Min fru Astrid och jag hade en riktigt trevlig jul, som vi tillbringade med hennes nära och kära. De var hos oss i tre dagar, vilket var trevligt. Astrid och jag bestämde att vi ville använda resten av vår ledighet bara för oss. Vi är normalt mycket upptagna och har inte alltid tid för varandra. Det är väldigt lätt att gå i fällan där arbetet blir prioritet. Vi pratade mycket med varandra och åt god mat. Det var så gott att få ha dessa dagar bara för oss.

Som många av er kanske vet, när vi är väldigt upptagna kan vi ibland försumma saker och ting som är viktiga för oss på ett personligt plan. Vi bestämde att vi bara ville ha en speciell middag tillsammans. Det var trevligt att komma ikapp med varandra och ha tid att göra sådant vi normalt inte har tid för.

Jag hade tid att tänka på mitt liv, var jag står och vad mina kommande steg ska vara. Jag känner nu att det är dags att ta ett steg framåt och involvera mig i nya projekt som ligger nära hjärtat, i relation till mitt arbete som medium och lärare, och samtidigt använda min kreativitet för att skapa nya utmaningar och öppna nya dörrar. Ibland är det viktigt att lämna gamla saker bakom oss och anta nya kreativa utmaningar.

Den här tiden gav mig ett tillfälle att återknyta till mig själv. Det gjorde det möjligt för mig att skapa en bro som förhoppningsvis kommer att ta mig in i en ny framtid. Med varje nytt år har vi förhoppningar eller förväntningar som erbjuder oss något nytt som kommer att hjälpa oss på vår livsresa. Jag är full av entusiasm och jag har en ny slags optimism nu.

Var du än är, så önskar jag att det kommande året kommer att bjuda på nya utmaningar och nytt hopp som kommer att nära din själ.

/Terry Evans

Föregående artikelSymbolik i drömmarna (del 1)
Nästa artikelVåga ta din plats i livet
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

3 KOMMENTARER

    • Vera, I have known a lot of people who have actually seen them and I believe they exist, I believe in nature spirits. I cannot say if they exist in spirit. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn