Jag är precis på väg in i kurslokalen för att hjälpa människor som behöver förstå lite mer om vad som händer med dem i relation till deras känslor, och vad som pågår omkring dem. Vissa är öppna och har inget naturligt beskydd. De tar in känslor och allt möjligt, så jag har tänkt hjälpa dem att lära sig stänga ner ordentligt till dessa externa influenser, och hjälpa dem att avgöra om det kommer från andar eller om de tar in andra människors känslor. Det här kommer att bli en utmaning för mig och min assistent Kerstin.

Ha en trevlig dag!

/Terry Evans

Föregående artikelBloggen är tillbaka!
Nästa artikelMentalt mediumskap – riktlinjer
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Nå hur gick det för dem som inte kunde stänga ner sig, jag är nog mest som en automatknapp när man stänger ner sig, kan ta in människor känslor med men när någon mår dåligt har de hänt att jag har gott fram och frågat hur det egentligen mår de har berättat, så jag har sagt hur det skall göra för att stänga ner sig och en del har till och med sagt att de spökar hos dem. har då kopplat upp mig har sett nått som att någon har fastnat i den här välden, då har jag satt i gång mitt ljus så de kommer till mig i stället så jag kan föra över dem till ljuset, har kallat de mesta för kärlekens land. har som sagt alltid änglarna runt omkring mig. talar med mina vänner från andevärlden varje dag men de är de mesta som tar kontakt med mig så jag svarar dem så gott jag kan. och stör dem gör jag nog aldrig..utan de blir glad när de jag svarar dem, men nu får du ha en fin dag!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn