Jag har inte så mycket tid att leka nu för tiden. När jag arbetar hårt och har mycket att stå i försummar jag mig själv ibland, för jag ger mig inte tid att leka och ha roligt. Personalen i mitt företag tycker om att leka. Var och en av dem har sin egen unika personlighet och är lite knasiga ibland, vilket verkligen är underhållande. När de lägger den sidan till svarar jag. Jag tycker om att fånga ögonblicket för att få ett gott skratt, om det så bara är för några minuter.

Det är så viktigt att ha dessa stunder och att vara närvarande i dem. Det påminner mig om att humor i rätt sammanhang är oerhört viktigt. Det är som medicin eller en nypa frisk luft. Det ger själen bränsle.

Det spelar ingen roll hur vi mår, ett hjärtligt skratt ger verkligen perspektiv och släpper fram solen som gömmer sig bakom molnen. Humor kan ge så mycket glädje och det lättar onekligen bördan ibland.

Min önskan är att du tillåter dig själv att ha ett gott skratt varje dag. Skratta med din familj, skratta med dina barn, skratta med dina vänner och skratta åt dig själv!

Min personal älskar att skratta – och att reta mig!

/Terry Evans

Föregående artikelFörundran – en port till magiska upplevelser, del 2
Nästa artikelMina elever är mina lärare
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Underbart är det att skratta, och skratta vill man, mycket & ofta!
    Ett gott skratt förlänger livet, sägs det…

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn