Min guide Ascala har lärt mig är att mitt sinne och mina värderingar då och då måste uppgraderas. Utvecklingsprocessen får inte bli statisk. Det är ingen mening att klamra sig fast vid saker och ting, eller attityder och liknande. När mitt sinne förändras och min syn expanderar inser jag att något måste ställas åt sidan, det måste lämna plats för något nytt. Det kräver flexibilitet, att jag kan lyssna till Ascalas råd och inte till rösten som intalar mig att jag inte behöver någon förändring.

Ascala har förberett mig för beslutet jag nyligen fattade och flytten som nu väntar. Nu när vi har tänkt sälja huset och skolan har vi jobbat mycket på att rensa ut saker som vi inte längre behöver. Det är fantastiskt att upptäcka sådant som man har sparat på och glömt bort. Jag tenderar faktiskt att vara något av en samlare. Att släppa taget om saker som jag har ett band till, eller som ger mig ett fint minne är svårt, men när jag tänker på det och ger det en andra och tredje blick, kanske jag inser ”Nej, jag är färdig med det här.”

Om någon hade sagt till mig för två år sen att jag skulle komma att sälja Gamla Byskolan och lämna den bakom mig, skulle jag inte ha trott dem, men nu känner jag, utan några som helst tvivel att det är rätt beslut. Jag skapar utrymme i mitt sinne för att kunna se saker och ting på ett annat sätt. När jag väl hade fattat beslutet och började rensa ut, förvandlades det till något spännande och min energi börja återvända. Det gav mig känslor av upprymdhet och förväntan.

Att driva skolan har varit ett stort ansvar och åtagande. Jag har njutit mycket av det, men nu när alla förbättringar av skolan är färdiga kan jag se någon annan ta över. En del människor har sagt till mig: Det kommer inte att vara detsamma att gå en kurs någon annanstans, men så är det med förändring, det kan aldrig bli detsamma igen. En man jag känner bytte jobb och började arbeta på ett liknande företag där han varit anställd tidigare, efter några dagar insåg han att han gått tillbaka till något han egentligen inte ville ha. När man går tillbaka till något gammalt kommer det aldrig ha samma magi som det hade i början.

Förändring är egentligen personlig utveckling. Vi vill ha förändring, men vi vill inte släppa taget om något. För att finna sin sanning måste man möta sina känslor, det är viktigt att släppa taget om sådant som inte längre uppfyller ditt livs syfte.

Mitt arbete kommer kanske inte se likadant ut som det gjorde i Fanthyttan, men vem vet, när jag nu ändrar min attityd och gör den här flytten kommer jag kanske ha möjlighet att erbjuda mycket mer. Om jag inte fattade det här beslutet skulle jag inte kunna gå vidare till en ny fas, en annan del av mitt öde. Det är som att vara i en relation, det har sin tid och sen kanske man separerar. Du längtar efter att personen ska komma tillbaka, men skulle det hända inser du snart att den genuina känslan inte längre finns där.

Skulle det bli så att jag håller mina utbildningar på en annan plats i framtiden hoppas jag att det kommer att vara en riktigt trevlig plats som erbjuder något nytt som inte Fanthyttan kan erbjuda. Jag kan dock inte lova någonting, tiden får utvisa vad det blir.

Jag ser fram emot saker och ting, jag vet inte hur det kommer att bli, men jag hoppas att det kommer att erbjuda nya upplevelser, insikter, glädje och skratt. Min själ behöver näring som bara förändring kan ge. Som en terapeut sa till mig för många år sen: ”När du upplever att något börjar förvandlas till en institution för dig och din kreativitet då behöver du gå vidare till nästa fas. När jag går vidare och in i det okända känner jag mig levande, det behöver inte vara något stort, bara något nytt som för mig närmare mitt öde.

Så, vi får se vad som händer! Jag kommer att hålla er uppdaterade. Nu hör jag bara Ascalas skratta och jag ser hans leende ansikte. Vad har han i görningen nu? Han älskar att reta mig, för han vet hur nyfiken jag är.

/Terry Evans

Föregående artikelGLASS I STORA LASS!
Nästa artikelDen gud jag tror på
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

10 KOMMENTARER

 1. Du gör det som känns rätt för dig, önskar dig all lycka i framtiden. Men ledsamt för oss här förstås.
  Det känns konstigt att inte du och din verksamhet ska finnas kvar. Men man måste lyssna till sitt hjärta och sina hjälpare.

 2. Det är roligt att höra att du omfamnar förändringen med glädje. Jag gillar också förändringar men de ska på något sätt vara inom ramen av min comfortzone. 😊 Jag tror att du kommer att ha nya spännande erbjudanden och arbetssätt som jag tror kommer att utveckla dig och ditt arbete på ett positivt sätt. Jag är väldigt glad över att Du numera återfinns i ett par poddar som man kan lyssna på, det passar mig ganska bra och jag gillar att lyssna. Den sista podden, där du pratar om frekvenser påminner mig om en händelse med min man. Jag sitter i bilen på väg till jobbet, jag känner mig inte helt okej och mannen ringer i samma minut och frågar hur jag mår eftersom han kände att något var fel med mig. Och han befinner sig 50 mil från mig. 😊 jag tror faktiskt att jag lite medvetet skickade den känslan till honom men det var intressant att han kunde plocka upp den. 😊 Så om det är det som är frekvenser så förstår jag precis vad du menar. 😊 Lycka till med försäljningen och den fortsatta rensningen. Take care // Mia

  • You have a good understanding of frequencies then. They create synchronicity. Your husband must care for you very much. Thank you! /Terry Evans

 3. En nyttig text att läsa, och som påminnelse för mig om att dax att värdera om vissa saker.
  Personlig utveckling handlar ju om att lämna gamla mönster och värderingar bakom sig. Att lyfta upp det i ljuset och se vad man kan förändra och om det har samma värde som förut. Om det inte har det bör man lämna det och öppna dörren och släppa in nytt ljus i det hela. Så även med platser, relationer och jobb. När det inte längre ger glädje eller utmaning då är man nog färdig med det.
  Man behöver våga släppa taget om det gamla, endast då kan ny energi komma in och förändra det. Jag var en sån som var trygg i det jag hade, ville inte ha förändring, jo jag ville ha det, men vågade inte släppa in nytt. Var rädd för att det skulle komma in i något som skulle göra mig osäker och rädd. Den kombon- vill ha plus rädd är mycket energi krävande.
  Nu har lärt mig att vara trygg i förändring. Jag vill ju fortsätta hitta nya vägar i mig själv. Men jag kan inte nå förändring om jag jag inte har villigheten, den är viktig.
  Att gå kvar i det gamla skapar inte magi, magi för mig är att skapa förändring, förändring som tar mig till nya inre platser. Ibland har det tagit mig till nya yttre platser med. Din skola var en yttre plats som skapade inre magi för mig.
  Om jag inte uppdaterar mitt sinne, ja då dör jag lite, jag blir liksom avslagen. Varje förändring gläder mig, jag kanske är obekväm i början men ändå med liksom….
  Jag önskar dig och din fru lycka till med försäljningen och flytten och med allt det nya!

  Marie Klintebäck

 4. Du har då rätt när du säger att man måste lämna något för att få tillbaka sin kreativitet. Själv vet jag inte vad jag ska lämna för att hitta tillbaka till min kreativitet. Tänker ofta på vad du sa första lektionen: det är bara det du verkligen vill göra som du får gjort. Så antagligen vill jag inte längre vara kreativ och insikten gör ont i hjärtat. Jag avundas dig som tagit detta stora beslut. Kramar till dig och kanske korsars våra vägar igen en dag.

  • I hope we will meet again one day, Cilla. You are one lady I will never forget. It is nice to hear from you. You will re-connect with your creativity again. /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn