Thank you!/Terry Evans

 3. Så intressant att du kommer. Kontakt med detta. Det måste finnas ngn som tycker du/vi skall få denna kunskap Tack för att du delar

 4. Jättespännande Terry, vill så gärna höra mer.
  Den inre utveckling du har väglett oss kursdeltagare i med BM är fantastisk, som att få ett nytt liv. De yttre omständigheterna har mer och mer fått ge plats åt den inre rösten.
  Det känns så mycket rikare på insidan.
  Väntar med spänning på att få ta del av den kunskap du ger.

 5. Mycket intressant! Kvantmediativpsykologi!
  Kanske det är därför jag återkommer alltid till siffror, mönster och faser av händelser i efterhand.
  Kram
  Jenny N

 6. Träffade en kvinna för några dagar sedan vars svärfar ligger för döden. Hon och jag var kursare på akupunkturskolan. När hon hört vad läkaren sagt om hennes svärfar, säger hon spontant att han ligger lågt i yang, i detta fall i lungorna – och varför pratar läkaren inte bara i kineska termer!?

  Nä. Dom gör inte det. Men det vore vackert med det förhållningssättet i Sverige. Traditionen är väl typ 5000 år, vår läkarvetenskap inte ens hundra år. Så ja. Jo. Vore vackert om vi hade litat en smula på en äldre beprövad metod. Tänker jag. Personligen. . .

 7. Det är min känsla med, det känns som att kunskapen om detta alltid har funnits med. Och nu börjar alla frågetecken komma till sin spets. Som att det här känns mer hoppfullt samtidigt som allt känns helt nytt. Det är detta som väntat. Cirkeln har öppnat sig…

  • Thank you for your comments, Malin. Perhaps the circle is almost complete? Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn