När jag har mediterat med Bergsmeditationen de senaste arton månaderna har den inte haft samma inverkan på mig som den normalt har. Jag var medveten om att det pågick en process inom mig som jag inte riktigt var i kontakt med. Jag pratade med min vän Ingela, som även är ett duktigt medium. Hon sa:
– Ascala kan inte nå dig, för du har stängt av.
Jag tänkte:
– Det kan inte stämma, jag pratar med honom varje dag! Men han hade faktiskt sagt:
– Du behöver inte göra meditationen på samma sätt som tidigare.
– Men det är så jag tycker om att göra den. Jag tycker om att gå igenom meditationsprocessen, hade jag svarat honom.
Jag var lite envis och gjorde motstånd, men på hans subtila sätt försökte han poängtera för mig:
– Jag börjar bli en del av verkligheten i din vardag. Det är som om jag bara är i rummet bredvid dig, så du behöver inte göra meditationen på samma sätt längre.
Jag började inse att han försökte tala om för mig att min frekvens hade förändrats. Omedvetet hade jag lärt mig att gå från en medvetandenivå till en annan. Det kunde ske på en sekund. Det var det han försökte tala om för mig. Det var också ett resultat av frekvensforskningen i Kina.

Ascala sa:
– Under din utveckling genom åren har du låtit mig bli en mycket större del av dig, vilket gör det möjligt för mig att ha kontakt med dig på ett sätt som jag aldrig haft förut. I gengäld får även du bättre möjlighet att ta kontakt med mig. Det kan du se själv. Du kan se att det jag önskar att vi ska uppnå har expanderat.

Jag ville fortfarande göra det på mitt sätt, jag ville klättra upp för mitt berg så som jag var van vid. Jag var fortfarande fast i mitt tänkesätt, men för några dagar sen fick jag mitt livs överraskning. Jag befann mig på ängen i meditationen, på väg att börja min resa. Då blev jag inbjuden av Ascala att gå igenom en dörr. När jag gick in i den sfären visade han mig allt vi hade arbetat med tillsammans, forskningen etcetera. Han pratade om mig som person och hur jag hade förändrats.

Med åren som gått har jag varit tvungen att lämna så många tänkesätt som inte längre tjänar något syfte. Nu har jag en livskvalité som jag aldrig haft förut, både på ett personligt och ett känslomässigt plan. Ascala har lärt mig ett annat sätt att ge och ta emot kärlek. Intressant nog har min fru Astrids barn och min kära svärmor gjort mig mer öppen. Jag inser att hennes familj även är min familj, vi ser varandra så som vi verkligen är och med en känsla av uppskattning och respekt. Jag inser vilken gåva det är och hur mitt gamla sätt att tänka ibland har förhindrat mig att se det jag redan har. Invanda tänkesätt gör oss blinda för vad som faktiskt är möjligt. Nu kan jag känna att Astrids familj är min familj. Familjer behöver inte vara biologiska. De senaste fyra veckorna har inneburit en insikt efter den andra.

Astrid och jag har haft en rätt intressant resa så här långt. Hon fick mig att inse något häromdagen, något jag inte riktigt förstått själv.
– När jag träffade dig, sa hon, insåg jag att jag var tvungen att överge en gammal känsla som inte längre tjänar något syfte, men på vägen har jag upptäckt en ny känsla. Jag är inte bara en längre, vi är två. I och med att jag har kunnat se det här har jag kunnat lämna gamla saker bakom mig.
När hon berättade det för mig förstod jag att jag hade gått igenom samma process.

Sen hör jag Ascala säga:
– Människor ber böner och ber om villkorslös vägledning. När vi då vägleder er och influerar er handlar det om en process, allt kan inte ges på en gång eller förstås omedelbart.

Kärleken kan inte kräva att få saker och ting på sitt sätt. Kärleken sammanför och inspirerar oss, äkta kärlek är det som sammanför själar. Uttrycket ”ljus och kärlek” får mig att tänka, om vi kan älska villkorslöst utan krav på att det ska vara på vårt sätt, visst är det väl det som för oss till ljuset – och när jag pratar om ljuset menar jag självkännedom som gör oss medvetna om hur vi kan vara.

Jag har ingen aning om vart min nya självinsikt kommer att föra mig, men jag vet en sak, jag har ett nu ett tänkesätt som jag inte haft förut.

Jag ville bara dela det här med er.

Terry Evans

Föregående artikelKan du inte bara göra som jag vill?
Nästa artikelTankar kring barns känslighet
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

14 KOMMENTARER

  1. Såå otroligt spännande och på samma gång så känns det ”självklart” på ngt sätt… Jag är så fascinerad av dig, och av allt vad du sprider och utstrålar… Du känns så genuin… har bara sett dig på tv, men du berör mig på ngt sätt….

    Mvh Margareta

  2. Tack Terry!
    Du är en inspirationskälla för mig. Att du min lärare är lika envis som jag till att hålla fast vid något som är bra och fungerar men ändå våga förändra för att uppnå något nytt. Att ta till sig de insikterna gillar jag med dig.
    Hälsningar Helen Gamhov

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn