Jag har skrivit mycket om hur de senaste två eller tre åren varit en slags övergångsperiod för mig. På sistone har Ascala visat sig mer och mer. Han sa till mig innan processen startade att det skulle komma att hända saker i mitt liv som jag helt enkelt inte skulle tro på om han berättade. Jag har varit tvungen att konfrontera mig själv och komma till insikt om vad som inte längre är nödvändigt eller viktigt i mitt liv, eller för mig som medium.

Den här processen har tagit mig till ett ingenmansland. Jag har förstått att jag måste släppa taget om saker och ting, för att rensa ut sådant som inte längre är nödvändigt och ordnat upp röran i mitt sinne. I efterhand kan jag nu se varför jag har varit tvungen att gå igenom den här otroliga och ansträngande processen. Ascala har funnits där, vid mycket viktiga stunder i mitt liv, och hjälpt mig hitta den riktning jag ska följa. Under resans gång har något hänt, jag har börjat känna frihet och en känsla av välmående, vilket har möjliggjort för mig att fatta en hel del avgörande beslut.

Det som är mest spännande, när jag nu går vidare till nästa del av mitt liv, är att jag inte har någon förutfattad mening om vad det ska leda till. Jag har inga stora tankar om framtiden, jag håller mitt sinne öppet och litar på andevärlden och Ascala – hur än resan kommer att se ut, med flytt och omlokalisering till en annan plats. Det är likadant med mitt sinne; jag lämnar en gammal struktur och bygger ett nytt andligt hus, som kommer att gynna mig i framtiden.

Men, naturligtvis älskar Ascala att retas med mig. Han har verkligen lärt mig skratta åt mig själv, men den här erfarenheten har gett mig så mycket bättre tålamod, att vara mer öppen och omfamna det nya syftet i nästa fas av mitt liv.

Varför delar jag dessa tankar med er? Alla ni som söker er egen sanning, samma dörr finns där för er om ni skulle våga öppna den; dörren till sinnet och själen. Alla de förändringar jag gjort har varit ganska överraskande för en del, men det var dags. Allt har sin tid.

Alla som söker med ett öppet sinne skapar sina egna mirakel – att vara den de är och den de är ämnade att bli. Det är inte en lätt uppgift, men det är vad Ascala har lärt mig. Ta en risk och möt din rädsla! Det är okej att göra misstag, det är en del av processen.

Covid-19 har fått hela mänskligheten att stanna upp. Ibland är det nödvändigt. Det verkar som om det är genom tragedi och kris som vi börjar öppna våra sinnen. Introspektion är alltid viktig, för alla människor som önskar gå vidare och utvecklas. Vad det här än ger oss, så tror jag att ni sökare kommer att inse viktiga saker om er själva nu. Introspektion utan krav är att ta ytterligare ett steg närmare förståelsen för vilka vi är och vårt livs syfte.

Slutligen, beträffande Covid-19, det jag har sett med det här viruset är att det har tagit fram det bästa i många människor. Och, till alla dessa vackra själar som arbetar på sjukhus och visar sin hängivenhet och sitt åtagande, de förtjänar all den uppskattning de kan få. Jag hoppas verkligen att vi inte glömmer bort dem!

När du har läst det här, sätt dig i tystnad och ta in dessa ord som Ascala inspirerade mig att skriva idag. Ge dig själv tid att sitta med dina känslor och att känna dem.

/Terry Evans

Föregående artikelBalans i livet
Nästa artikelPositiva risker
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

16 KOMMENTARER

 1. Tack Terry för din skrivelse som jag nyss läst. Inspirerande och eftertänksamma ord. Jag har nyss varit till en terapeut som trodde jag hade en frusen axel och ska röntga den på måndag. Vad det gäller pandemin sköter jag mej och lyssnar vad Tegnell och Löven har för info och följer densamma. Tack ännu en gång. Mvh Margaretha.

 2. Så sant,så viktigt, Tack! Jag ska sätta mig ner och vänta in mig själv,för jag är värd att vänta på…Ja det är mycket som händer för och med oss alla nu,nya perspektiv,nya sätt och nytt tänk.Kreativiteten flödar hos allt fler ,många lär känna sig själva lite mer än innan och vi tänker också mer på andra och varandra.”Go with the flow” utan förväntningar och ha det riktigt bra.All lycka med det nya och say hello to Ascala from me.Kram Birgitta

 3. Bra skrivet Terry.Jag känner att jag går igenom samma procedur som du gjort.Man känner tvivel många ggr men när man sen förstår hela sammanhanget så kommer euforin det är fantastiskt.Massor med kramar till dig.

 4. Kloka ord och tankar. Läser alltid dina i lägg i Ascala, det är olika hur dina ord och tankar träffar mig, ibland känner jag igen mig, ibland blir det hårda knuffar, ibland går det en tid innan jag förstår varför jag blev så känslosam och ibland är det ”bara” vackra och sanna ord som gör mig glad. Har tänkt så många gånger att skriva här, men så går dagarna och det blir inget av med det. Men jag har alltid en stor behållning av dina ord, en påfyllning av känslor som jag hade på dina kurser, där jag kunde vara mig själv och prata om vad som helst med vem som helst. Tack för att jag fått vara i Fanthyttan .
  Lycka till med allt!
  Marianne

  • Marianne, it is nice to hear from you again. Thank you for all your warm feedback. That is my purpose with the blog. /Terry Evans

 5. “Ta en risk och möt din rädsla!” That came right to my heart. Thank you so much for a very interesting story!

 6. Din text för mig genast tillbaka till det ögonblick när en person sade till mig- du Marie, du måste förändra ditt liv, du kan inte forsätta leva som du gör. Jag svarade ingenting. Men jag gick till mitt första 12-stegs möte, möte för vuxna barn. Där och då förändrades mitt liv. Jag var rädd, visste inte som fanns i fortsättningen. Hade jag inte öppnat upp för den möjligheten hade jag aldrig fått uppleva en inre frihet, jag var inte redo att utmana mig själv men jag gjorde det ändå. Efteråt har jag förstått att det var min själ som sökte sin sanning. En komfortzon kan verkligen vara bekväm, och min var det, fastän jag mådde så dåligt.
  Det är obekvämt i början att öppna upp för något nytt, det är jobbigt och besvärligt, känslorna bli huller om buller, men hur var det innan då.,
  Med tiden lär man sig att hantera det nya och man mår bättre, och som du säger, det är inte bekvämt hos alla. Men jag gjorde inte en förändring för alla andras skull, jag gjorde det för min egen skull.
  Nu mera tycker jag det är spännande att få bygga nya rum i min själ. En morgon när jag steg in i mig själv för att starta dagen, kom det rosor upp från mitt rotchakra, då förstod jag att kärleken till mig håller på att stiga uppåt, men ansvaret är mitt att sköta om den.

  Civid-19…..För mig är det ett globalt karma som vi nu möter. Vi kan gå det till mötes genom att vara goda och göra gott. Människan är och förstör allt. Vi ger oss på naturen, djuren, varandra, universum osv, inte konstigt att möts av detta.
  Jag hoppas och tror att det goda ska segra.
  Tack för texten som ledde mig tillbaka på en resa som varit en ynnest att få göra. Det blir intressant att ibland få blicka tillbaka.

  Marie Klintebäck

  • Thank you so much for your words, Marie. You have a great deal of courage. To face oneself is the hardest thing a human being has to do. I wish you all the luck on your continued journey. /Terry Evans

 7. Ju mer jag läser ju mer inser jag hur värdelöst mitt liv är och hur värdelös jag är som person. Ni är alla så kloka och vet exakt vad ni ska säga eller skriva. Själv känner jag bara ett stort mörker inom mig och det värker i magen och bröstet som om jag har ett stort svart hål inom mig. Öppna ditt hjärta säger den kloke men jag hittar inte nyckeln till hänglåset jag satte på för många år sedan. Livet är inte roligt längre och alla bara dör ifrån mig. Som tur är har jag en snäll make som står ut med mig. Hur han klarar det och har gjort i 35 år är ett under. Den dagen han försvinner ur mitt liv finns inget kvar. Jag kan inte sluta älta det och mår ännu sämre över att tänka på det. Jag avundas er alla som finner frid och ro och kan se er själva utifrån. Förlåt mina nattsvarta tankar men jag orkar inte hålla dem inne längre.

  Vänliga hälsningar från Ewa

  • Do not apologise. Everybody has dark thoughts from time to time. I have a feeling you should go to someone who you can talk to and share your feelings, a counsellor that can help ou find a way out from tour darkness. There is a light somewhere within you shining. please do not give up. Thank you for sharing! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn