På sistone har jag fått en del intressanta insikter, inte bara om mig själv utan beträffande vad alla människor tror att ett medium kan göra. Vissa tror, bara för att du är ett medium eller en healer som arbetar med andevärlden, att du är i perfekt balans hela tiden. Vi är precis som alla andra i denna värld, vi har våra bra och dåliga dagar. Livet bjuder alltid på personliga utmaningar.

Ja, vi arbetar för andevärlden, men det är vårt eget ansvar att hantera det dagliga livet. Någon sa till mig för inte så längesen: ”Men, visst är det väl så, om du arbetar för andevärlden behöver du inte oroa dig eller stressa. Du har andevärlden som stöd.” Naturligtvis upplever vi sådana saker också! Utmaningen för mig, när jag stöter på problem eller något som är svårt att lösa, är att möta dessa svårigheter utan att låta dem ta över. När jag möter dem på ett känslomässigt intelligent sätt hjälper det mig att inte bli offer för mina egna känslor. Det fungerar verkligen. Det håller mig i balans. Min andeguide kommer inte och fixar allt åt mig.

’Andarna och guiderna jag känner till kan bara hjälpa dem som vill hjälpa sig själva.

Ja, jag är ett medium, men vad det egentligen betyder är att jag är en person med förmågor. På sätt och vis är det här två separata saker som samtidigt bor i samma hus. Vi medium måste också lära oss att lösa våra egna problem och tänka själva. Människor som kommer till mig på privatsittningar tror ibland att andevärlden kan lösa allt för dem, men de måste också ta ansvar för sina handlingar och sitt tänk, och att hitta lösningar. Andarna och guiderna jag känner till kan bara hjälpa dem som vill hjälpa sig själva.

En av de största utmaningarna för mig är att bli mer medveten om mig själv, mina tankar och mina handlingar. Gör jag rätt hela tiden? Naturligtvis inte. Utan utmaningarna som livet erbjuder skulle livet vara meningslöst. Livet är vackert, men kanske inte hela tiden.

Vad tycker du?

/Terry Evans

2 KOMMENTARER

  1. Hej!
    Intressant läsning. Det finns ingent som är 100% balans i livet eftersom vi är människor. Man ska ha eget ansvar……
    Sommar hälsningar Jozef Z

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn