För ungefär ett år sen gjorde jag en Livet mellan liven session under hypnos med Rita Borenstein. Efter min session skrev jag ett par artiklar i min kolumn på Ascala News, där jag delade mina upplevelser. Det här var en livsförändrande upplevelse och det är därför som jag än en gång skulle vilja berätta om vilken effekt det hade på mig. Jag rekommenderar starkt något som det här för dem av er som skulle vilja ha bättre kontakt med sin själ och bättre vill förstå sitt livs syfte i den här inkarnationen.

Innan Livet mellan Liven upplevelsen med Rita Borenstein tog jag alltid min egen personliga utveckling på stort allvar, men efter den här sessionen har mitt medvetande fortsatt att ge mig nya insikter, till exempel hur jag har burit med mig tänkesätt från tidigare liv. Detta har på alla tänkbara sätt varit frigörande för mig. När dessa insikter kom upp till ytan började jag förstå smärtan, besvikelsen och rädslan som jag burit med mig till detta liv.

Under den första inkarnationsupplevelsen från ett liv jag levde i Tyskland kunde jag se mig själv bära på papper som jag tror handlar om forskning. Så långt tillbaka jag kan minnas har jag alltid varit intresserad av sinnet och hur det fungerar. Vad är det övernaturliga, vad händer i den delen av hjärnan som forskarna säger att vi knappt använder? Som 22 åring i den inkarnationen blev avslutades mitt liv för tidigt och i detta liv fortsatte min resa vid 22 års ålder, när jag gick på en privatsittning hos ett medium för första gången. Samma medium berättade för många år sen att jag skulle vara engagerad i forskning och det har skett, jag är driven när det kommer till forskning och sinnet.

Under den andra inkarnationen, som jag upplevde med Rita, återvände vi än en gång till Tyskland. Där fick jag uppleva hur jag var del av en familj och en regim utan valmöjligheter. I detta liv är jag kreativ och jag vill utforska, jag vill vara pionjär. Jag har en känsla inom mig att jag inte får kasta bort tiden, jag måste åstadkomma så mycket jag bara kan. Om jag är i en situation där jag känner mig inlåst och fast upplever jag det som mycket svårt. Jag minns för många år sen när en psykolog sa till mig: ”När något blir till en institution och du känner dig begränsad och inte har en röst kommer du att lämna situationen.” Det kan spåras tillbaka till inkarnationen under andra världskriget. Jag förstår varför jag upplever alla slags diktaturer som motbjudande.

Jag blev ännu mer inspirerad när vi kom till biten där jag faktiskt fördes in i framtiden. När insikterna poppade upp i mina tankar var det som om jag fick kontroll över min rädsla och mitt motstånd.  Den här omedvetna rädslan har inte längre kontroll över mig, vilket den hade innan jag träffade Rita.

Mötet med Rita startade en helt ny process inom mig, det har gett mitt liv ny styrka, ny mening och förhoppningsvis en ny riktning. Resan som hon tog med mig på var fantastisk. Den öppnade upp nya dörrar i mitt sinne. Intressant nog hjälpte det mig även att rensa bort mentala och fysiska blockeringar som jag haft, men aldrig varit medveten om.

När sessionen var färdig trodde jag att 40 minuter hade passerat, men när jag tittade på klockan hade fyra timmar gått! Jag vill än en gång tacka Rita för gåvan hon gav mig.

Terry Evans

P.S.
Den 2 november har ni möjlighet att få ett smakprov av detta här på min kursgård Gamla Byskolan, då Rita kommer hit och håller workshop. Missa inte det! Läs mer här

4 KOMMENTARER

  1. I was told (many years ago) I had lived as kind if a Princess in France 1700. I thougt it was corny!! What the Medium told me. But then I remebered driving through France, as 19 years old…. I recognize it all. And a life in Norway,-wich ended in Edingburgh. It seemed I just left for the adventure. Can understand all the travelling in my life.

  2. Mycket intressant Terry! kan tänka mig att det var en fin resa 🙂 Bara det att kunna få bort rädsla och blockeringar. Jag upptäckte just att jag fortfarande har kvar rädslor, eftersom jag hade tungcancer för 24 år sedan så börjar biverkningarna nu bli lite för många. Ska in på en ny op och ta bort alla nedre tänderna, det här gjorde att jag drabbades av panik , hade försökt tänka bort sjukdomsbild. Nu har rädslan tagit ett grepp och jag vet varken ut eller in hur jag ska orka med detta. Det är vävnadsdöd s.k. nekros och man tar bort tänderna och tandben, enda problemet är att kraften tryter. Ja vi får se åt vilket håll det går , det gäller bara att jag tar mig dit. har med andra ord rädslor som sitter som berg som en blockring trots att jag jobbar på allt detta. Tyvärr hittar man inte alltid kopplingen, roten till det hela. Synd att vi inte bor nära Fanthytta för det hade varit spännande att träffa Rita. Jag har liksom du fått till mig att jag inte ska kasta bort/slösa bort tid, har grubblat på varför? Tack för en mycket intressant krönika ♥

    • Hej Rose-Marie, I can understand your fear. I will send my thoughts for you. With the situation you find yourself in you can only meet it one day at a time. To be in constant fear takes a lot of energy. Whatever your challenge is about, if you dig deep within you will find the resource and the energy to deal with it. My thoughts are with you. If you ask spirit, unconditionally, to send you the power you need it will be with you, but not in the way you think. Keep an open mind and take care! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn