Jag har alltid varit en kreativ person, på många olika sätt, i mitt sätt att tänka och med mina idéer. Det gäller många olika områden, oavsett om jag skapar något, skriver, renoverar en gammal möbel eller arbetar ute i trädgården etcetera. Utan den här kreativiteten skulle en stor del av mitt liv vara tomt. Ja, jag har mina vänner i andevärlden. Mina guider och hjälpare inspirerar mig och stöttar mig i att vara mentalt kreativ. Om jag inte använde min kreativitet skulle jag ha ett stort tomrum inom mig.

När jag arbetar som medium ger andekontakten ofta information om mottagarens kreativitet och hur det skulle kunna berika deras liv. Det känns lite sorgligt när människor inte tycks vilja göra något åt det; att kännas vid det, öppna upp och låta det bli en del av deras liv. Ibland verkar det som om det räcker för dem att ha vetskapen – att de skulle kunna göra mer. Kreativitet är en gåva, något som verkligen kan ta våra liv framåt.

Jag minns en man som kom till mig för några år sen och sa: ”Jag kom till dig får några år sen och jag fick en del användbar information om min potential och kreativitet. Jag agerade aldrig, och senare ångrade jag mig när jag insåg att tillfället gått mig förbi.” Jag har träffat många som hamnat i samma dilemma.

Men, det är egentligen aldrig försent. Det enda du behöver göra är att bestämma dig för att ta nästa steg och börja använda det. Sen är det som en blomsterknopp som bara blommar ut. Kreativitet är som en perenn, den kommer tillbaka hela tiden. Varje gång jag använder min kreativitet finns den där. Den har blivit en väldigt aktiv och positiv del av mitt liv.

Min poäng med det här är, alla ni som inte använder er kreativitet – gör det! Det kommer verkligen att öppna upp dig. Det här är anledningen till att jag kallar mitt företag Creative Experiences, att hjälpa en person att komma i kontakt med sin kreativitet är ett nöje. Jag kan så ett frö, men sen är det personens ansvar att se till att det får den näring det behöver.

Jag skulle gärna vilja höra era kommentarer om detta.

Ha en kreativ dag!

/Terry Evans

Föregående artikelKnossos – kraftplats och kultur vid Medelhavet
Nästa artikelVatten! Gåvan till liv
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

12 KOMMENTARER

 1. Hej Terry som du säger livet är aldrig försent …tror det handlar om att människa begränsar sig själv till att våga…perfektion , prestationsångest. Tiden ! När man borde tänka, vad spännande jag är ute på okänd mark , vad som helst kan hända ? det lilla barnets lust å nyfikenhet är något som vi borde ta tillvara genom alla våra levnadsmiljöer. Varma hälsningar Rosie

 2. Jag upplever att själva kreativiteten öppnar upp för inspiration och är själva kontakten med mitt högre jag o med andevärlden. Jag känner mig aldrig ensam när jag skapar. Känner mig aldrig så fylld o tillfreds som när jag skapar. Att få vara kreativ är för mig själva livsessensen. Utan detta vill jag inte leva!

 3. Did you write this to me Terry? Tomorrow I’m doing my last day as a teacher. I have now left the future open… not a single thing booked or signed up for any job after the summer. Scary and exciting at the same time. The only thing I’m signed up for is a writing course this summer. We’ll see where the roads will take me. But trying to get rid of obstacles and make room for things to happen must be a good start right? Making creativity happen. Best regards, Sofia.

  • Great news, Sofia! You have finally taken the plunge! Thank you for sharing these good news and good luck with your writing course. /Terry Evans

 4. Jag jobbar med dementa mænniskor i mitt yrke som ær vældigt tungt før huvudet och mentaliteten.man har”promille” i huvudet efter 7,5-timmar på jobb och dær ger jag massor av energi och omsorg.men nær jag skall vila min hjærna och kropp anvænder jag min kreativitet i trædgårds arbete och snickring skapar och æven spelar jag på pianot mitt eller keyborden lyssnar på musik. Dær anvænder jag min kreativitet som laddar mina batterier. Har också ett stort andligt intresse dær jag læser bøcker om detta.

  • Nice to hear from you. I also love working in my garden. When I am working with my hands I feel the most creative. Thank you! /Terry Evans

 5. Jag har inte haft lust under vintern men nu har jag börjat både i trädgården och kall målning och känner att jag mår mycket bättre då . Tack

 6. Hej Terry! Du var intresserad av återkoppling och här kommer mina tankar. Jag tycker det är så intressant med kreativitet. Vi skapar hela tiden utan att tänka speciellt mycket på det. Vi skapar vårt liv genom handlingar och även de tankar vi tänker. Vi kan skapa konst, musik, böcker eller dansa för att inspirera andra och dela med oss av oss själva. När vi skapar medvetet som till exempel att måla eller dansa kan vi känna att vi kan få kontakt med det djupaste inom oss. Vi kan också få kontakt med det kollektiva medvetandet och upptäcka att vi inte är separerade utan ett. För mig är skapandet det som gör att jag känner mig levande och lycklig. Jag hittar tillbaka till det som är min ursprungsenergi/qi och själskraft. Ibland går jag vilse och tappar bort mig och det kan vara som att bestiga ett berg för att hitta tillbaka igen. Det finns så många sätt att fly från det som ger äkta energi och istället ta till kaffe, shopping, arbete, droger, hjälpa andra och massa annat. Genom Qigong, meditation, Vedic art och dans hittar jag tillbaka till mig själv.

  • Thank you, Jane. You write so well, very interesting! Say hello to your mum from me and also thank her for her greetings. /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn