Vid jultid går min fru upp i högvarv, skulle man kunna säga. Det är nästan som om hon är i sin sjunde himmel. Hon börjar planera för julen mycket tidigare än jag. Hon älskar helt enkelt julen, att hänga upp julbelysning, dekorera huset och så vidare. Hon är julandan personifierad; hon blir så entusiastisk att jag inte kan hålla jämna steg med henne. Det är en tid då hon älskar att vara tillsammans med sin familj, en familj som jag nu är en del av. Hon är väldigt social och älskar att ha människor omkring sig. Det märkliga är, när hon börjar att förbereda för julen blir jag omedvetet inblandad. Jag känner hur något börjar spritta inom mig. Jag tycker om att laga mat och sådana saker, min fru likaså. Det svenska julbordet är väldigt viktigt för henne.

För mig handlar inte julen om gåvorna som utbyts, men jag anser att det är en tid att ge och dela med sig. Julen är en tid då familjen och nära vänner samlas och njuter av god mat, men det mest intressanta är att träffas och umgås. Jag minns som barn, hur jag brukade älska att lyssna till sångerna och psalmerna som sjöngs i kyrkan. Den dag vi verkligen börjar fira i Storbritannien är den 25 december. Jag brukade då sätta på radion och lyssna till de olika körerna som sjöng, för mig var det jul, jag kände mig väldigt avslappnad. Det berörde mig och ingav tillförsikt, som om jag blev ett med något. Jag skulle inte säga att jag är kristen, men jag tror på den kristna filosofin. Den påminner mig om något mycket viktigt, att vi alla är människor som lever under samma himmel.

Det här knyter verkligen an med något djupt inom mig, vad det än är, så ger det tillförsikt och påminner mig om syftet med mitt liv och vem jag är.

Vem du än är, var du än är, så skulle jag bara vilja sända dig en hälsning på mitt sätt. Vi är alla del av en helhet och vad den intelligensen än är, så finns en del av den inom oss alla. Det är ett väsen utan ansikte, som kopplar samman mänskligheten. Min önskan, för egen del, är att det här ljuset inombords växer sig starkare och starkare.

Må det inre ljusets kraft vara med er alla.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

/Terry Evans

Föregående artikelAtt känna sig själv
Nästa artikelMin ”sladdis” har päls och fyra ben
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

6 KOMMENTARER

  1. En sann glädje att läsa denna blogg, kan relatera till så mycket. När jag och mina syskon var små var julen en fantastisk tid, morfar kom med famnen full av julklappar med papper och snören i en härlig färgprakt. ögonen tindrade och det pirrade i magen av nyfikenhet. Mormor hade med sig kakor och bullar, idel godsaker som hon arbetat hårt med. Hon gjorde fantastiska kreationer med pepparkakshus, till julkrubban sådde hon riktigt gräs. Julen var stor och nykter, ingen drack alkohol utan morfar tog fram sin gitarr och sjöng. När morfar gick bort så blev som att julen dog, alla stod som handfallna. När mormor dog höll jag hennes hand, hon blev 91 trots sin MS. Det blev att jag började ta över jularna eftersom mor o far började bli till åren och inte orkade så nu får dom vila och då har jag tagit över jularna, dock blir det annorlunda i år då min ork tryter. Tungcancern och behandlingarna tog hårt och försöker stjäla alla min ork trots att det är 24 år sedan. Jag vill så mycket men fysiken finns inte och det är sorgligt , dock är varje dag, varje andetag en gåva. I år är barnbarnen med sin farmor o farfar och kusiner och jag och maken får vila. Känns lite konstigt men välbehövligt. Hoppas att vi kan ta våra promenader i snöklätt land där snön gnistrar som stjärnor och det knarrar under skorna, träden glimmar som silver, och månen lyser praktfullt., det är fantastisk med naturen som läker kroppen mer än något annat ♥ Önskar dig och de dina en riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2020 ♥

    • Nice to hear from you again, Rose-Marie. Thank you for sharing with us, it is certainly a gift to have grandparents like you had. Happy New Year! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn