Det senaste året har varit tufft på många sätt. Den här pandemin har påverkat alla och naturligtvis är det vi upplever just nu en prövning för oss, men det handlar nu om att använda den oändliga kraft vi har inombords.

För mig är känslan av hopp mycket viktig när jag befinner mig i en labyrint, osäker på vad som ska hända. Känslan av hopp är som ett kraftfullt och kreativt ljus, men om vi ger upp är det som att släcka lampan i vårt sinne, vi fastnar i mörkret och blir extremt apatiska. Om vi håller lampan tänd kan det ge oss tillräckligt med kraft och själsstyrka att ta en dag i taget.

Hopp är som att få medicin och när vi känner hopp kan det även påverka andra människor omkring oss och få dem att må bättre, utan att vi behöver säga någonting. Hopp handlar inte om att ställa villkor, det är något vi känner när vi är närvarande. När vi ställer för många villkor börjar vi släcka lampan för oss själva. Ibland när jag känner mig låg eller förlorar sikte på syftet är det lätt att tappa hoppet.

Hoppet är en gåva från den högre intelligensen och när vi ger gensvar kan de få kontakt med oss. Den här högre intelligensen kan bearbeta oss när vi är vakna och när vi sover. Negativitet och depression blockerar dessvärre allt positivt.

Jag tar kontakt med den högre intelligensen varje morgon. Jag ber dem inte om någonting, de ger mig helt enkelt en känsla av att inte vara ensam. De finns där för mig. Det ger mig också hopp. Det här är något som jag använder mig av när saker och ting är tillsynes tunga och mitt humör inte hjälper mig på något sätt.

Hur du än mår, ge dig själv tid på en stilla plats och be andevärlden sitta med dig. Bara känn, be inte om någonting. När du får kontakt med den högre intelligensen kan de erbjuda dig hoppfulla känslor, men de kan inte göra något åt situationen du befinner dig i. Det är ditt eget ansvar. När jag upplever svårigheter i livet vet jag att det är dags att förändras och gå vidare. Det är aldrig en behaglig känsla, men ur det otrevliga kommer något bra, det har jag upptäckt om och om igen. Det kan ta lite tid – vi måste ha tålamod.

Året som gått har varit en väckarklocka. Saker och ting kommer aldrig bli desamma igen. Det är synd att det krävs sådana saker för att få oss att vakna upp och inse hur mycket vi tagit förgivet i våra dagliga liv. Förr eller senare kommer den här pandemin att vara under kontroll, och när vi ser tillbaka kommer det att visa oss vad vi inte har respekterat. Jag tror att det här kommer att ske både på individnivå och globalt.

Det här är en insikt vi erbjuds. Jag hoppas att det har inspirerat dig eller gett dig någon form av insikt om dig själv. Ta med dig dessa ord som din vän och följeslagare under det nya året. Hur lång tid det kommer att ta innan vi ser ett nytt ljus i tunneln vet jag inte, men det kommer.

Jag önskar er alla ett lyckosamt år med en känsla av gemenskap!

Tack!

/Terry Evans

Föregående artikelGod Jul 2020
Nästa artikelSläppa taget och gå vidare
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

14 KOMMENTARER

 1. Tack bästa Terry för dina kloka ord… ja mitt i allt så tror jag det är viktigt att se och uppskatta det vi har, att inte ta allt för givet!! Tacksamhet tror jag är det viktigaste vi kan känna,, att inte bara tro att livet ska flyta på som vanligt, utan tacka för det vi har! Jag tackar varje dag för min familj och det är det jag är mest tacksam över!! Gott Nytt år till dig och din familj!!!! Kram

 2. Hej! Antagligen en idiotisk fråga men vad tror Terry om vad en massa läkare professorer skriver om att detta virus är medvetet utplacerat och vaccinet gör att det kan ändra vårt DNA? MVH Lena

  • First and foremost, I am not really qualified to answer that question. I have not been following that debate. I do not have the proper knowledge, but thank you for your question. /Terry Evans

 3. Tack underbara Terry!
  För dina kloka ord. Jag har verkligen haft ett tufft å, på många sätt
  Men fått hjälp av mina Änglar.
  Även om jag inte alltid fattat direkt.
  Jag fortsätter att jobba på med mina känslor, och oro.
  Samt att jag verkligen är tacksam för allt jag har,
  Men nu känner vi väl alla? Saknaden av energi, ljus och kärlek. Som
  närheten och kramar ger oss.
  De som inte upptäckt det ännu.
  Hoppas jag verkligen förstår.
  När världen Öppnar sig för det.
  Jag saknar det så mycket
  Önskar dig Och de dina, ett riktigt
  Gott nytt år <3
  Kramar Carina Pontén

  • Thank you for your interesting text! Us humans are not used to be in any form of lockdown, I do believe it is going to make us realise what everyday connections and closeness really mean to us. /Terry Evans

 4. Hau Terry🌞
  I wish you and your loved ones a beatiful, blessed and joyful new year! 🔔🎼🎸🎷🎻🥁✨🙏
  Toksa ake until next time 🙏

  • Nice to hear from you Martin. I wish you the same. May your spirit walk with you. Thank you! /Terry Evans

 5. God fortsättning Terry!
  Hoppet är för mig en ljusglimt, som en stjärna som lyser klart, det är en drivkraft i mitt inre.
  Vaknade till ett nytt år med glädje och nyfikenhet på hur året kommer att bli. Det är så sant som du skriver, att det gångna året har varit en väckarklocka. En väckarklocka som verkligen ringt med hög signal.
  Det har varit ett jobbigt, tungt år med sjukdomar och elände vilket gjorde att allt kändes eländigt och kaosartat och på det kom pandemin.
  Nu är det förändringens tid känner jag, det blåser det nya vindar, kan nästan känna dom. Förändring från gamla mönster till nystart. Nya dörrar kommer att öppnas mot världen, nya dörrar kommer att öppnas för var och en av oss om vi bara ser den där strimman av ljus i dörröppningen och gläntar på dörren lite till, och lite och så ordentligt.
  Det är dessvärre inte lätt att se ljuset när sjukdom knackar på, när värk tar ett järngrepp så den nästan äter upp en, när sorg tar ett kliv över tröskeln utan att be om lov, när krigen nästan gör slut på mänskligheten, när våldet tar en plats den inte är berättigad till och när psykisk ohälsa ökar. Vi har matats med idel negativa nyheter som tar sig in på djupet i själen så det vore på sin plats med positiva nyheter detta år.
  Vi behöver börja värna om varandra, värna om planeten som blöder och börja förstå vad som händer och ta ansvar för det. Vi är väldigt små i ett gigantisk universum och alla behöver vi den insikten innan vi förstår vad vi gör med oss själva och moder jord.

  Tappar dock inte tron och hoppet på en ljus värld, en ljusare framtid ♥

  • Thank you for your wise and thoughtful words, they send a powerful message that becomes creative energy. I wish you all the best for the coming year. /Terry Evans

 6. Gott nytt år Terry, jag hoppas att detta året kommer med mycket ljus och värme på alla sätt vis. 😊 Jag tänkte på det du skrev att saker och ting aldrig kommer att bli på samma vis igen, och det är något som jag har tänkt på att förändringar är väl egentligen det enda som man alltid kan vara säker på att man måste hantera, på både gott och ont. Förändringens tid känns det som man har konstant. 😊 Ta hand om dig/ er och god fortsättning. 😊

  Med vänlig hälsning/ Mia J

  • I will take in your words and the feeling that they carried. Thank you! What is the future going to bring? It awakens my curiosity. /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn