Jag har alltid varit en ledare, i olika kapacitet, i olika områden av livet. När jag planerar är det väldigt viktigt att jag planerar i detalj för att försäkra mig om att jag kan möta kraven, vilken dag det än gäller eller i olika projekt. När jag skriver den här texten kan jag minnas tillfällen när jag gått in på kontoret och fått ett email eller ett telefonsamtal som innebär att jag måste åsidosätta alla mina planer för den dagen, för att andra problem har dykt upp och kräver omedelbar uppmärksamhet och måste hanteras snabbt, men försiktigt.

Jag minns de gånger jag blivit så frustrerad och irriterad på grund av detta. Men, när jag tänker tillbaka och ställer mig frågan: Varför händer det här mig? Då inser jag vilken gåva det är när mina genomtänkta planer faller sönder på grund av det oväntade. Ett tillfälle att vara mångsidig, att komma i kontakt med den kreativa sidan av ledarskapet. För att lösa problemen har jag ofta varit tvungen att tänka utanför ramarna och använda min intuition. Det är fantastiskt vad kreativ man kan vara i en sådan situation. Du upptäcker dina förmågor som ledare och hur kreativt ditt team kan vara.

Det ger ett tillfälle att skapa ett mycket mer sammansvetsat och bättre fungerande team. Det gör att vi växer och utvecklas. När jag skriver det här börjar jag le, det är väl det här livet erbjuder? Vi möter alltid det oväntade, sådant som vi tidigare inte tänkt på. Plötsligt hör jag Ascala skratta och säga: ”Om allt alltid gick som planerat, vad skulle du lära dig då, Terry? Din kreativa förmåga skulle aldrig växa.”

Det här påminner mig om ett skämt. Hur kan du få Gud att skratta? Berätta om dina planer! Då kommer du att få se vilka planer Gud har för dig, och det är troligen inte vad du hade förväntat dig.

/Terry Evans

Föregående artikelAtt hitta sig själv i Kanada, Del 1
Nästa artikelKreativa Ma ställer ut & turnerar med änglarna
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Jag tror jag bär på ngt viktigt som kan hjälpa många. Har alltid känt glädje att få hjälpa. Jag har fortfarande inte förstått vad det är jag ska göra? Och känner mig mer förvirrad än någonsin. Gud kämpar nog på mer än skrattar med att försöka få mig att fatta efter alla dessa år. Här är det nog mer jag som skrattar av frustration ????

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn