Nu är semestern snart slut och jag ser fram emot att börja jobba igen. Ibland kan jag tänka: Vad skulle jag göra om jag inte hade arbetet? Det är en livsstil, min passion.

Som barn var jag en drömmare. Drömmarna och det jag föreställde mig eller kände blev med åren verklighet. Att använda mina insikter och låta dem bli en del av mitt liv har varit berikande. Dessa insikter har gett mig en uppfattning om var jag står i relation till resten av världen. Jag har alltid varit en rastlös själ, men med den nya fasen som är på väg att börja i mitt liv har jag något mycket mer solitt att stå på. Jag känner att starka förändringar är på väg. Jag vet inte vad de kommer att bestå av, men tiden och synkroniciteten kommer att ta mig dit.

De senaste tre åren har varit svåra ibland, men det goda som kommit ur det är att jag upptäckt nya saker om den jag är. Det finns inte så mycket jag ångrar med mitt liv. Det har varit intressant, många olika äventyr, men hur går jag vidare nu?

Jag frågade Ascala:
– Bör jag gå i pension helt och hållet?
Han bara skrattade och sa:
– Terry du är inte färdig än. Du skulle inte tro mig om jag berättade vad som väntar, precis som du inte trodde på mediet som berättade om din framtid för många år sen.

Jag känner bara att det är dags att gå vidare. Jag har en stark känsla av rörelse och förändring. Vi får se vart det kommer att föra mig. Jag vill skapa något för framtiden, något som kommer att hjälpa medium och andevärlden att ta saker och ting vidare till nya dimensioner.

Allt det jag lärde mig under forskningen i Kina är som byggstenar och jag måste ta god tid på mig att bygga ihop dem. Det är som med vilken idé som helst, du kanske tycker att du har en bra ide, men sen inser du att den inte riktigt passar konstruktionen och du får tänka om.

Dem av er som har samma slags rastlösa känslor, lyssna till dem, stöt inte bort dem. Det är många av er där ute som har viktiga saker ni ska göra i framtiden. Jag känner att det är mycket som sjuder i min kropp och i mina tankar. Det är dags för förändring. Samtidigt känner jag ett stort lugn. Det är hög tid för mig att omfamna dessa nya förändringar. Om det ligger någon sanning i det jag känner kommer synkroniciteten att sätta igång och starta skapandet.

Jag ville bara dela mina tankar, idéer och min inspiration, och när jag skriver det här måste jag le, för jag kan se Ascala le mot mig och säga:
– Nu vet jag att du lyssnar på mig. Låt oss gå vidare och börja bygga!

/Terry Evans

12 KOMMENTARER

 1. Hej, jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig. Jag känner av andevärlden ibland. Jag bara undrar vad du tror om det. Kanske inbillar jag mig bara? 🙋 Ha det bra! Hälsningar Ingalill Collin.

  • A good thing for you to do would perhaps be to book a private reading with me. Thank you! /Terry Evans

 2. Hej Terry! Låter spännande och jag tänker på den kreativa kraften och visdomen som finns där någonstans omanifesterad och väntar på namn och form för att manifesteras. Lycka till 😊

 3. Jag är pensionär men försöker göra saker som jag klarar o vill.
  Har inte arbetat på några år, njuter av livet tittar ut över sjön o följer fågellivet. I dag firar jag min man som fyller år🌹🍰💕
  Ha det bra

 4. Stort tack att du delar med dej!De är jätte länge sedan när jag var på väglädning hos dej.De var 1990 när jag förlurade min familj.Så jag fick hjälp utav dej och är mycket tacksam för det.Önskar dej allt gått i fortsättning i livet.

 5. Oj vad jag känner igen mig i de rastlösa känslorna, dom är åt alla håll och jag försöker greppa tag i dom för att fråga vad det handlar om 😉 Blir alltid rastlös när något är på gång att hända.
  Får till mig att det kommer att hända mycket framåt, vad som satt sig fast i tanken är ordet paradigmskift, förstår inte något av detta än men att det är något stort som är på väg att ske. Världen byter ”dräkt” till en ny tid som etablerar sig där dörrar öppnas till förståelse om Universum och människans del i det hela. ”Skuggorna får liv” kommer i tanken. Pusselbitarna kommer att falla på plats en och en. Tills dess tar jag det lugnt OM jag nu bara kunde sätta fingret på varför jag har detta spring i benen som pockar på uppmärksamhet 😉

  Ha en underbar vecka du och de dina, njut av tillvaron ♥

  • Thank you for sharing your prophetic text. I have the same kind of feeling when something new is in the offing. I become very restless. Take care! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn