Jag har ofta pratat om hur viktigt det är att ta risker. Många människor är rädda att ta risker, eftersom det för dem till en okänd plats där de inte kan kontrollera det som händer. De fortsätter helt enkelt att vara fast på en trygg plats där de inte är lyckliga, med en tomhetskänsla inombords. De verkar aldrig nå tillfredställelse.

Om jag inte hade tagit risker, vågat ha tillit att bege mig in i ett ingenmansland skulle jag aldrig ha hittat mitt guld. Den inre potentialen skulle ha varit dold för mig om jag inte vågat tro att den fanns där, om jag hade varit rädd för misslyckande och kritik. Vi har alla en mästare inom oss; vår själ. Låt den hjälpa dig, utan att kräva hur allt ska vara och fungera.

Alla har ett ansvar att lyssna till sin själs intelligens, att låta den leda dig in i det okända och att ha tålamod att fullfölja, en dag i taget. När vi tar det steget uppstår en hel del rädsla och oro: Kommer det att fungera? Men när det tar över fastnar vi bara i en känslomässig inställning.

Jag kan se värdet i riskerna jag tagit och värdesätta de gånger jag har gjort misstag. Jag vet att jag kommer att bli kritiserad på grund av min tro. Jag har också varit tvungen att möta extrem avundsjuka från andra. Det har naturligtvis inte varit trevligt, men sådan är människans natur.

Under mina år som lärare har jag träffat otaliga människor, som inte har vetat vilka de är eller vad de var kapabla till, men när de vågat ta nästa steg har de börjat upptäcka vilka de verkligen är och vad som hindrat dem att komma vidare. Något fantastiskt, som skänkt mig glädje vid många tillfällen, är att se dem börja få kontakt med sin sanna identitet; det naturliga syftet i denna inkarnation. Jag har sett många av dem gå vidare till att göra nya, positiva saker med sina liv.

Naturligtvis stöter jag fortfarande på dessa små demoner, som försöker förhindra min utveckling, men jag behöver bara bjuda in dem och erkänna deras existens så försvinner deras kraft.

På grund av Covid-19 har vi tid att reflektera och kanske möta oss själva med ett öppet sinne och en ny attityd, på ett sätt som livets krav inte tillåtit oss att göra tidigare. Hur det än blir med viruset i slutändan är jag nästan säker på en sak, livet kommer aldrig bli detsamma igen. Budskapet till oss är att det är på tiden att vi förändrades. Det här är en bro som många av oss behöver korsa, men jag tror inte att alla kommer vilja göra det. En del kommer att vilja stanna i sin komfortzon och att saker och ting ska förbli som de alltid varit. Det är normalt. Vi kan inte alla vara likadana och tänka likadant.

Hursomhelst, när du tar en risk, se till att det är en vettig risk. Lyssna till din själs röst, den kommer att vägleda dig i den riktning du är ämnad att ta. När vi vänder oss inåt, och tar en titt på våra känslor, hjälper det oss att uppnå vårt syfte.

/Terry Evans

 

 

Föregående artikelIntrospektion
Nästa artikelEn ny början
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

6 KOMMENTARER

 1. Åååå va det stämmer med att jag iaf har ändrat mig mycket på resan hos dig. Bara synd att det inte är dokumenterat med bilder. Jag har ändrat mig både utvändig och invändigt i själen. Från Djingis Khan, bagg lady och vidare till den jag är nu. Det har givit mig nycklar till livet vidare. Vågat att ta stora steg för att lyssna på själen och må bättre. Tack för att jag har fått delat min resa.

 2. Hejsan

  Ja risker skall man ta men hur lyssnar man på sin själs röst o hur vet man vad man drömmer om eller vad som bara är ”brus” i ens hjärna pgr av otålighet?

  Mvh Petra

  • When you learn to be much more patient the inner voice can send you much clearer signals that can guide you. Being in a hurry do not offer any solutions. Thank you! /Terry Evans

 3. Tack för Dina ord, Terry. Jag känner igen det där med att inte våga ta risker. Det är lätt att stanna kvar där man är trygg men samtidigt längta till en annan plats oavsett om det handlar om bostad, arbete mm.

  De senaste 6 åren har jag genomgått massor av förändringar på olika sätt. BM har varit en stor del till att hjälpa mig vidare och ta risker känslomässigt genom att gå vidare i min personliga utveckling, komma igenom gamla händelser, släppa taget om sådant som jag burit på, överlämnat händelser och skuld till den det berör o.s.v men ändå kan det vara svårt att släppa taget ibland när det kommer till mer praktiska förändringar. Speciellt om man inte har nästa steg färdigt. För min del handlar det dels om att hitta annat boende – något jag letat efter i över 5 år. Det går inte bara att säga upp lägenheten utan att ha annan bostad klart. Att riskera att stå på gatan, känns inte lockande. Jag vet vad jag önskar mig men har också varit öppen för att ifrågasätta om jag kan tänka mig annat- och letar efter annat också. Dels gäller det arbete: jag har världens roligaste arbete, men känner att jag gjort mitt där och motivationen att gå dit är inte på topp vilket blev väldigt tydligt när jag kom tillbaka från semestern. I dessa tider av pandemi, är det inte lätt att bara lämna en arbetsplats med tanke på permitteringar och uppsägningar och hoppas det bara finns ett annat arbete som väntar på mig.

  Jag får fundera igen på vilka risker som är värda att tas, försöka lyssna ännu mer inåt och se om svar kommer – fast just nu önskar jag att de bara lyste klart, de där riskerna som är värda att tas, med tillit att det löser sig, att allt bara flöt på – för det känns motigt när allt tycks står stilla.

  Ha en fortsatt fin decembermånad.

  • Nice to hear from you, Majsan! If we did not have challenges in life, what would we learn? I have always admired your honesty and determination, but sometimes I get the feeling you are too hard on yourself. It is coming, just be patient. Spirit will be taking you on a journey into a new phase of your life soon. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn